Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi Kiralık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Yeni Sahra Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Yeni Sahra Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İlçe Hakkında Genel Bilgiler

Emlakjet ailesi olarak kiralık daire arayışınız sırasında sizlere en doğru ve en uygun konutu bulmak için çalışıyoruz. Yayınladığımız güncel ve doğru ilanlarımızın yanı sıra paylaşmış olduğumuz bilgilendirme yazılarımızla da bu sürecin daha kolay ve kısa sürede tamamlanması için uğraşıyoruz. Bu yazımızda Yeni Sahra Mahallesi kiralık daire arayışında olanlar için bu yazımızda ilçe ve mahalle hakkında genel bilgileri derledik. Yeni Sahra, Ataşehir ilçesinin bir mahallesidir. Ataşehir, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan bir ilçesidir. İlçenin çevresine baktığımızda; batısında Üsküdar, doğusunda Sancaktepe, kuzeyinde Ümraniye, güneybatısında Kadıköy ve güneydoğusunda ise Maltepe bulunur. İlçenin nüfusu son sayıma göre göre 425 bin 94 kişidir. İlçede 17 mahalle bulunmaktadır. En kalabalık nüfusa sahip mahalle İçerenköy Mahallesi iken en az nüfusa ise Mimar Sinan Mahallesi’nde rastlanır. İlçede ekonomik ve sosyal açıdan kalkınmış bir ilçedir. Modern binaların oldukça fazla olduğu ilçede çok sayıda alışveriş ve iş merkezi yer alır.

Yeni Sahra Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Yeni Sahra Mahallesi’nin nüfusu 10 bin 791 kişidir. İlçenin en az nüfuslu ikinci mahallesidir. Mahallede oldukça fazla sayıda kiralık daire bulmak mümkündür. Eşyalı ve eşyasız seçenekleri mevcuttur. Stüdyo dairelerin yanı sıra 1+1,2+1,3+1 gibi ve daha fazla oda sayısına sahip evleri kiralamak da mümkündür. Yeni Sahra Mahallesi’nden ev kiralamak isteyenler için piyasa fiyatlarını derledik. İlçedeki kiralık konutların;

  • Ortalama alanı 90 m2
  • Ortalama birim fiyatı 12₺
  • Geri dönüş süresi 25 yıl
  • Ortalama kira fiyatı ise bin 81₺ olarak karşımıza çıkar.

Ataşehir ilçesinde ise kiralık dairelerin ortalama alanı 95m2, ortalama birim kira fiyatı 17₺, geri dönüş süresi 25 yıl ve ortalama kira fiyatı ise bin 573₺’dir. Mahalledeki kiralık dairelerin fiyatları; oda sayısı, bina yaşı, eşyalı-eşyasız olma durumu gibi birçok farklı değişkenden etkilenir. Herkesin bütçesine uygun daire bulabileceği bu mahalleden daire konut kiralamak isteyenler emlak sitemizde yayınlanan Yeni Sahra Mahallesi eşyalı kiralık ev ilanlarına göz atabilir.

Yeni Sahra Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Tavsiyeler

Birçok farklı seçeneğin içerisinden uygun daireye karar vermek oldukça zordur. Bu süreçte güvenilir ve güncel ilanlara göz atmak gerekir. Aynı zamanda net bir bütçe planlaması yaparak doğru kararlar verilebilir. Bu sürecin daha kısa sürmesi ve doğru sonuçlanması açısından bazı noktalara dikkat edilmelidir. Öncelikle piyasa araştırması yapılmalıdır. Daha sonrasında belirlenen özelliklere uygun tüm kiralık daireler ön elemeden geçirilmelidir. Dairenin bulunduğu binanın sosyal alanlara yakınlığı incelenmelidir. Oluşabilecek problemleri önlemek adına seçilen ev mutlaka yerinde görülmelidir. Kiralanacak evin sahibiyle mümkünse doğrudan iletişim kurulmalıdır. Binanın güvenilirliği ve depreme dayanıklılığı hakkında yetkililerden bilgi alınmalıdır. Kira sözleşmesi detaylı bir şekilde incelenmelidir. Siz de filtreleme seçenekleri gelişmiş ve güvenilir bir emlak sitesi olan Emlakjet üzerinden sahibinden Yeni Sahra kiralık daire ilanlarına göz atabilir, size en uygun daireye çok kısa bir zaman içerisinde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.