Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor

Ankara Beytepe'de Akşan Yapı güvencesiyle hayata geçirilen AnkaNatura projesinde satışlar devam ediyor. Projede dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlayarak 795 bin liraya kadar yükseliyor.

Türkiye'nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura, Akşan Yapı güvencesiyle Beytepe Hacettepe Ormanı'nın yanında konumlandırılıyor. 69 bin metrekarelik arazi üzerinde toplam 208 konuttan meydana gelen projede 2+1, arakat dubleks, bahçe dubleks ve çatı dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Büyüklükleri 140 metrekare ile 376 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 350 bin liradan başlıyor ve 795 bin liraya kadar yükseliyor. AnkaNatura projesinde teslimlerin ise Haziran 2013'te yapılması planlanıyor. 20 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan AnkaNatura projesinde tüm daireler akıllı ev teknolojisi ile tasarlandı. 1000 metrekarelik sosyal tesisin yer aldığı projede spor alanları, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, ortak yeşil alanlar, misafir otoparklar, kışın kapalı ve yazın açık olarak kullanılabilen yüzme havuzu, fitness, sauna, cafe-bar ve market alanları bulunuyor.

EmlakJet Haber

AnkaNatura Satış Ofisi

444 55 35

Ankara Beytepe\'de Akşan Yapı güvencesiyle hayata geçirilen AnkaNatura projesinde satışlar devam ediyor. Projede dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlayarak 795 bin liraya kadar yükseliyor.

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor

20 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan AnkaNatura projesinde tüm daireler akıllı ev teknolojisi ile tasarlandı

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor_1

Ankara Beytepe\'de Akşan Yapı güvencesiyle hayata geçirilen AnkaNatura projesinde satışlar devam ediyor.

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor_2

Büyüklükleri 140 metrekare ile 376 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 350 bin liradan başlıyor ve 795 bin liraya kadar yükseliyor.

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor_3

Türkiye\'nin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura, Akşan Yapı güvencesiyle Beytepe Hacettepe Ormanı\'nın yanında konumlandırılıyor.

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor_4

Büyüklükleri 140 metrekare ile 376 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 350 bin liradan başlıyor ve 795 bin liraya kadar yükseliyor.

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor_5

444 55 35

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor_6

AnkaNatura Evleri Ulaşım Krokisi

Ankara AnkaNatura'da Satışlar Devam Ediyor_7