Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Kiralık Residence

araması için 4 ilan bulundu
search
Mecidiyeköy Mahallesicancel
Şişlicancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Trump Towers Kiralık Rezidans İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Trump Towers'daki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun rezidansları bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Trump Towers kiralık rezidans arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Trump Towers Kiralık Rezidans 

 

Trump Towers kiralık rezidans arayanlar için Trump Towers Projesi, İstanbul’un Şişli ilçesindeki Mecidiyeköy Mahallesi’nde bulunur. Trump Towers, yatırımcılarına; boğaz, tarihi yarımada ve Belgrad Ormanı manzarası sunmakla birlikte dairelerde herkesin farklı yaşam ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap eden iç mimari tasarımı seçeneklerini bir araya getiriyor. Taşyapı tarafından inşa edilen projede 39 katlı rezidans, 37 katlı ofis kulesi ve 62.350 metrekarelik de alışveriş merkezi yer alıyor. Proje, mimar Brigitte Weber imzalı. İç dekorasyonda farklı stillerde tekonoloji alt yapı ile yükselen Trump Towers İstanbul projesinde; Lounge alanı, Resepsiyon, Concierge, Butler ve Vale hizmetleri, her daireye özel depo alanları ve otopark, kontrollü güvenli geçiş ve fitness alanları alternatifleri bulunur. Projede aynı zamanda alışveriş merkezi, çocuklar için MiniMall, restoran ve sinema salonu gibi sosyal alanlarıyla da yüksek bir yaşam konseptini bir arada bulabileceksiniz.

 

Trump Towers Kiralık Rezidans Fiyatları ve İlanları

 

Emlakjet ekibi olarak Trump Towers'da yaşamak isteyenler için Trump Towers'ya dair öncelikle şunu belirtmek istersek Trump Towers kiralık rezidans fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle rezidansın bulunduğu çevreye, rezidansın metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Trump Towers'da bir rezidans kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Trump Towers'da iş, eğitim, tatil veya özel günler sebebiyle kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Trump Towers kiralık rezidans ilanları için Emlakjet’in en güncel Trump Towers kiralık rezidans ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Trump Towers Kiralık Rezidans 3+1

 

Öğrenci, memur veya çalışan olup Trump Towers ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Trump Towers'da günlük, haftalık, aylık ve yıllık şekilde kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere en uygun Trump Towers 3+1 kiralık rezidans seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Trump Towers 4+1 kiralık rezidans ilanlarına göz atın!

 

Trump Towers Kiralık Rezidans 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran dilediğiniz kriterlere uygun Trump Towers 2+1 kiralık rezidans seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Trump Towers Kiralık Rezidans 1+1

 

Trump Towers'da bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Trump Towers 1+1 kiralık rezidans ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Trump Towers Kiralık Eşyalı Rezidans 

 

Trump Towers'da tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren, dilediğiniz kriterlerdeki Trump Towers eşyalı kiralık rezidans seçenekleri için Emlakjet’in ilan sayfasına göz atmayı unutmayın!

 

Trump Towers Kiralık Rezidans Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Trump Towers yerleşimine bakıldığında tercih edilen rezidansın sahip olduğu iç ve dış özelliklere, bulunduğu kat ve manzara durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir rezidans kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Trump Towers sahibinden kiralık rezidans arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Trump Towers Kiralık Rezidans Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Trump Towers'da en uygun ve en yaşanabilir Trump Towers kiralık rezidanslar için ulaşım ilçeler arası; İETT belediye otobüs hattı, metro, metrobüs, minibüs ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şişli Kiralık Residence
19 Mayıs Kiralık Residence19 Mayıs Mahallesi Kiralık ResidenceBeşiktaş Kiralık ResidenceBomonti Kiralık ResidenceBozkurt Kiralık ResidenceBozkurt Mahallesi Kiralık ResidenceCumhuriyet Kiralık ResidenceCumhuriyet Mahallesi Kiralık ResidenceDereboyu Kiralık ResidenceDolapdere Kiralık ResidenceDuatepe Kiralık ResidenceDuatepe Mahallesi Kiralık ResidenceElmadağ Kiralık ResidenceErgenekon Mahallesi Kiralık ResidenceEsentepe Kiralık ResidenceEsentepe Mahallesi Kiralık ResidenceEskişehir Mahallesi Kiralık ResidenceFeriköy Kiralık ResidenceFeriköy Mahallesi Kiralık ResidenceFulya Kiralık ResidenceFulya Mahallesi Kiralık ResidenceGülbağ Kiralık ResidenceGülbahar Kiralık ResidenceGülbahar Mahallesi Kiralık ResidenceGümüşsuyu Kiralık ResidenceHalaskargazi Kiralık ResidenceHalaskargazi Mahallesi Kiralık ResidenceHalide Edip Adıvar Kiralık ResidenceHalide Edip Adıvar Mahallesi Kiralık ResidenceHalil Rıfat Paşa Kiralık ResidenceHalil Rıfat Paşa Mahallesi Kiralık ResidenceHarbiye Kiralık ResidenceHarbiye Mahallesi Kiralık Residenceİnönü Mahallesi Kiralık Residenceİzzetpaşa Kiralık Residenceİzzet Paşa Mahallesi Kiralık ResidenceKaptan Paşa Mahallesi Kiralık ResidenceKurtuluş Kiralık ResidenceKuştepe Kiralık ResidenceKuştepe Mahallesi Kiralık ResidenceMahmutşevketpaşa Kiralık ResidenceMahmut Şevket Paşa Mahallesi Kiralık ResidenceMecidiyeköy Kiralık ResidenceMecidiyeköy Mahallesi Kiralık ResidenceMerkez Mahallesi Kiralık ResidenceMeşrutiyet Kiralık ResidenceMeşrutiyet Mahallesi Kiralık ResidenceNişantaşı Kiralık ResidenceOkmeydanı Kiralık ResidenceOsmanbey Kiralık ResidencePangaltı Kiralık ResidencePaşa Kiralık ResidencePaşa Mahallesi Kiralık ResidenceSıracevizler Kiralık ResidenceŞişli Kiralık ResidenceTeşvikiye Kiralık ResidenceTeşvikiye Mahallesi Kiralık ResidenceTopağacı Kiralık ResidenceYayla Mahallesi Kiralık Residence
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.