DAMAC, Dubai'nin Kalbinde CASA Tower Holiday Living'i Tanıtıyor

Lüks gayrimenkul geliştirme alanında çığır açan DAMAC Properties, en son mimari şaheseri CASA Tower'ı tanıtıyor. Dubai'nin kalbinde yer alan bu dikkat çekici kule, dikey ada yaşamı konseptini yeniden tasarlıyor ve sakinlerine suyun, huzurun ve zenginliğin olağanüstü bir birleşimini sunuyor.

CASA Tower, suyun özünden ilham alarak bu yenilikçi mimari çabanın arkasındaki itici güç olarak hizmet ediyor. Al Sufouh bölgesinde yer alan ve arka planında Dubai'nin ikonik Palmiyesi bulunan CASA Tower, tasarımının her yönüyle ada yaşamının huzurunu yansıtıyor. Su ortamlarında yetişen nilüfer çiçeğinden ilham alan kule, sakinlerin kuledeki benzersiz su manzaraları deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

“Benzersiz lüks kule portföyümüze bir yenisini daha ekleyen en son ürünümüz CASA Tower'ı sunmaktan gurur duyuyoruz. Her detayı özenle hazırlanmış olan CASA Tower, seçici müşterilerimize benzersiz deneyimler sunma vizyonumuzu yansıtıyor. DAMAC Kıdemli Başkan Yardımcısı Niall McLoughlin, uzun yıllara dayanan deneyimimiz ve topluluğumuzdan aldığımız geri bildirimlerden yola çıkarak, bu eklemenin şirket olarak neyi temsil ettiğimizin özünü örneklendirdiğini ifade etti.

Hayal Gücünün Ötesinde Olanaklar

DAMAC'taki Cavalli CASA'nın yakınında yer alan CASA Tower, lüks yaşamı yeniden tanımlayan olanaklara sahiptir. Merkezinde suyla çevrili nefes kesen bir vaha olan "Uçan Ada" yer alıyor ve süper lüks birimlerinde 270 derecelik su manzarası yakalayan dairesel açık hava terasları bulunuyor.

Kule, havuzların gür yeşilliklerle çevrili bir ada vahasına dönüşmesiyle vahadan ilham alan inziva yerleri sunacak ve eşi benzeri olmayan bir Dubai yaşam deneyimi sunacak. Aqua Spa, görünüşte su üzerinde yüzen tedavi odalarıyla ruhani bir rahatlama deneyimi sunan bir su cennetidir.

CASA Tower, Kızıldeniz'den Hint Okyanusu'na ve hatta uzay harikalarına kadar çeşitli sanal gerçeklik deneyimleri sunan Dubai'nin ilk tüplü dalış uyarıcılarından birini tanıtmaya hazırlanıyor. Havuzlar palmiye bahçeleriyle çevrelenecek.

Aqua sanatı kuleyi ve çocuk oyun alanını süsleyecek. Çocuklar, lobideki dijital ekranlarda sergilenen su çizimleri ile özel alanlarda sudaki yaratıcılıklarını ifade edebiliyorlar.

Dinlenme salonu ada yaşamının özünü yeniden yaratırken, 360 derecelik şeffaf cam havuz konsepti de araştırılıyor. CASA Tower'ın ortak alanları, dijital bileşenlerden yararlanarak çarpıcı su efektleri yaratarak sizi bir su altı dünyasına sürükleyecek. Kapalı plaj efektleri yürüyüş yollarını süslüyor.

Kule, her biri kendi özel asansörüne sahip 1, 2 ve 3 yatak odalı lüks daireler ile 3, 4 ve 5 yatak odalı süper lüks daireler sunacak. Süper lüks birimlerin her biri, bu dikey cennette ayrıcalıklı bir dinlenme olanağı sağlayan, kendine ait vaha havasında bir havuza sahiptir.

DAMAC Properties ile lüks bir yaşamın ve karlı bir yatırımın kapılarını aralayın. Linke tıklayarak DAMAC Properties ile iletişime geçin ve size özel ayrıcalıkları keşfedin.

0 Takipçi