Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kadıköy Göztepe Mahallesi Kiralık Daire

araması için 10 ilan bulundu
search
Göztepe Mahallesicancel
Kadıköycancel
İstanbulcancel

Göztepe Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Bilgiler

Göztepe Mahallesi kiralık daire arayanlar sahip olmak istedikleri kriterlerdeki dairelere Emlakjet ayrıcalığı ile kısa sürede kavuşurlar. İstanbul ilinin gözde ilçelerinden Kadıköy’ün semti olan Göztepe yeşil alanları ve tarihi mekânları ile İstanbul’un yaşamaya değer bölgeleri arasında önemli bir yere sahiptir. Göztepe Kadıköy’ün semti olarak bilinir ancak oldukça büyük mahallesi sayılan bölgesidir. Göztepe’de keyifle gezebileceğiniz yerler arasında aşağıda sıraladığımız yerler bulunur.

  • Oyuncak Müzesi
  • All Saints Moda Kilisesi
  • Göztepe Parkı 
  • Haydarpaşa Tren Garı

Göztepe semti yeşilliklerle dolu yerleşim alanlarından oluşan sakin ve nezih semtler arasında yer alır. Kadıköy kiralık daire ilanlarını inceleyen kişiler, Göztepe semtinde bulunan alternatiflerini mutlaka değerlendirmelidir. İstanbul’un en işlek ve popüler caddeleri arasında bulunan Bağdat caddesinin bölgede bulunması İstanbulluların yaşam alanı olarak seçtikleri Göztepe kiralık daire arayışına yönelmelerinin nedenleri arasında bulunur.

Göztepe, İstanbul’un en gözde yerleşim yerlerinin başında gelen Kadıköy’e bağlı bir mahalledir. Bu konum, Göztepe’nin hem ulaşım hem de ekonomi alanında son dönemlerde hızla gelişmesine ve gelişmesine olanak tanımaktadır. Yerleşim yeri olarak Göztepe’yi tercih eden vatandaşlar, Kadıköy’ ün sahip olduğu doğal güzelliklerden yararlanırken sosyal faaliyetlere katılmaya da devam eder. Bu sayede vatandaşlar, tatmin edici bir yaşam alanına sahip olur.

Göztepe, Marmara Denizi, Erenköy ve Caddebostan ile çevrilerek nitelikli bir yerleşim yeri sunmaktadır. Bu bölgelerin konumu itibariyle kolay ulaşım sağlayan Göztepe, İstanbul’un her yerine ulaşım araçları ile kısa sürede ulaşabilme imkanı sunmaktadır. 

Göztepe Mahallesi Kiralık Daire Seçenekleri

İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerinin bir araya toplandığı gözde semtlerinden birisi olan Göztepe kiralık daire bularak yaşamlarını bu güzel semtte sürdürmek isteyen kişilerin kurumumuzun uygulamasında bulunan ilanları inceleyerek doğru karar vermeleri mümkün olur. İstanbul Göztepe eşyalı kiralık daire ilanlarını arayarak her bütçeye uygun eşyalı ev kiralama şansına sahip olursunuz. Eşyalı olarak kiraladığınız evinize, eşya taşıma derdi olmadan kolayca yerleşebilirsiniz. Kategorilere ayrılmış olarak yayınlanan tüm ilan seçeneklerinde kriterlerinize göre dönüş yapabileceğiniz ilanlar emlak ofisinden kiralık daireler ve sahibinden kiralık daire Göztepe seçenekleri ile bulunur.

Göztepe Mahallesi Kiralık Daire Hayalinizi Emlakjet Gerçekleştiriyor

Aradığınız kriterlere sahip dairler Emlakjet uygulamasında bulunmuyorsa web sitemize adınız ve soyadınızı, e-posta adresinizi ve cep telefonunuzu iletebilir ve en kısa sürede geri dönüş alırsınız. Web sitemiz saatlik olarak güncellenen ilanlarında hayal ettiğiniz evle sizi buluşturmak için gece gündüz arama yapar ve en kısa sürede hayalinizi gerçeğe dönüştürür. Emlak dünyasının bütün yeniliklerini sizin hizmetinize sunan sitemiz her geçen gün artan ziyaretçi sayısı ile hizmetinizdedir. Emlakçıdan veya sahibinden Göztepe kiralık daire arayan ziyaretçilerin hayallerini gerçekleştiren kurumumuz daima yanınızda olacaktır. 

