Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar

Ağaoğlu İnşaat'ın İstanbul Çekmeköy'de inşa ettiği butik projesi My Roseville'de hemen teslim edilen villalar 1 milyon 550 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Califronia mimarisinden etkilenilerek projelendirilen My Roseville, 6 tanesi yüzme havuzlu toplam 27 adet villadan oluşuyor. Her bir villada 2 salon, 6 oda, 5 banyo-duş, 4 tuvalet, 2 mutfak, 3 balkon, 3 teras, 1 Türk hamamı, 1 sauna, 1 depo, 1 çamaşır odası ve kış bahçesi bulunuyor. Tüm villaların dış cephelerinde doğal taş kaplamalar, teraslarda ise masif ve Teak ağacı yer kaplamaları yer alırken, iç dekorasyon ise villa sahiplerinin zevkine bırakılıyor. Butik bir proje olma özelliği taşıyan My Roseville'de lüks villaların satışına devam ediliyor. Ortak yüzme havuzlu villaların 1 milyon 550 bin dolardan alıcı bulduğu projede özel yüzme havuzlu villalar ise 1 milyon 600 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Bankaların konut kredileri aracılığıyla ev sahibi olunabilen My Roseville'de yer alan lüks villalar hemen teslim ediliyor. My Roseville projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanı, Türk hamamı, sauna, açık otopark yer alıyor. My Roseville projesinin yeşil alan içinde ise 15 bin gül fidanı ekili olarak yer alıyor.

EmlakJet Haber

Ağaoğlu My Roseville İletişim

444 6 777

Ağaoğlu My Roseville projesi, İstanbul Çekmeköy\'de konumlanıyor.

Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy\'de 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Califronia mimarisinden etkilenilerek projelendirilen My Roseville, 6 tanesi yüzme havuzlu toplam 27 adet villadan oluşuyor.

Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar_1

Her bir villada 2 salon, 6 oda, 5 banyo-duş, 4 tuvalet, 2 mutfak, 3 balkon, 3 teras, 1 Türk hamamı, 1 sauna, 1 depo, 1 çamaşır odası ve kış bahçesi bulunuyor. Tüm villaların dış cephelerinde doğal taş kaplamalar, teraslarda ise masif ve Teak ağacı yer kaplamaları yer alırken, iç dekorasyon ise villa sahiplerinin zevkine bırakılıyor.

Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar_2

Butik bir proje olma özelliği taşıyan My Roseville\'de lüks villaların satışına devam ediliyor. Ortak yüzme havuzlu villaların 1 milyon 550 bin dolardan alıcı bulduğu projede özel yüzme havuzlu villalar ise 1 milyon 600 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar_3

Bankaların konut kredileri aracılığıyla ev sahibi olunabilen My Roseville\'de yer alan lüks villalar hemen teslim ediliyor.

Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar_4

My Roseville\'de yer alan lüks villalar hemen teslim ediliyor.

Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar_5

My Roseville projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanı, Türk hamamı, sauna, açık otopark yer alıyor. My Roseville projesinin yeşil alan içinde ise 15 bin gül fidanı ekili olarak yer alıyor.

Ağaoğlu My Roseville'de Villalar 1 Milyon 550 Bin Dolar_6