Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Selçuklu Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daire

araması için 52 ilan bulundu
search
Mehmet Akif Mahallesicancel
Selçuklucancel
Konyacancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Konya'nın Selçuklu ilçesi sınırları içerisindeki Mehmet Akif Mahallesi satılık daire almak isteyenler için, mahalle hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Mehmet Akif Mahallesi; Konya ilinde bulunan Selçuklu ilçesine bağlı bir mahalledir. Selçuklu Mehmet Akif Mahallesi, Konya şehir merkezinde yer almaktadır. Yapılan son nüfus sayımlarına göre mahallede 28.604 kişinin yaşadığı bilinmektedir. Toplu taşıma kullanacaklar için; mahalleye Konya il merkezi ve Selçuklu ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

Mahallenin bağlı bulunduğu Selçuklu ilçesi bir göl tabanı olan ovada kurulmuştur. Mahallenin batısında Takkeli ve Loras dağları yükselmektedir. Mehmet Akif mahallesi kurak bir iklime sahip olup, yazları çok sıcak, kışın kar, ilkbaharda bol yağmur yağar. Bitki örtüsü, bozkır iklimi özelliklerine sahiptir. 

 

Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Mahalle hakkında fikir edinebilmek adına, Mehmet Akif Mahallesi emlak endeksi verileri şu şekildedir:  

  • Satılık dairelerin hesaplanan fiyatlar doğrultusunda ortalama birim fiyatı 2.013 Türk Lirası olarak karşımıza çıkmaktadır.

  • Brüt alanları yaklaşık 160 metrekare olan evler yaklaşık olarak 322.080 Türk Lirasından satışa sunulmaktadır.

  • Evlerin geri dönüş yani amortisman süreleri ise 26 yıl olarak öngörülmektedir.

Bu hesaplanan fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Mehmet Akif Mahallesi satılık Daire fiyatlarına Emlakjet.com’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz. 

 

Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Selçuklu Mehmet Akif Mahallesi satılık daire arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan okul bulunmamaktadır. Eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği diğer yakın okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Erdem Bayazıt Ortaokulu: Mehmet Akif, Yunus Emre Cd. No:2, 42100 Selçuklu/Konya.

  • Erenköy Zeki Altındağ Ortaokulu: Mehmet Akif, İkmal Sk. No:7, 42100 Selçuklu/Konya.

  • Vali İhsan Dede Anadolu Lisesi: Mehmet Akif, Gülümser Sk. NO:5, 42100 Selçuklu/Konya.

 

Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Mehmet Akif Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Mehmet Akif Mahallesi Muhtarlığı: Tuz Dere Yolu Cad. No:1/A, 42080 Selçuklu/Konya.

  • Selçuklu Belediyesi: Şeyh Şamil Mh. Doç. Dr. Halil Ürün Caddesi No:19 Pk:, 42070 Selçuklu/Konya.

  • Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi: Ardıçlı, Akademi, Celal Bayar Cd. No:313, 42250 Selçuklu/Konya.

  • Selçuklu İlçe Nüfus Müdürlüğü: Mehmet Akif, Ülke Sk. 1A D:1, 42100 Selçuklu/Konya

 

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler & Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Ev İlan Arama Rehberi

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Bölge ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler İlanları ve Fiyatları

