Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bodrum Çırkan Mahallesi Satılık Daire

araması için 12 ilan bulundu
search
Çırkan Mahallesicancel
Bodrumcancel
Muğlacancel

Çırkan Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Çırkan Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Çırkan Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Muğla ili Çırkan Mahallesi’nin nüfusu toplam 12.300 kişidir. Nüfusun 6.187'si erkek, 6.113'ü kadındır.

 

Çırkan Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Bodrum, Muğla ilinin bir ilçesidir. Muğla'nın batısında yer alır. Bölge topraklarının çoğu Bodrum yarımadasında bulunur. Yüzölçümü 650 km.’dir. Kuzey, güney ve batıdan Ege Deniziyle çevrelenir. Doğusunda Milas ilçesi yer alır. Ege ve Akdeniz ikliminin karışımında meydana gelir. Mikroklima özelliğine sahiptir. Yazları hiç nem olmaz. Kış aylarında ise nem oranı düşüktür. Kışları ılık ve yağışlı, yazları ise sıcak ve kurak geçer. Bitki örtüsü ikiye ayrılır. Bodrum-Milas karayolunun doğusunda yer alan kısmı bitki örtüsü iğne yapraklı kızılçam, sandal, mersin ve yabani çilek ağaçları ile kaplıdır. Karayolunun batısında yer alan kısmın bitki örtüsü çeti adı verilen dikenli otlar, çalılıklar ve fundalıklarla kaplıdır. Çırkan Mahallesi Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Gümüşlük, Türkbükü, Bodrum Kalesi, Bodrum Antik Tiyatrosu, Tavşan Adası,  Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Bodrum Deniz Müzesi, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, Barlar Sokağı, Bitez Plajı, Gündoğan Halk Plajı, Şevket Sabancı Parkı, Mazıköy Plajı ve Kumbahçe Sahilidir. 

 

Çırkan Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Çırkan Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Bodrum İstanbul'a yaklaşık 700 kilometre, Ankara'ya 705 kilometre uzaklıkta yer alır. Bodrum'a havayolu, karayolu ve denizyolu ile ulaşım mümkündür. Şehirlerarası otobüs seferleri ile ulaşımda Bodrum Otogarından Bodrum minibüslere ya da şehiriçi otobüslerine binerek ilçeye ulaşım sağlanabilir. Havayolu ile ulaşımda Bodrum Milas Havalimanı kullanılır. İlçeye feribot ile ulaşımda mümkündür. feribot seferleri ile Bodrum-Datça arası kolayca seyahat edilebilir. Bodrum ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz başlıca otobüs hatları: Hat No: 2-34 (Bodrum - Turgutreis), 2-48 (Bitez Yalı Adliye - Bodrum), 2-2 (Bodrum - Konacık Adayer), 2-3 (Bodrum - Dağbelen Yaka), 2-4 (Bodrum - Akyarlar), 48-24 (Bodrum Şehir Merkezi - Bodrum Otogar - Milas/Bodrum Havalimanı), 2-6 (Bodrum - Yalıkavak), 2-9 (Bodrum - Mumcular), 2-45 (Bodrum - Gümüşkaya Gümüşlük) ve 2-22 (Bodrum - Gündoğan). 

 

Çırkan Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Çırkan Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Çırkan Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Bodrum Anadolu Lisesi
  • Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi
  • Şehit Mahmut Coşkunsu Ortaokulu
  • Şehit Serkan Göker İlkokulu
  • Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

Çırkan Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 137 metrekare olarak karşımıza çıkar. Muğla Çırkan Mahallesi satılık daire fiyatları 7,044,266 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 51,418 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 30 yıldır. Muğla Çırkan Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Çırkan Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bodrum Satılık Daire
Akçaalan Mahallesi Satılık DaireAkyarlar Mahallesi Satılık DaireBağla Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBahçeyaka Mahallesi Satılık DaireBitez Mahallesi Satılık DaireBodrum Satılık DaireBüyük Ada Satılık DaireBüyükkiremit Ada Satılık DaireCevat Şakir Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇamarası Mahallesi Satılık DaireÇamlık Mahallesi Satılık DaireÇarşı Mahallesi Satılık DaireÇatal Ada Satılık DaireÇatal Adası Satılık DaireÇavuş Ada Satılık DaireÇelebi Adası Satılık DaireÇırkan Mahallesi Satılık DaireÇiftlik Mahallesi Satılık DaireÇömlekçi Mahallesi Satılık DaireDağbelen Mahallesi Satılık DaireDereköy Mahallesi Satılık DaireDirmil Mahallesi Satılık DaireEskiçeşme Mahallesi Satılık DaireFarilya Mahallesi Satılık DaireFener Adası Satılık DaireGeriş Mahallesi Satılık DaireGökçebel Satılık DaireGökpınar Mahallesi Satılık DaireGölbaşı Mahallesi Satılık DaireGölköy Mahallesi Satılık DaireGörecek Ada Satılık DaireGümbet Mahallesi Satılık DaireGümüşlük Mahallesi Satılık DaireGündoğan Mahallesi Satılık DaireGürece Mahallesi Satılık DaireGüvercinlik Mahallesi Satılık Daireİçmeler Satılık Daireİkizadalar Mahallesi Satılık Daireİkiz Adalar Mahallesi Satılık Daireİslamhaneleri Mahallesi Satılık DaireKara Ada Satılık DaireKarabağ Mahallesi Satılık DaireKaraova Mahallesi Satılık DaireKarga Adası Satılık DaireKargı Adası Satılık DaireKemer Mahallesi Satılık DaireKızıl Ada Satılık DaireKızılağaç Mahallesi Satılık DaireKonacık Mahallesi Satılık DaireKoyunbaba Mahallesi Satılık DaireKumbahçe Mahallesi Satılık DaireKumköy Mahallesi Satılık DaireKüçükada Mahallesi Satılık DaireKüçük Ada Satılık DaireKüçükbük Mahallesi Satılık DaireKüçükkiremit Adası Satılık DaireKüçüktavşan Adası Satılık DaireKüçüktüllüce Adası Satılık DaireMazıköy Mahallesi Satılık DaireMumcular Mahallesi Satılık DaireMüskebi Mahallesi Satılık DaireOrak Adası Satılık DaireOrtakent Satılık DairePeksimet Mahallesi Satılık DairePınarlıbelen Mahallesi Satılık DairePırasa Ada Satılık DairePırasa Adası Satılık DaireSarıot Adası Satılık DaireSazköy Mahallesi Satılık DaireSıçan Adası Satılık DaireTepecik Karaova Mahallesi Satılık DaireTepecik Mahallesi Satılık DaireTopan Ada Satılık DaireTorba Mahallesi Satılık DaireTurgutreis Mahallesi Satılık DaireTüllüce Adası Satılık DaireTürkbükü Mahallesi Satılık DaireTürkkuyusu Mahallesi Satılık DaireUmurca Mahallesi Satılık DaireYahşi Mahallesi Satılık DaireYakaköy Mahallesi Satılık DaireYalıkavak Mahallesi Satılık DaireYassı Ada Satılık DaireYassıkaya Ada Satılık DaireYeniköy Karaova Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYıldız Ada Satılık DaireYokuşbaşı Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.