Kayseri Develi Ev Arama Rehberi

Ev arama süreci oldukça yorucu ve araştırma isteyen bir süreçtir. Kayseri Develi’de aradığınız evi Emlakjet aracılığıyla en hızlı ve güvenilir şekilde bulabilirsiniz. Kayseri Develi satılık daire, satılık konut, kiralık daire veya kiralık konut arayan okurlarımız Kayseri ile ilgili detaylara yazımızın devamında ulaşabilirler.

Kayseri, Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehridir. Develi, Kayseri’nin 16 ilçesinden biridir. 2021 yılı sonu itibariyle 66.507 kişi nüfusa sahip olan ilçe, 77 mahalleden oluşmaktadır. İlçe 1.887 km2 yüzölçümüne sahiptir. Kayseri Develi’de bulunan evlerin ortalama büyüklüğü 140 metrekare, ortalama fiyatları ise 460.040 Türk Lirasıdır.

Kayseri Develi’de Sıfır Evler

Türkiye’nin en kalabalık on dördüncü şehri olan Kayseri’de yatay bir konut dağılımı vardır. Yeni, Harman, Aşık Seyrani ve İbrahimağa Mahalleleri Develi’nin en öne çıkan mahallelerindendir. Develi’de yeni bir eve taşınmak veya yatırım yapmak isteyen okurlarımız Develi sıfır ev ilanlarına buradan ulaşabilirler.

Kayseri Develi’de 1.000.000 TL Altı Evler

Develi’de satılık ev fiyatları ortalaması 799.333 Türk Lirası civarındadır. Mehmet Akif Ersoy, Güneyaşağı, Bahçelievler, Aşağıeverek, Reşadiye ve Harman Mahallelerinde 1.000.000 TL altında satılık ev bulunabilmektedir. Develi’de 1.000.000 TL altı satılık ev ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kayseri Develi’de Bahçeli ve Havuzlu Evler

Büyük ve kalabalık şehirlerimizden olan Kayseri’de bahçeli ve havuzlu evlerin ağırlıklı olarak bulunduğu bölgeler şehir merkezine biraz daha uzak olan ilçelerdir. İbrahimağa, Zile, Güneyaşağı, Gazi, Feneseyukarı, Camiikebir ve Bahçelievler Mahallelerinde satılık bahçeli evler bulunabilmektedir. Develi satılık bahçeli ve havuzlu evler e buradan ulaşabilirsiniz.

Develi’de Fırsat Evleri

Kayseri’de evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır. Kayseri Develi’de bulunan daireler büyüklüklerine göre değerlendirildiğinde en hızlı geri dönüş sağlayan evlerin 3+1 evler olduğu görülmüştür. Develi fırsat evleri nin ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Develi’de Kiralık Evler

Develi’de ev kiraları bulunduğu konum, sahip olduğu iç ve dış özellikler, otopark, güvenlik, manzara ve site içerisinde bulunup bulunmama durumuna göre değişiklik göstermektedir. Develi kiralık ev lerin ortalama metrekare birim fiyatı Kasım 2022 sonu itibariyle 20 Türk Lirasıdır. Develi’de bulunan kiralık evlerin ortalama büyüklüğü 160 metrekare, aylık fiyatı ise yaklaşık 3.200 Türk Lirasıdır. Develi kiralık ev ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Develi’de Kiralık veya Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Bilgileri

Kayseri toplu taşıma yönüyle gelişmiş şehirlerimizdendir. Kayseri içerisinde belediye otobüsleri, raylı sistemler ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım için “Kart38” kullanılmaktadır. Toplu taşıma ücretleri ulaşımın sağlandığı mesafelere göre değişmektedir.

Bu konuya benzer olan yazıları okumaya devam etmek için Emlakjet.com sitesi üzerindeki blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.