Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim

Enta İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Aslan Residence projesinde 185 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor.

Beylikdüzü'nde 5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Aslan Residence projesi Enta İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Tek katlı 9 blokta toplam 90 adet daireden meydana gelen projede alanları 84 metrekare ile 131 metrekare arasında değişiklik gösteren daireler 1+1 ve 2+1 seçeneklerine sahip bulunuyor. Satışların devam ettiği Aslan Residence'de 1+1 daireler 185 bin liradan ve 2+1 daireler 235 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olunabilen projde kalan yüzde 70'lik tutar ise bankaların konut kredileri ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor. Konutların hemen teslim edildiği Aslan Residence projesinin sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, fitness merkezi, mağaza ve restaurantların yer aldığı özel peyzajlı sokak yer alıyor. Proje, yakın bir zaman içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan TÜYAP-Avcılar metrobüs hattına yürüme mesafesinde konumlanıyor.

EmlakJet Haber

Aslan Residence İletişim

0 212 854 10 30

Aslan Residence projesi İstanbul Beylikdüzü\'nde konumlanıyor.

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim

5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Aslan Residence projesi tek katlı 9 blokta toplam 90 adet daireden meydana geliyor.

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim_1

Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışına devam ediliyor.

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim_2

atışların devam ettiği Aslan Residence\'de 1+1 daireler 185 bin liradan ve 2+1 daireler 235 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim_3

Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olunabilen projde kalan yüzde 70\'lik tutar ise bankaların konut kredileri ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim_4

Daireler hemen teslim ediliyor.

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim_5

0 212 854 10 30

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim_6

Aslan Residence ulaşım krokisi.

Aslan Residence Beylikdüzü'nde Hemen Teslim_7