Göztepe Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgede ki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Göztepe Mahallesi kiralık daire arayanlarımız için İstanbul’un Kadıköy ilçesinin mahallerinden biri olan Göztepe Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Göztepe Mahallesi, 2019 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 39.833 nüfusla Kadıköy’ün en kalabalık nüfuslu mahallelerinden biri olarak yerini almaktadır. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan bu mahallemiz güneyden Marmara Denizi, kuzeyden Merdivenköy Mahallesi, doğudan Erenköy ve Caddebostan Mahalleleri ve batıdan da Çiftehavuzlar Semti ile komşuluk yapmaktadır. 

Göztepe Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup kurumlarla sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Kadıköy ilçesinin Göztepe Mahallesi’ne ait yakın civarlarda ki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz belli resmi devlet kurumları, özel kurumlar, eğitim ve sağlık kurumları;

Resmi Devlet Kurumları;

  • Göztepe Mahallesi Muhtarlığı, Göztepe Mahallesi, Hamit Özkay Sokak, No:21 Kadıköy/İstanbul, (0216) 355 11 92.

Özel ve Devlet Eğitim Kurumları;

  • Anaokulları; Özel Göztepe Okyanus Anaokulu, Özel Tanyuva Anaokulu, Özel Mavi Gezegen Anaokulu, Özel Kadıköy Anakent Koleji Anaokulu, Özel Yeşilköşk Çocuk Evi, Özel Amaç Anaokulu, Özel Göztepe Efdal Okulları Anaokulu, Özel Hayal Dünyası Anaokulu, Özel Kadıköy Çekirdek Anaokulu, Özel BrightKids Çiftehavuzlar International Preschool, Özel Göztepe YÖM Okulları Anaokulu ve Dosteller Özel Eğitim Anaokulu’dur.
  • İlkokulları; Özel Kadıköy Anakent Koleji İlkokulu, Özel Efdal Okulları İlkokulu, Özel Göztepe YÖM Okulları İlkokulu, Göztepe İlkokulu, İlhami Ahmet Örnekal İlkokulu ve Faik Reşit Unat İlkokulu’dur.
  • Ortaokulları; İlhami Ahmet Örnekal Ortaokulu, Dosteller İşitme Engelliler Ortaokulu, Faik Reşit Unat Ortaokulu, Özel Efdal Okulları Ortaokulu, Göztepe Ortaokulu ve Yeşilbahar Ortaokulu’dur.
  • Liseleri; Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi, İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi ve Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi’dir.

Özel ve Devlet Sağlık Kurumları;

  • Göztepe Aile Sağlığı Merkezi, Göztepe Mahallesi, Karanfil Sokak, No:26, Kadıköy/İstanbul (0216) 385 90 44,
  • Kadıköy 14 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Göztepe Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Dağdelen Apartmanı, No:234/2, Kadıköy/İstanbul, (0216) 467 06 51,
  • Kadıköy 16 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Göztepe Mahallesi, Yeşilbahar Sokak, Sait Akman Apartmanı, No:15/1, Kadıköy/İstanbul, (0216) 405 14 66,
  • Kadıköy 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Dr. Rıfatpaşa Sokak, Köşk Apartmanı, No:7 Kadıköy/İstanbul, (0216) 385 16 13.

Etkinlik Alanları;

  • İstanbul Oyuncak Müzesi’dir.

Kadıköy Göztepe Mahallesi kiralık daire arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevredeki karayolu hattı üzerinden; İETT Toplu Taşıma Hatları, Taksi ve Dolmuş aracılığı ile olup demiryolu hattı üzerinden ise Göztepe Marmaray İstasyon Durağı aracılığı ile ulaşım sağlanır.

