DAMAC ile Dubai'de lüks bir yaşamın kapılarını aralayın ve Altın Vize avantajlarıyla tanışın!

Altın Vize programları, belirli koşullara göre yabancıların ülkede 10 veya 5 yıl boyunca ikamet etmelerine olanak tanıyan programlardır.

DAMAC Properties Oturma Vizesi Almayı Kolaylaştırıyor

DAMAC, Dubai'deki gayrimenkul geliştirme alanında en prestijli şirketlerden biri olmakla birlikte Emirlik'te birçok lüks gayrimenkul projesi geliştirmesiyle bölgenin en büyük ve itibarlı gayrimenkul geliştiricisidir. Bunun haricinde DAMAC Properties Birleşik Arap Emirlikleri'nde ikamet izni almak için danışmanlık hizmeti sunan tek şirket olma özelliği de taşımaktadır.

Dubai'de Altın İkamet Vizesi, devletin dünyaya açık olma, yatırım, turizm ve sermaye çekme yolunda atılmış adımları desteklemek amacıyla yapılmıştır. UAE, dünya genelinden sermaye ve yatırım çeken ilgi çekici bir bölge haline gelmiştir. Bunun haricinde devletin Pandemi döneminde gerçekleştirmiş olduğu üstün gayreti ve çabaları, UAE'yi çalışmak, yerleşmek ve gayrimenkule yatırım yapmak için güvenli bir bölge yapmıştır.

Altın Vize Nedir?

Altın Vize programları, belirli koşullara göre yabancıların ülkede 10 veya 5 yıl boyunca ikamet etmelerine olanak tanıyan programlardır. UAE'de altın vize almak için başvurabilecek ve alabilecek birçok mesleki kategori bulunmaktadır. Bunlar arasında;

· Gayrimenkul yatırımı Yapanlar

· Yaratıcılar ve yenilikçiler,

· Girişimciler ve insani girişimciler

· Tıp uzmanlığı sahipleri ve diğerleri bulunmaktadır.

Altın vize desteğini sağlayan DAMAC Properties, Dubai ve Abu Dabi'de öne çıkan geliştirme projelerine sahip olup, ihtiyaçları karşılayan mülkleri içeren markalı entegre konut projelerine sahiptir. Bu projeler arasında aşağıdaki projeler de bulunmaktadır;

· DAMAC Hills,

· DAMAC Hills 2

· DAMAC Lagoons

· DAMAC Camelia

· DAMAC Paramount Towers

· Damac Golf Gate 2

DAMAC size Altın İkamet almanıza nasıl yardımcı olur?

DAMAC Properties, Altın Vize’ye başvuruda bulunabilmeniz için DAMAC Living uygulamasını hizmetinize sunmuştur. DAMAC Living" uygulaması Vize başvurusu için size 3 adet kolay adım sunmaktadır. Yapmanız gereken;

· DAMAC Properties'in "DAMAC Living" uygulamasını Andorid veya iOS çevrimiçi mağazalardan indirin

· Uygulamaya kişisel verilerinizi kaydedin.

· Altın ikamet hizmetine giriş yapın.

Bu adımların tamamlanmasının ardından DAMAC Properties, size bir başvuru numarası verecektir. Bu numara ile başvuru durumunuzu doğrudan ilgili ulusal birimlerle iletişim kurarak öğrenebilirsiniz. Ulusal birimler ile iletişimi, birimin resmi kanallarını ziyaret ederek, web sitesini, telefon numarasını veya müşteri hizmeti merkezlerini kullanarak yapabilirsiniz.

Altın Vize’nin avantajları

Bunlar haricinde Altın ikamet sahiplerine geçerlilik süresi boyunca istedikleri zaman ülkeden ayrılma esnekliği, kefil gereksinimi olmaması, on yıl sürebilen bir geçerlilik süresi ve belirli şartların tamamlanması durumunda ikametin yeniden yapılma olanağı gibi bir dizi avantaj sunulmaktadır.

Altın Vize Şartları

Çeşitli şekilerde Altın Vize’ye sahip olabilirsiniz. Bunlar;

· Gayrimenkul Yatırımı: Altın İkamet Vize Süreci Dubai'de 10 yıllık altın ikamet alabilmek için en az 2 milyon AED değerinde mevcut bir mülk sahibi olmak gerekmektedir. Eğer mülk birden fazla kişiye aitse, her bireyin sahipliği, özellikle konut mülklerine uygulanan 5 yıllık altın ikamet için en az 1 milyon dirhem olmalıdır.

· İnşa Halindeki Mülk Yatırımı: Şu anda inşa edilmekte olan ve en üst düzey gayrimenkul geliştiricileri tarafından inşa edilen ve değeri en az 2 Milyon Dirhem olan bir mülkün sahibi olmak gerekmektedir. Bu geliştiriciler arasında Damac Properties veya başka bir geliştirici olabilir.

· Emlak Yatırım Fonu: 10 yıl süreli altın ikamet vizesi sahibi olabilmek için bir emlak yatırım fonuna 10 milyon AED yatırım yapmak gerekmektedir.

Hayallerinizdeki Dubai yaşamına Altın Vize ile adım atmak için daha fazla beklemeyin! Linke tıklayarak DAMAC Properties ile iletişime geçin ve size özel ayrıcalıkları keşfedin.

0 Takipçi