Kayseri Pınarbaşı Ev Arama Rehberi

Ev arama süreci oldukça yorucu ve araştırma isteyen bir süreçtir. Kayseri Pınarbaşı’nda aradığınız evi Emlakjet aracılığıyla en hızlı ve güvenilir şekilde bulabilirsiniz. Kayseri Pınarbaşı satılık daire, satılık konut, kiralık daire veya kiralık konut arayan okurlarımız Kayseri ile ilgili detaylara yazımızın devamında ulaşabilirler.

Kayseri, Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehridir. Pınarbaşı, Kayseri’nin 16 ilçesinden biridir. 2021 yılı sonu itibariyle 21.903 kişi nüfusa sahip olan ilçe, 122 mahalleden oluşmaktadır. İlçe 3.328 km2 yüzölçümüne sahiptir. Kayseri Pınarbaşı’nda bulunan evlerin ortalama büyüklüğü 125 metrekare, ortalama fiyatları ise 372.625 Türk Lirasıdır.

Kayseri Pınarbaşı’nda Sıfır Evler

Türkiye’nin en kalabalık on dördüncü şehri olan Kayseri’de yatay bir konut dağılımı vardır. Hürriyet, Yenicami, Gümüşgün ve Pazarören Mahalleleri Pınarbaşı’nın en öne çıkan mahallelerindendir. Pınarbaşı’nda yeni bir eve taşınmak veya yatırım yapmak isteyen okurlarımız Pınarbaşı sıfır ev ilanlarına buradan ulaşabilirler.

Kayseri Pınarbaşı’nda 1.000.000 TL Altı Evler

Pınarbaşı’nda satılık ev fiyatları ortalaması 460.000 Türk Lirası civarındadır. Güney ve Uzunyol Mahallelerinde 500.000 TL altında satılık ev bulunabilmektedir. Pınarbaşı’nda 1.000.000 TL altı satılık ev ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kayseri Pınarbaşı’nda Bahçeli ve Havuzlu Evler

Büyük ve kalabalık şehirlerimizden olan Kayseri’de bahçeli ve havuzlu evlerin ağırlıklı olarak bulunduğu bölgeler şehir merkezine biraz daha uzak olan ilçelerdir. Uzunyol Mahallesinde satılık bahçeli evler bulunabilmektedir. Pınarbaşı satılık bahçeli ve havuzlu evler e buradan ulaşabilirsiniz.

Pınarbaşı’nda Fırsat Evleri

Pınarbaşı’nda evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır. Kayseri Pınarbaşı’nda bulunan daireler büyüklüklerine göre değerlendirildiğinde en hızlı geri dönüş sağlayan evlerin 3+1 evler olduğu görülmüştür. Pınarbaşı fırsat evleri nin ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Pınarbaşı’nda Kiralık Evler

Pınarbaşı’nda ev kiraları bulunduğu konum, sahip olduğu iç ve dış özellikler, otopark, güvenlik, manzara ve site içerisinde bulunup bulunmama durumuna göre değişiklik göstermektedir. Pınarbaşı kiralık ev lerin ortalama metrekare birim fiyatı Kasım 2022 sonu itibariyle 10 Türk Lirasıdır. Pınarbaşı’nda bulunan kiralık evlerin ortalama büyüklüğü 115 metrekare, aylık fiyatı ise yaklaşık 1.128 Türk Lirasıdır. Pınarbaşı kiralık ev ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Pınarbaşı’nda Kiralık veya Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Bilgileri

Kayseri toplu taşıma yönüyle gelişmiş şehirlerimizdendir. Kayseri içerisinde belediye otobüsleri, raylı sistemler ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım için “Kart38” kullanılmaktadır. Toplu taşıma ücretleri ulaşımın sağlandığı mesafelere göre değişmektedir.

Bu konuya benzer olan yazıları okumaya devam etmek için Emlakjet.com sitesi üzerindeki blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.