Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Pursaklar Fatih Mahallesi Satılık Daire

araması için 266 ilan bulundu
search
Fatih Mahallesicancel
Pursaklarcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Fatih Mahallesi Satılık Daire Bölge Hakkında Merak Edilenler

Fatih Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sayesinde artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Hayalinizdeki evlere sadece bir tık uzaklıktasınız. Fatih Mahallesi, Ankara ilinin Pursaklar ilçesinde yer alan bir mahalledir. İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan Pursaklar ilçesinde karasal iklim hâkimdir. Yazlar sıcak olup az yağış alırken kışlar soğuk ve sert geçer. Kar yağışları Kasım ayı itibariyle başlayıp Nisan ayına kadar devam eder. Yağışlar çoğunlukla ilkbahar ve sonbaharda mevsimlerinde düşer. İç Anadolu Bölgesi'nde ülkenin en az yağış alan bölgesi olduğu için ilçede yılın üçte biri güneşli geçmektedir. İlçede ilkbahar ve yaz aylarına güneybatı, sonbahar da ise güney-doğu, kışın daha çok kuzey rüzgârları etkilidir. İlin bitki örtüsü bozkırdır. Bozkırda çoğunlukla dikenli çalılar ve otlar yer almaktadır. Ayrık otu, sorguç otu, üzerlik, katırtırnağı, yabani arpa, yavşan otu, gelincik, papatya, hatmi, kekik, sütleğen, ballıbaba, kuşburnu ve böğürtlen burada yer alan önemli otlar arasındadır.

Fatih Mahallesi Satılık Daire Tercih Edeceklere Bölgenin Kurumları

Emlakjet ile artık ev arayışı daha kolay. Sizler için hazırladığımız bu yazıda mahallede yer alan kurumları ayrıntılarıyla birlikte bulabilirsiniz.

  • Sağlık Bakanlığı Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Fatih Mahallesi, Posta kodu: 06145 Pursaklar/Ankara.

  • Pursaklar Dede Korkut Anadolu Lisesi, Fatih Mahallesi, Çiğli Sokak, 3/a, Posta kodu: 06641 Pursaklar/Ankara.

  • Azmi Ertuğrul İlkokulu, Fatih Mahallesi, Belediye Caddesi, No:46, Posta kodu: 06145 Pursaklar/Ankara.

  • Sınav Koleji Pursaklar Ortaokul - Anadolu Lisesi, Fatih Mah., Abacı Sok., No: 2/1, Posta kodu: 06145 Pursaklar/Ankara.

  • Yeni Damla Eczanesi, Fatih Mah., 25/13, Tuna Sok., Posta kodu: 06145 Pursaklar/Ankara.

  • Yapı Kredi Bankası Pursaklar Şubesi, Fatih Mah., Belediye Cad., No:48, Posta kodu: 06145 Pursaklar/Ankara.

  • Bereket Fırın Kafe, Fatih Mah., Belediye Cad., No:50, Posta kodu: 06145 Pursaklar/Ankara.

  • Pursaklar Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, Fatih Mah., Sancak Sok., No:3, Posta kodu: 06145 Pursaklar/Ankara.

Siz de bu mahallede ev sahibi olmak istiyorsanız Fatih Mahallesi satılık daire ilanlarına ve bölgenin diğer yerlerindeki ilanlara listeleme sayfalarımız üzerinden hızlıca göz atabilirsiniz.

Fatih Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 132 metrekare olarak karşımız çıkar. Fatih Mahallesi satılık daire fiyatları 347.160 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 2.630 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 29 yıldır.

Fatih Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Siz de bütçenizi oluşturduysanız istediğiniz eve Emlakjet ile bir adım öndesiniz demektedir. Aradığınız evi bir an önce bulabilmek adına Fatih Mahallesi satılık evler için listeleme sayfalarımıza göz atmanız yeterli.

 

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.