Bodrum’da Ünlülerin Evleri

Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan hem Türkiye hem de Dünya’nın gözde turizm mekanı olan Bodrum gayrimenkul yatırımlarının da odağında yer alıyor. Bugünkü yazımızda Bodrum’da ünlülerin evleri konusunu sizler için derledik.

Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan hem Türkiye hem de Dünya’nın gözde turizm mekanı olan Bodrum gayrimenkul yatırımlarının da odağında yer alıyor. Bugünkü yazımızda Bodrum’da ünlülerin evleri konusunu sizler için derledik.

Dünyanın İlgisi Bodrum’da

Muğla’nın en yoğun turizm ilçesi olan Bodrum, yaz sezonunun yanında pandeminin de etkisiyle sürekli oturum olarak da tercih edilmeye başlandı. İlçede artan talebe yönelik gayrimenkul sektörü de oldukça hareketli ve yeni konut inşaları da sürekli devam ediyor.

Pandeminin etkisiyle büyük şehirlerden deniz kıyılarına gitmek isteyen Türkler dışında dünyada da Bodrum’u keşfeden yabancılar Bodrum’dan gayrimenkul satın alıyor. The New York Times’ta yayınlanan bir makalede Bodrum yükselen 6 bölge arasında gösterildi.

Bodrum’un simgesi olan geleneksel beyaz bodrum evleri yerli-yabancı pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki hangi ünlülerin Bodrum’da evi var? cevabı aşağıda sizlerle.

1-Bülent Ersoy

Bülent Ersoy Bodrum’da evi olan ünlüler arasında. Bodrum’lu olmaya karar veren sanatçı 2020 yılında Bodrum’dan iki adet villa satın aldı. Ebru Gündeş, Ajda Pekkan gibi isimlere de komşu olan Ersoy, pandemi döneminde satın aldığı villaların tadilat ve dekorasyon işleriyle ilgilendi.

2-Ebru Şallı

Ebru Şallı Bodrum’da lüks villası olan ünlü isimler arasında yer alıyor. Denize sıfır olmasıyla dikkat çeken villa Cennetköy’de bulunuyor. Yeşili ve deniziyle bir doğa harikası olan villaya Ebru Şallı ve eşi sık sık giderek dinlenmeye çekiliyor.

3- Sıla

Şarkıcı Sıla Bodrum’dan ev alan ünlüler arasında yer alıyor. Ev tercihini Bodrum’un daha sakin beldelerinden olan Bitez’den yapan Sıla özellikle pandemide Bitez’deki evinde zaman geçiriyor.

4-Kıvanç Tatlıtuğ

Bodrum’da evi olan bir diğer isim ise ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ. Yalıkavak beldesinde 1 milyon dolarlık bir villaya sahip olan Tatlıtuğ’un denize olan aşkı nedeniyle villasını da denize yakın aldığı biliniyor. Sakin ve kendine has bir yaşam sürmeyi tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer yaz sezonu açıldığı gibi sezonu Yalıkavak’taki evlerinde alıyor. Çiftin pandemi döneminde de sık sık Yalıkavak’taki evlerine gittiği biliniyor.

5- Alparslan Öztürk – Ebru Şancı

Futbolcu Alparslan Öztürk ve modacı Ebru Şancı da Bodrum’da evi olan ünlü isimler arasında yer alıyor. 3 çocuk sahibi olan çiftin geniş ve konforlu 3 katlı bir villaları mevcut.

6- Ajda Pekkan

Ajda Pekkan da Bodrum’da evi olan ünlüler arasında yer alıyor. 2011 yılında aldığı villayı satarak bir yenisini alan Pekkan bu kez şehir merkezinden uzaklaşmayı tercih etti. 2,5 milyon euro’ya Çamlıkköy’den lüks bir villa satın alan ünlü sanatçı şehir merkezine 20 km uzaklaştı. Etrafı çam ağaçlarıyla çevrili doğa ile iç içe olan villa geniş bir alanı kapsıyor. Öte yandan villanın 6 odası, 2 salonu, spa ve havuzu bulunuyor.

7-Ebru Gündeş

Ebru Gündeş Bodrum’da evi olan ünlüler arasında uzun yıllardan beri yer alıyor. Yazları Bodrum’da soluğu alan Gündeş, gözlerden uzak şekilde villasında kızıyla vakit geçiriyor.

8- Rita Ora

Bodrum’a ilgi sadece Türkiye’deki ünlülerden değil. Dünyaca ünlü yıldızlar da Bodrum’dan ev alma furyasına katılmış durumda. Dünyaca ünlü Arnavut kökenli şarkıcı Rita Ora Bodrum’u keşfeden ünlüler arasında yerini alarak ilçeden bir villa satın aldı. 30 yaşındaki şarkıcının aldığı villanın değeri 5 milyon TL civarında olduğu biliniyor.

Bodrum’daki ünlülerin evleri konusunu derledik. Bodrum satılık villa , Bodrum kiralık villa ilanları için hemen güncel ilanları incelemeye başlayabilirsiniz.