Gayrimenkul Zengini Ünlüler

Bu içeriğimizde sizin için çok iyi bir yazı hazırladık. Siz de gayrimenkul zengini ünlüler içeriğimizden faydalanabilirsiniz. Bu yazımızda, konuyla ilgili bilmeniz gerekenleri ve önemli unsurları sizler için derledik. Eğer siz de bu içeriğimize göz atmak isterseniz bütün sorularınızın cevaplarına yazımızdan ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm ayrıntılar ise yazımızda sizleri bekliyor.

Gayrimenkul Zengini Ünlü Kişiler

Birçok ünlülerin Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarıyla bilindiği söylenebilir. Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen ünlüler arasında iş insanları, sanatçılar, sporcular ve medya sektöründen insanlar bulunuyor. Gayrimenkul yatırımları büyük ölçekte yapılabileceği gibi, daha küçük ölçekte konut ya da arsa alımları olabilir. Türkiye’nin sevilen ekran yüzleri emlak varlıklarıyla piyasaya renk katıyor.

Gayrimenkul zengini ünlüler, yatırımcı rolleriyle de Türkiye’nin zenginler listesinde yer alabiliyor. Ülkenin farklı bölgelerinde, çoğunlukla tatil beldelerinde yatırım yapan ünlüler, yurt dışında edindikleri gayrimenkulleriyle de listede bulunuyor. Genel olarak İstanbul’da yatırım yapan ünlüler, çeşitli semtlerdeki konut projelerinde, değerli konumlarda aldıkları mülkleri ile gayrimenkul zenginleri arasında yer alıyor. Emlak sektöründe yatırıma başlayan kişilerin devam ettiği yatırımlarla gayrimenkul zenginine dönüştükleri gayrimenkul emlak zengini ünlüler aşağıdaki gibidir;

Kenan İmirzalıoğlu

İç Anadolu kültüründen gelen toprağa yatırım yapmanın önemini bilen oyuncu, gayrimenkul zengini ünlülerin başında gelmektedir. Sektöre restorasyon yöntemi ile giriş yapan ve binaları yapılandırarak, kar sağlayan oyuncu, arazi ticarine yöneldi. Tekirdağ Çerkezköy’de arazi satın alan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Tarlabaşı gibi bölgelerde emlak yatırımlarına devam etmektedir.

Necati Şaşmaz

Çoğunlukla Amerika’da yaşayan ama Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarından vazgeçmeyen oyuncu, gayrimenkul zengini ünlüler arasında yer alıyor. İnşaat sektöründe projelerle yatırım yapan oyuncu, genel olarak projelerinde topraktan satın alma yöntemiyle yatırımlarına devam ediyor.

Seda Sayan

Etiler Şamdan’ı satın alan Seda Sayan da emlak yatırımlarıyla öne çıkan ünlü isimler arasındadır. Gayrimenkule yatırım yapan isimler arasında bulunan Sayan, Etiler ve Gayrettepe bölgelerinde konut sahibidir. Şarkıcının Bodrum’da, Londra’da ve İstanbul’un farklı semtlerinde pek çok dairesi bulunuyor.

Aşkın Nur Yengi

Çok sayıda dairesi bulunan Aşkın Nur Yengi, kazançlarını gayrimenkul sektöründe değerlendiren ünlüler arasında bulunuyor. İstanbul’un farklı semtlerinde değerli projeleri satın alan ve yatırımcılık tarafını geliştiren sanatçı, gayrimenkul zengini ünlüler listesinde bulunmaktadır.

Sibel Can

Sibel Can’ın İstanbul’un farklı bölgelerinde çok sayıda dairesi bulunuyor. Nakkaştepe, Beykoz, Levent ve Bodrum gibi bölgelerde evi olan sanatçı yatırımlarını Amerika’da da devam ettiriyor. Miami’de yer alan William’s Adası’ndan bir villa satın alan Sibel Can, gayrimenkulden de kazanmaya devam ediyor.

Emrah

Çocuk yaşlardan itibaren tanınan Emrah İpek, gayrimenkul yatırımı yapan ünlüler arasında yer alıyor. Etiler ve Levent bölgelerinde konutu olan şarkıcı ve oyuncu birçok gayrimenkulün sahibidir. Fulya’da rezidansa yatırım yaparak dükkân alan ünlü sanatçı Florya’da bir spor tesisi satın almıştır.