Sinpaş’a konutta ikinci kez Süper Marka ödülü

Saygın markaların değerlendirildiği Superbrands araştırmasında Sinpaş ikinci kez ödüle layık görüldü. Markalı konut sektöründe ilklerin önemli yaratıcılarından Sinpaş, bu ödülü teknoloji, marka yatırımları ve çevre duyarlılığı gibi pek çok kriteri yerine getirerek aldı

89 ülkede faaliyet gösteren bağımsız bir marka değerlendirme kuruluşu olan ve dünyada markalaşma konusunda bağımsız bir otorite konumunda bulunan İngiltere merkezli Superbrands International’ın iki yılda bir düzenlediği ve farklı sektörlerdeki en başarılı markaların değerlendirildiği Superbrands kapsamında ‘Süpermarkalar Türkiye 2016 ’sonuçları açıklandı. Gayrimenkul sektörü ndeki 43 yıllık deneyimiyle markalı konut projelerinde pek çok ilki hayata geçiren Sinpaş , ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi. Sinpaş, uzman jüri ve halk oylaması ile belirlenen ‘Süper Marka’ unvanına ikinci kez layık görüldü. Sinpaş, 2014 yılında yapılan değerlendirmede de ‘Süper Marka’ seçilmişti.

Teknoloji, yatırımlar, çevre duyarlılığı kriterler arasında

Süpermarka aday seçiminde şirketin teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor.

Sinpaş kurulduğu ilk yıllarda küçük ve bireysel girişimlerle inşa edilen konutu, yeni bir anlayış ve pazarlama stratejisiyle alıcısının önüne getirdi. Türkiye’de ilk uzun vadeli konut satışı, ilk peşinatsız konut satışı, yurt dışında yaşayan Türk ve yabancıya konut satışını gerçekleştiren ve konutun aynı zamanda bir yatırım aracı olarak kullanılabileceğini gösteren Sinpaş oldu. Konut projeler inde sular, göller, havuzlar ve geniş yeşil alanlar gayrimenkul sektöründe ilk kez Sinpaş’la gerçeğe dönüştü.

Türkiye’de 181 süper marka arasına girdi

Türkiye’de bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Superbrands değerlendirmesinde 4.986 marka arasından 1.148 marka aday olarak belirlendi ve 181 marka ‘Türkiye’nin süper markası’ olmaya hak kazandı. Aday markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı.

Nielsen 300 marka için İstanbul, Ankara ve İzmir’de 18-56 yaş ve tüm SES gruplarında 1.638 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesini gerçekleştirdi. Bütün çalışmalar sonucunda 181 marka Türkiye'nin Süpermarkaları arasında yer aldı.

Emlakjet Haber