Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Tuzla Postane Mahallesi Satılık Daire

araması için 33 ilan bulundu
search
Postane Mahallesicancel
Tuzlacancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Postane Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalle Tanıtım Rehberi

Postane Mahallesi satılık daire arayışında olanlar için özel olarak hazırladığımız mahalle rehberimizde; mahalle ve çevresi hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Postane mahallesinde ev satın almadan hemen önce bölge rehberimizi inceleyerek, mahallenin özelliklerini ve konut piyasası hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İstanbul’un Postane Yakasında yer alan Tuzla ilçesine bağlı Postane, 2020 yılı sayımlarına göre 20.306 kişilik nüfusa sahiptir. Tuzla ilçesinin daha düşük nüfusa sahip mahallelerinden birisidir. Mahallenin bulunduğu konuma göre çevresinde; Pendik ilçesi ile Evliya Çelebi, Aydıntepe ve İstasyon mahalleleri ile komşudur. Tuzla ilçesi; İstanbul’un Anadolu Yakasının Kocaeli iliyle sınırında yer alan sahilde konumlanmış az nüfusa sahip bir ilçesidir. Bölgenin tarihi yerleşimi M.Ö. 1200-700 yıllarına kadar uzandığı tahmin edilmektedir. Pek çok tarihi esere ev sahipliği yapan ilçe günümüzde İstanbul’un en doğu sınırını oluşturmaktadır. 1992 yılında ilçe statüsü kazanmıştır. Tuzla dünyanın deniz üzerinde tasarlanan ilk yaşam merkezi olarak bilinen Viaport Marina’ya ev sahipliği yapmaktadır. Uluslararası Sabiha Gözen Havalimanı’na oldukça yakın konumda bulunan ilçede, ulaşım ve sosyal imkanlar oldukça geniştir. Marmaray yeryüzü tren hattı, Gebze-Halkalı arasında Tuzla, İçmeler, Aydıntepe istasyonlarıyla ulaşım oldukça hızlı ve pratiktir. Türkiye’nin üst düzey vakıf okullarına ev sahipliği yapan Tuzla ilçesi, eğitim alanında oldukça gelişmiştir. 

İstanbul’da doğayla iç içe, merkeze ve sahile yakın, sosyal yaşam alanları geniş ama aynı zamanda da düşük nüfusuyla pek çok kişinin ev sahibi olmak isteyeceği Tuzla’de ev satın alırken Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek siz de aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz.

Postane Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İlçedeki Önemli Kurumların Adresleri

Postane mahallesi ve çevresinde bulunan önemli kurumların adres bilgileri şu şekildedir;

  • Tuzla Belediye Başkanlığı; Evliya Çelebi, Hatboyu Cad. No:17, 34945 Tuzla/İstanbul.
  • Piri Reis Üniversitesi; Postane, Eflatun Sk. No:8, 34940 Tuzla/İstanbul.
  • Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü; Postane, Mühendis Sk. No:19, 34940 Tuzla/İstanbul.
  • Tuzla Devlet Hastanesi; İçmeler, Piri Reis Cad. 34947 Tuzla/İstanbul.

Postane satılık ev arayışında olanlar için mahallenin içinden İETT’nin 130A, 130E, 130H, 130T, 133M, 133P, 133T, AND2Y, C72, C124, KM12 ve KM13 numaralı otobüs hatları ve bölgenin minibüsleri geçmektedir. 

Postane Mahallesi Satılık Daire Piyasa Fiyatları

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Ekim ayı güncel verilerine göre Tuzla ilçesinin Postane mahallesi ve çevre bölgelerde bulunan satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; 135 metrekare,
  • Ortalama birim satılık fiyatı; 4.955 Türk Lirası,
  • Konutun amortisman/Geri dönüş süresi 31 yıl,
  • Ortalama satış fiyatı; 668.925 Türk Lirasıdır. 

Tercih edeceğiniz satılık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu site özellikleri, akıllı ev sistemi, güvenlik ve diğer tüm etkenlere göre satın alma fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev satın almadan hemen önce satış prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Postane Mahallesi sahibinden uygun fiyatlı 2+1 satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.