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler 3+1

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler 2+1

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler 1+1

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Konya Mehmet Akif Mahallesi Satılık Daireler ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Selçuklu Satılık Daire
Akademi Mahallesi Satılık DaireAkıncılar Mahallesi Satılık DaireAkpınar Köyü Satılık DaireAkpınar Mahallesi Satılık DaireAkşemsettin Mahallesi Satılık DaireArdıçlı Mahallesi Satılık DaireAşağıpınarbaşı Mahallesi Satılık DaireAşağıpınarbaşı OSB Mahallesi Satılık DaireAydınlıkevler Mahallesi Satılık DaireAydınlık Satılık DaireBağrıkurt Köyü Satılık DaireBağrıkurt Mahallesi Satılık DaireBaşarakavak Bld. Satılık DaireBaşarakavak Mahallesi Satılık DaireBedir Mahallesi Satılık DaireBeyhekim Mahallesi Satılık DaireBiçer Köyü Satılık DaireBiçer Mahallesi Satılık DaireBilecik Mahallesi Satılık DaireBinkonutlar Mahallesi Satılık DaireBosna Hersek Mahallesi Satılık DaireBosna Satılık DaireBuhara Mahallesi Satılık DaireBüyükkayacık Mahallesi Satılık DaireBüyükkayacık OSB Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Satılık DaireÇaldere Köyü Satılık DaireÇaldere Mahallesi Satılık DaireÇaltı Köyü Satılık DaireÇaltı Mahallesi Satılık DaireÇandır Köyü Satılık DaireÇandır Mahallesi Satılık DaireDağdere Köyü Satılık DaireDağdere Mahallesi Satılık DaireDokuz Mahallesi Satılık DaireDumlupınar Mahallesi Satılık DaireEğribayat Köyü Satılık DaireEğribayat Mahallesi Satılık DaireErenköy Mahallesi Satılık DaireEsenler Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFatih Satılık DaireFerhuniye Mahallesi Satılık DaireFeritpaşa Mahallesi Satılık DaireGüvenç Köyü Satılık DaireGüvenç Mahallesi Satılık DaireHacıkaymak Mahallesi Satılık DaireHanaybaşı Mahallesi Satılık DaireHocacihan Mahallesi Satılık DaireHocacihan Satılık DaireHorozluhan Mahallesi Satılık DaireHorozluhan OSB Mahallesi Satılık DaireHüsamettin Çelebi Mahallesi Satılık DaireIşıklar Mahallesi Satılık Daireİhsaniye Mahallesi Satılık DaireKaleköy Köyü Satılık DaireKaleköy Mahallesi Satılık DaireKaraömerler Köyü Satılık DaireKaraömerler Mahallesi Satılık DaireKervan Köyü Satılık DaireKervan Mahallesi Satılık DaireKılınçarslan Mahallesi Satılık DaireKınık Köyü Satılık DaireKınık Mahallesi Satılık DaireKızılcakuyu Köyü Satılık DaireKızılcakuyu Mahallesi Satılık DaireKosova Mahallesi Satılık DaireKüçükmuhsine Köyü Satılık DaireKüçükmuhsine Mahallesi Satılık DaireMalazgirt Mahallesi Satılık DaireMehmet Akif Mahallesi Satılık DaireMeydanköy Köyü Satılık DaireMeydanköy Mahallesi Satılık DaireMusalla Bağları Mahallesi Satılık DaireNalçacı Satılık DaireNişantaş Mahallesi Satılık DaireOSB Satılık DaireParsana Mahallesi Satılık DaireSakarya Mahallesi Satılık DaireSalahattin Mahallesi Satılık DaireSancak Mahallesi Satılık DaireSarayköy Mahallesi Satılık DaireSarıcalar Köyü Satılık DaireSarıcalar Mahallesi Satılık DaireSelahaddin Eyyubi Mahallesi Satılık DaireSelahattin Köyü Satılık DaireSelçuk Mahallesi Satılık DaireSızma Bld. Satılık DaireSızma Mahallesi Satılık DaireSille Ak Mahallesi Satılık DaireSille Mahallesi Satılık DaireSille Satılık DaireSulutas Mahallesi Satılık DaireŞeker Mahallesi Satılık DaireŞeyh Şamil Mahallesi Satılık DaireTatköy Mahallesi Satılık DaireTepekent Mahallesi Satılık DaireTepeköy Bld. Satılık DaireTömek Mahallesi Satılık DaireUlumuhsine Köyü Satılık DaireUlumuhsine Mahallesi Satılık DaireYazıbelen Köyü Satılık DaireYazıbelen Mahallesi Satılık DaireYazır Mahallesi Satılık DaireYukarıpınarbaşı Mahallesi Satılık DaireZafer Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.