Athletic-O Üyeleri Yeni Sezon Şenliği’nde Buluştu

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, hem konut sahiplerinin hem de civarda oturan tüm spor severlerin üyeliğine açık olarak hizmet verecek olan spor kulübü Athletic-o Sport Club’ın ilkini Ekim 2011 tarihinde Dumankaya Konsept projesinde açarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi. Yeni sezona cilt bakımından yogaya, play station turnuvasından diyetisyen konferansına kadar çeşitli organizasyonlar ile 29 Eylül Cumartesi günü merhaba diyen Athletic-o Sports Club üyelerine şenlik havasında bir gün yaşattı.

Modern, hijyenik ve farklı konseptiyle üyelerine hizmet sunan Athletic-o Sports Club yeni sezona 29 Eylül Cumartesi günü üyelerinin katılımıyla şenlik havasında organizasyonlar ile merhaba dedi. Üyelerinin katılımı ile profesyonel eğitmenler eşliğinde cilt bakımı, diyetisyen, yoga, Latin dans ve play station turnuvası düzenleyen Athletic- o Sports Club, şenliğe katılan üyelerine spor ile birlikte eğlenceli ve aktivite dolu bir gün yaşama imkanı sundu. Athletic-o Yeni Sezon şenliğinde gerçekleştirilen “PlayStation Turnuvası” sonucunda birinci olan üye3 ay ücretsiz üyelik, 2. olan üye 2 ay ücretsiz üyelik ve 3. olan üyemizde 1 ay ücretsiz üyelik kaydı yaptırmaya hak kazandılar.

EmlakJet Haber

Athletic-o Sport İletişim

0216 683 58 58

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, hem konut sahiplerinin hem de civarda oturan tüm spor severlerin üyeliğine açık olarak hizmet verecek olan spor kulübü Athletic-o Sport Club’ın ilkini Ekim 2011 tarihinde Dumankaya Konsept projesinde açarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi.

Athletic-O Üyeleri Yeni Sezon Şenliği’nde Buluştu

Yeni sezona cilt bakımından yogaya, play station turnuvasından diyetisyen konferansına kadar çeşitli organizasyonlar ile 29 Eylül Cumartesi günü merhaba diyen Athletic-o Sports Club üyelerine şenlik havasında bir gün yaşattı.

Athletic-O Üyeleri Yeni Sezon Şenliği’nde Buluştu_1

Modern, hijyenik ve farklı konseptiyle üyelerine hizmet sunan Athletic-o Sports Club yeni sezona 29 Eylül Cumartesi günü üyelerinin katılımıyla şenlik havasında organizasyonlar ile merhaba dedi.

Athletic-O Üyeleri Yeni Sezon Şenliği’nde Buluştu_2

Athletic-o Yeni Sezon şenliğinde gerçekleştirilen “PlayStation Turnuvası” sonucunda birinci olan üye3 ay ücretsiz üyelik, 2. olan üye 2 ay ücretsiz üyelik ve 3. olan üyemizde 1 ay ücretsiz üyelik kaydı yaptırmaya hak kazandılar.

Athletic-O Üyeleri Yeni Sezon Şenliği’nde Buluştu_3

Üyelerinin katılımı ile profesyonel eğitmenler eşliğinde cilt bakımı, diyetisyen, yoga, Latin dans ve play station turnuvası düzenleyen Athletic- o Sports Club, şenliğe katılan üyelerine spor ile birlikte eğlenceli ve aktivite dolu bir gün yaşama imkanı sundu.

Athletic-O Üyeleri Yeni Sezon Şenliği’nde Buluştu_4

0216 683 58 58

Athletic-O Üyeleri Yeni Sezon Şenliği’nde Buluştu_5