Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Etimesgut Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire

araması için 8 ilan bulundu
search
Yukarıyurtçu Mahallesicancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel

Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışında olan vatandaşlara hayallerindeki evi bulabilmeleri için her türlü desteği sağlamak amacındayız. Ankara'nın Etimesgut ilçesi sınırları içerisinde Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire almak isteyenler için, satın alacakları evin yalnızca fiyatı konusunda değil, mahalle bilgileri, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları gibi temel özellikleri hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

 

Yukarıyurtçu Mahallesi, Ankara ilinde bulunan Etimesgut ilçesine bağlı bir mahalledir. Yukarıyurtçu’da yapılan son nüfus sayımlarına göre 1.676 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Bu nüfusun 867 kişisi erkek iken 809 kişisi ise kadındır. Ankara ili ülkemizin İç Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir ve bu sebeple mahallede yaz ayları çok sıcak geçerken, kış ayları ise soğuk geçmektedir. Ayrıca Yukarıyurtçu Mahallesi Etimesgut ilçe merkezine 23 kilometre uzaklıktadır. Ankara şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 50 kilometredir.

 

Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

 

Etimesgut Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire arayışında olan çocuklu aileleri ilgilendiren konulardan biri elbette eğitim kurumları oluyor. Yukarıyurtçu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği mahallelerdeki okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

 

  • Fatin Rüştü Zorlu İlkokulu: Yukarıyurtçu, Çiçektepe, Toki Yapracık Konutları 107 F, 06815 Etimesgut/Ankara.

  • Pir Sultan Abdal İlköğretim Okulu: Yukarıyurtçu, Eskişehir Yolu 29. Km. Toki Turkuaz Konutları, 06170 Etimesgut/Ankara.

  • Ahi Mesut İmam Hatip Ortaokulu: Yukarıyurtçu Mahallesi, Etap, Yapracık Toki Blokları 5, Fuzuli Cd. No10, Etimesgut.

  • Şehit Kara Pilot Üsteğmen Tahsin Barutçu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi: Yukarıyurtçu, 4459. Cad No:9, 06815 Etimesgut/Ankara. 

 

Bu eğitim kurumları hakkında daha detaylı bilgiler için ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.

Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Oturdukları evin çevresinde bir ihtiyaç anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği devlet kurumlarına yakınlığı Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık ev sahipleri için önemli kriterler arasında yer alıyor. Mahallenin bağlı bulunduğu Muhtarlık, Belediye, Nüfus Müdürlüğü ve hastaneleri gibi devlet kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

 

  • Yukarıyurtçu Mahallesi Muhtarlığı: Yukarıyurtçu, 06824 Etimesgut/Ankara

  • Etimesgut İlçe Nüfus Müdürlüğü: İstasyon, 06790 Etimesgut/Ankara. Bu kurum hafta içi hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için (0312) 863 10 78 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

  • T.C. Etimesgut Belediyesi: 30 Ağustos Mah, Şht. Hasan Öztürk Cd. No:5, 06794 Etimesgut/Ankara. Bu kurum hafta içi hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için (0312) 863 36 60 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

  • Etimesgut Kaymakamlığı: İstasyon, Akasya Cd. 5/A, 06790 Etimesgut/Ankara.

  • Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi: İstasyon Mah Leylak Cad, Ulubatlı Hasan Sk. No : 5, 06790 Etimesgut. Bu sağlık kurumuna randevu için 182 nolu telefon hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)ye başvurabilirsiniz.



Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Son emlak endeksi verilerine göre, Yukarıyurtçu mahallesinde ortalama büyüklükleri 135 metrekare olan evlerin satış fiyatları 209.250 TL olarak görülmektedir. Birim fiyatı 1.550 TL olan konutların amortisman/geri dönüş süresi ise 23 yıl olarak öngörülmektedir. Bu fiyatların evin boyutuna, konumuna ve yaşına göre değişkenlik gösterebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan veya sahibinden Etimesgut Yukarıyurtçu Mahallesi Satılık Daire fiyatlarını daha detaylı öğrenmek için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.