Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Silivri Alibey Mahallesi Satılık Daire

araması için 26 ilan bulundu
search
Alibey Mahallesicancel
Silivricancel
İstanbulcancel

Alibey Mahallesi Satılık Daire Tercih Edeceklere Bölge Hakkında Kilit Bilgiler 

Alibey Mahallesi satılık daire bakan EmlakJet ziyaretçilerinin mahalle hakkında bilgi sahibi olmaları için bu yazıyı hazırladık. Alibey Mahallesi, Silivri ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Silivri ilçesinde ılıman iklim hakimdir. Silivri'de yağışlar sonbaharda başlamakta ve özellikle kış aylarında yoğunlaşmaktadır. İlçede, Trakya ikliminin özellikleri görülmektedir. Kışlar genellikle soğuk ve yağışlı, yazlar ılık geçmektedir. Her kış olmasa da bazı kışlar ilçe merkezinde kar yağışı görülebilmektedir. Yıllık ortalama yağış miktarı 600–700 mm'dir. Kuzeye ve batıya gidildikçe kara ikliminin etkileri artmaktadır. Yıllık ısı ortalaması 13,7 C'dir. En sıcak ay Ağustos, en soğuk ay ise Şubat ayıdır. Yıllık yağış ortalaması ise 691,4 mm'dir.

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Bölgenin Kurumları

Emlakjet ile artık ev arayışı daha kolay. Sizler için hazırladığımız bu yazıda mahallede yer alan kurumları ayrıntılarıyla birlikte bulabilirsiniz.

Silivri Belediyesi, Alibey Mah, Turgut Özal Blv. No:3, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul. Tel: 444 2 047.

Silivri Adliyesi, Alibey Mah, Ali Çetinkaya Cad. Yeni Adliye Sarayı, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul – Avrupa. Tel: (0212) 727 11 45.

Silivri Adalet Sarayı, Alibey Mah, Turgut Özal Blv. No:32, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul.

Jandarma Karakolu, Alibey Mah, Kartal Sok. No:16, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul.

Şirin Market, Alibey Mah, Turgut Özal Blv., Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul.

Silivri Kolan Hospital, Alibey Mah, Turgut Özal Blv. No:21, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul. Tel: (0212) 727 48 48.

Gökoğlu Eczanesi, Alibey Mah, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul. Tel. (0212) 728 74 64.

Aras Kargo Silivri Şubesi, Alibey Mah, Turgut Özal Blv. D:No: 18/A, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul. Tel: 0549 781 86 23.

VakıfBank Atm, Alibey Mah, Turgut Özal Blv. No:3, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul. Tel: 0850 222 07 24.

Silivri Gazi İlkokulu, Alibey Mah, Kanarya Sok. 6-12, Posta kodu: 34570 Silivri/İstanbul. Tel: (0212) 727 11 36.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Alibey Mahallesi satılık müstakil ev arayışlarınızda ilanlara sitemizden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 120 metrekare olarak karşımız çıkar. Alibey Mahallesi satılık daire fiyatları 246.840 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 2.057 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 22 yıldır.

Emlakjet ile artık bir adım öndesiniz. Satılık ev için bütçenizi hazırladıysanız size en uygun evler EmlakJet’te. İlgili ilanlara göz atarken bölgenin istediğiniz özelliklerdeki evlerine örneğin Alibey Mahallesi sahibinden uygun satılık evler şeklinde aratarak listeleme sayfalarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire & Alibey Mahallesi Satılık Ev İlan Arama Rehberi

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Alibey Mahallesi satılık daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Alibey Mahallesi satılık daire arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Bölge ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Alibey Mahallesi satılık daire ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

Alibey Mahallesi satılık daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire 3+1

Alibey Mahallesi satılık daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire 2+1

Alibey Mahallesi satılık daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire 1+1

Alibey Mahallesi satılık daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Alibey Mahallesi Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Alibey Mahallesi satılık daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Silivri Satılık Daire
Akören Köyü Satılık DaireAkören Mahallesi Satılık DaireAlibey Mahallesi Satılık DaireAlipaşa Mahallesi Satılık DaireBekirli Köyü Satılık DaireBekirli Mahallesi Satılık DaireBeyciler Köyü Satılık DaireBeyciler Mahallesi Satılık DaireBüyük Çavuşlu Mahallesi Satılık DaireBüyük Çavuşlu Satılık DaireBüyükkılıçlı Köyü Satılık DaireBüyük Kılıçlı Mahallesi Satılık DaireBüyük Sinekli Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇanta Balaban Mahallesi Satılık DaireÇanta Sancaktepe Mahallesi Satılık DaireÇanta Satılık DaireÇayırdere Köyü Satılık DaireÇayırdere Mahallesi Satılık DaireÇeltik Köyü Satılık DaireÇeltik Mahallesi Satılık DaireDanamandıra Köyü Satılık DaireDanamandıra Mahallesi Satılık DaireDeğirmenköy Fevzipaşa Mahallesi Satılık DaireDeğirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Satılık DaireDeğirmenköy Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFenerköy Köyü Satılık DaireFener Mahallesi Satılık DaireGazitepe Mahallesi Satılık DaireGümüşyaka Mahallesi Satılık DaireGümüşyaka Satılık DaireKadıköy Mahallesi Satılık DaireKavaklı Hürriyet Mahallesi Satılık DaireKavaklı İstiklal Mahallesi Satılık DaireKavaklı Satılık DaireKurfallı Köyü Satılık DaireKurfallı Mahallesi Satılık DaireKüçük Kılıçlı Mahallesi Satılık DaireKüçük Sinekli Mahallesi Satılık DaireKüçük Sinekli Satılık DaireMimar Sinan Mahallesi Satılık DaireOrtaköy Mahallesi Satılık DaireOrtaköy Satılık DairePiri Mehmet Paşa Mahallesi Satılık DaireSahil Satılık DaireSayalar Köyü Satılık DaireSayalar Mahallesi Satılık DaireSelimpaşa Mahallesi Satılık DaireSelimpaşa Satılık DaireSemizkumlar Mahallesi Satılık DaireSeymen Köyü Satılık DaireSeymen Mahallesi Satılık DaireSilivri Satılık DaireSinekli Köyü Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYolçatı Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.