Çift balkonlu yaşam Mod Bahçelievler’de

Yatay mimarili, balkonlu ve büyük evler, geleneksel Türk ailelerinin hala en gözde tercihi. Türklerin % 80’i balkonu evin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor. Mod Bahçelievler’de ise tüm dairelerde biri salona, diğeri yatak odasına açılan çift balkon bulunuyor

Markalı konut projelerinin bir kısmında alandan kazanmak amacıyla balkona yer verilmese de, geleneksel Türk ailelerinin ev seçiminde balkon, hala önemli kriterlerden biri. Küçük daireler kadar yatay mimarili, az katlı, balkonlu ve geniş daireli evler de aileler tarafından önemli ölçüde tercih ediliyor. Yakın zamanda yapılan bir araştırma Türklerin % 79.6’sının balkonu ev in vazgeçilmez bir parçası olarak gördüğünü ortaya koyuyor.

Lansmana özel % 10 indirim var

Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler ’in daireleri, bu alanda balkonlu yaşam konforunu geri getiren daire planlamasıyla fark yaratıyor. Tüm daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor. Büyük balkon mutfak ve salona, küçük balkon ise ebeveyn yatak odasına açılıyor. MOD Bahçelievler’in 2.5+1 daire modellerinde balkonlar 2.28 ve 7.92 metrekare, iki farklı büyüklükteki 3.5+1 daire modellerinin birinde 2.27 ve 7.18 metrekare, diğerinde 1.79 ve 10.29 metrekare, 4.5+1 dairelerde ise 1.79 ve 6.80 metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor.

MOD Bahçelievler’de daireler, geleneksel aile yaşamına uygun büyüklükte geniş ölçekte tasarlanıyor. Metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunulan projedeki 2.5+1 dairelerin brütü 163 metrekare, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 metrekare ve 187 metrekare, 4.5+1 dairelerin brütü 221 metrekare olarak değişiyor. MOD Bahçelievler’de geniş yaşam alanlarına sahip daireler lansmana özel %10 indirimle satışa sunuluyor.

Emlakjet Haber