Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Kiralık Daire

araması için 9 ilan bulundu
search
Uğur Mumcu Mahallesicancel
Kartalcancel
İstanbulcancel

Uğur Mumcu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Uğur Mumcu Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Uğur Mumcu Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İstanbul Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nin nüfusu toplam 41.519 kişidir. Nüfusun 19.989'u erkek, 21.530'u kadındır.

 

Uğur Mumcu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Kartal, İstanbul ilinin bir ilçesidir. İstanbul'un Anadolu yakasında Kocaeli yarımadasında yer alır. Güneyinden Marmara Denizi ile çevrelenmiştir. Batısında Maltepe, kuzeyinde Sultanbeyli ve Sancaktepe, doğusunda Pendik ilçesi yer alır. İstanbul'un en yüksek yeri olan Aydos Tepesi Kartal sınırları içerisindedir. İstanbul'un Balkonu olarak adlandırılan Yakacık Tepesi de ilçede yer alır. Uğur Mumcu Mahallesi İstanbul ilinin Kartal ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli merkezlerden bazıları: Kartal Sahil, Aydos Ormanı, Aydos Tepesi, Dragos Tepesi, Dragos Sosyal Tesisleri, Kartal Meydan ve Soğanlık Haseki Sultan Çeşmesidir. 

 

Uğur Mumcu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Uğur Mumcu Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. İlçeye ulaşım otoyol, demiryolu ve denizyolu ile sağlanmaktadır. Pendik'te yer alan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ilçeye yaklaşık 15 kilometre uzaklıktadır. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne giden E5 karayolu ve otoban bu ilçeden geçer. Tuzla ile Bostancı arası sahil yolu ve Kadıköy-Kartal arası uzanan Bağdat Caddesi ilçedeki diğer ulaşım seçeneklerinden biridir. İlçeye Marmaray ile de ulaşım sağlanabilir. İlçede ulaşım sağlayabileceğiniz başlıca otobüs hatları; 132C, 16D, 132P, 16A, 133KT ve 133AK. 

 

Uğur Mumcu Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Uğur Mumcu Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Eyyup Genç İlkokulu

  • Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi

  • İhsan Bayrakçı İlkokulu

  • Kartal Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu

  • Kartal Şehit Burak Cantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Kartal Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Selman Farisi Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

Uğur Mumcu Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 110 metrekare olarak karşımıza çıkar. İstanbul Uğur Mumcu Mahallesi kiralık daire fiyatları 9.900 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 90 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır. Siz de İstanbul Uğur Mumcu Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Uğur Mumcu Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.