Göztepe Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Güncel Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in emlakçılarından edinilen bilgiler doğrultusunda Kadıköy ilçesinin Göztepe Mahallesi’nden ev kiralamak isteyenlere öncelikle şunu belirtmek istersek kiralamak istediğiniz evlerin fiyatları; bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre değişim gösterebilir. Mahallede 2020 yılı Mayıs ayı bilgilerine göre ortalama üzerinden; birim fiyatı metrekare üzerine 21 TL olan alanı 135 metrekareye sahip bir evi 2.855 TL civarında bir fiyata kiralayabilirsiniz. Yani; 

  • 70 metrekare alana sahip bir 1+1 daireyi 1.838 TL civarında,
  • 100 metrekare alana sahip bir 2+1 daireyi 2.350 TL civarında bir fiyata kiralayabilmeniz mümkün.

Göztepe Mahallesi bölgesinin fiyatları; yukarıda da bahsettiğimiz gibi dairenin konumuna, binanın yaşına, metrekaresine, oda sayısına, sahile, manzarasına, hastaneye ve devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebiliyor. İsterseniz bu evleri dilediğiniz özelliklere uyduğu takdirde eşyalı ve eşyasız şekilde de bulabileceğiniz gibi bunlara ek olarak günlük, haftalık, aylık gibi seçeneklerle de kiralayabilmeniz mümkün. Eğer Kadıköy ilçesinin Göztepe Mahallesi’nde kiralık dükkan, arsa veya daire tutmak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İstanbul Kadıköy Göztepe Mahallesi 4+1 kiralık daire yazarak istediğiniz kriterlerde ki evleri filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kadıköy Kiralık Daire
19 Mayıs Mahallesi Kiralık DaireAcıbadem Kiralık DaireAcıbadem Mahallesi Kiralık DaireAyrılıkçeşme Kiralık DaireAyşekadın Kiralık DaireBahariye Kiralık DaireBostancı Kiralık DaireBostancı Mahallesi Kiralık DaireCaddebostan Kiralık DaireCaddebostan Mahallesi Kiralık DaireCaferağa Mahallesi Kiralık DaireÇemenzar Kiralık DaireÇiftehavuzlar Kiralık DaireDumlupınar Mahallesi Kiralık DaireEğitim Mahallesi Kiralık DaireErenköy Kiralık DaireErenköy Mahallesi Kiralık DaireEthemefendi Kiralık DaireFenerbahçe Kiralık DaireFenerbahçe Mahallesi Kiralık DaireFeneryolu Kiralık DaireFeneryolu Mahallesi Kiralık DaireFikirtepe Kiralık DaireFikirtepe Mahallesi Kiralık DaireGöztepe Kiralık DaireGöztepe Mahallesi Kiralık DaireHasanpaşa Kiralık DaireHasanpaşa Mahallesi Kiralık DaireHaydarpaşa Kiralık DaireKalamış Kiralık DaireKazasker Kiralık DaireKızıltoprak Kiralık DaireKoşuyolu Kiralık DaireKoşuyolu Mahallesi Kiralık DaireKozyatağı Kiralık DaireKozyatağı Mahallesi Kiralık DaireKuyubaşı Kiralık DaireMerdivenköy Kiralık DaireMerdivenköy Mahallesi Kiralık DaireModa Kiralık DaireOsmanağa Mahallesi Kiralık DaireRasimpaşa Mahallesi Kiralık DaireSahrayıcedit Kiralık DaireSahrayı Cedit Mahallesi Kiralık DaireSelamiçeşme Kiralık DaireSöğütlüçeşme Kiralık DaireSuadiye Kiralık DaireSuadiye Mahallesi Kiralık DaireŞaşkınbakkal Kiralık DaireŞenesenevler Kiralık DaireÜsküdar Kiralık DaireYeldeğirmeni Kiralık DaireZiverbey Kiralık DaireZühtüpaşa Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.