Taşınmadan Önce Keşke Bilseydim Diyeceğiniz 5 Önemli Adım

Yeni bir eve taşınmadan önce yapılması gerekenleri biliyor musunuz? İşte yapmanız gereken 5 önemli adım..

Taşınılacak evi bulmak her zaman zor bir süreçtir. Taşınmak durumunda olanların en büyük problemi ise ihtiyaçlarına uygun en doğru evi bulabilmektir. Ulaşıma, okula, işe yakınlık önemli olduğu kadar doğru bir ilçe seçimi de çok önemlidir. Eğer bu aşamaları başarıyla tamamladıysanız sıra hiç ihtiyacınız olacağını düşünmediğiniz ama taşınma sürecinizi çok ama çok kolaylaştıracak bir konu: ustasını bulmak!

Taşınan kişilerin en sık kurduğu bir cümle kesinlikle “taşınmak çok zor” olur. Bu süreci zorlaştıran evin nerede olacağından, iç dekorasyonuna kadar birçok detay bu sürecin daha da zorlaşmasını sağlıyor. Üzerine bir de hiç tanımadığınız bir lokasyonda usta bulmanın zorluğu eklenince taşınma süreçleri daha da yorucu hale geliyor.

Oysa yepyeni umutlar ve hayallerle yaşanılacak yeni evi bulmak bu denli zor olmak durumunda değil. Hiç kimseyi tanımadığınız bir lokasyonda da işini en iyi yapan hizmet verenlerle çalışabilmeniz mümkün. Mesela iş için farklı bir şehre taşınmanız gerekti. Hiç kimseyi tanımıyorsunuz ve yardım alabileceğiniz biri de yok. İşte bu noktada hizmet verenlerle hizmet almak isteyenleri aynı platformda buluşturan, ustalardan teklif alabileceğiniz isinolsun.com en büyük yardımcınız olacaktır.

Özetle, bu yazımızda keşke taşınmadan önce bilseydim dememeniz için oluşturduğumuz, taşınırken hayatınızı kolaylaştıracak 5 ihtiyacınızı ve o ihtiyaçlarınıza nasıl ulaşacağınızı anlatıyoruz.

1. Evden eve nakliyata dikkat!

Taşınmadan Önce Keşke Bilseydim Diyeceğiniz 5 Önemli Adım

Evden eve nakliyat, taşınmanın en önemli ve bir o kadar da hassas bir konusu. Nakliye firmasından nasıl bir hizmet almak istediğinizi doğru belirlemek burada alacağınız en önemli karar olacaktır. Bazı nakliye firmalarından talep ederken tüm eşyalarınızı onların paketlemesini talep ederken, bazı firmalardan sadece kolilerinizi taşımasını da isteyebilirsiniz. İhtiyacınızı belirleyerek ve nasıl bir hizmet almak istediğinizi detaylı olarak yazarak ilgili bölgedeki nakliyecilerden fiyat teklifi almaya hemen başlayabilirsiniz. Eşyalarınızı emanet edeceğiniz evden eve nakliyat firmaları arasından hızlı seçim yapmak için İşin Olsun’u ziyaret ederek talep açabilirsiniz.

2. Yaşayacağınız yere profesyonel bir temizlik şart!

Taşınmadan Önce Keşke Bilseydim Diyeceğiniz 5 Önemli Adım_1

Taşınmadan önce, hemen yapılması gerekenlerin başında yeni evin temizlenmesi vardır. Temiz, mis gibi kokan yepyeni enerjilerle yerleştiğiniz bir evin hissettirdiklerini çok az şeyde hissedebilirsiniz. Hayatınızı yeniden şekillendirmeye başlayacağınız bu yerin profesyonel birileri tarafından temizlenmesi çok önemli. Üstelik unutmayın, taşınma süreçleri mental ve fiziki olarak çok yorucudur. Bu süreçte sorumluluklarınızı profesyonel birileriyle paylaşmanız sizin faydanıza olacaktır. Pırıl pırıl bir ev için ev temizliği fiyat teklifi alabileceğiniz İşin Olsun’u ziyaret edebilir, profesyonellerden teklif alabilirsiniz.

3. Tadilat hizmeti şart

Taşınmadan Önce Keşke Bilseydim Diyeceğiniz 5 Önemli Adım_2

Yeni heveslerle taşınacağınız evinizin tüm tesisat bağlantısının düzgün çalıştığından emin misiniz? Bir sabah uyandınız ve tüm mobilyalarınız sular içinde… Yahut kombi bakımı ve kalorifer temizliği gibi yıllık bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Böyle bir sürprizle karşılaşmamak için genel kontrol ve bakım işlemleri için taşınmadan önce evinizin bağlantılarını bir tesisatçının görmesinde büyük yarar var.

4. Boya badana ile evinizi kişiselleştirin

Taşınmadan Önce Keşke Bilseydim Diyeceğiniz 5 Önemli Adım_3

Yeni taşınacağınız eve boya badana yaptırmanın birçok faydası vardır. İlk olarak, taze bir boya katmanı evinizi yenileyecek ve daha çağdaş bir görünüm kazandıracaktır. Ayrıca, duvarları boyamak ve düzeltmek, yıpranmış veya hasar görmüş bölgeleri kapatmanın yanı sıra evinizi temiz ve ferah bir ortama dönüştürecektir. Yeni bir boya işlemi, evinizi kişiselleştirmenin ve kendi tarzınızı yansıtmanın harika bir yoludur. Ancak, iyi bir usta bulmak zor olabilir. Kaliteli işçilik, doğru malzemelerin seçilmesi ve işin zamanında ve bütçede tamamlanması gibi faktörler, doğru ustayı bulmayı önemli kılar.

5. Taşınmadan önce elektrikçi kontrolü

Taşınmadan Önce Keşke Bilseydim Diyeceğiniz 5 Önemli Adım_4

Yeni bir eve taşınırken, profesyonel bir elektrikçi çağırmak çok önemlidir. İyi bir elektrik tesisatı, evinizin güvenliğini sağlar ve istenmeyen sorunların önüne geçer. Elektrik işlerini kontrol ettirerek ve düzenlemeleri yaptırarak, potansiyel tehlikeleri önlemiş olursunuz. Ancak, iyi bir elektrikçi bulmak zor olabilir. Kaliteli hizmet, güvenilirlik ve uygun fiyat gibi faktörler, doğru ustaya karar verme sürecini zorlaştırabilir. Yeni taşınacağınız yerdeki elektrikçilere ulaşmak ve onlardan fiyat teklifi alabilmek için isinolsun.com’a göz atabilirsiniz.

0 Takipçi