Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Esenyurt Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire

araması için 15 ilan bulundu
search
Turgut Özal Mahallesicancel
Esenyurtcancel
İstanbulcancel

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire & Turgut Özal Mahallesi Kiralık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Turgut Özal Mahallesi'nde en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Turgut Özal Mahallesi kiralık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire

 

Turgut Özal Mahallesi kiralık daire arayanlar için Turgut Özal Mahallesi, İstanbul’un Esenyurt ilçesine ait bir mahalledir. Sınırları; kuzeyden Esenyurt’un Saadetdere Mahallesi, batıdan Esenyurt’un Namık Kemal Mahallesi, güneyden Avcılar’ın Cihangir Mahallesi, doğudan Avcılar’ın Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ile çevrilmiştir. Turgut Özal Mahallesi, TUİK son nüfus bilgilerine göre toplam 27.121 nüfustan meydana gelmektedir. 

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Turgut Özal Mahallesi'nde yaşamak isteyenler için buraya dair öncelikle şunu belirtmek istersek Turgut Özal Mahallesi kiralık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Turgut Özal Mahallesi'nde iş, eğitim, tatil veya özel günler sebebiyle kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Turgut Özal Mahallesi kiralık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Turgut Özal Mahallesi kiralık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire 3+1

 

Öğrenci, memur veya çalışan olup Turgut Özal Mahallesi ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Turgut Özal Mahallesi'nde günlük, haftalık, aylık ve yıllık şekilde kiralayabileceğiniz dilediğiniz kriterlere en uygun Turgut Özal Mahallesi 3+1 kiralık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Turgut Özal Mahallesi 3+1 kiralık daire ilanlarına göz atın!

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran dilediğiniz kriterlere uygun Turgut Özal Mahallesi 2+1 kiralık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire 1+1

 

Turgut Özal Mahallesi'nde depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Turgut Özal Mahallesi 1+1 kiralık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Eşyalı Daire

 

Turgut Özal Mahallesi'nde tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren, dilediğiniz kriterlerdeki eşyalı olarak kiralayabileceğiniz müstakil ev, apartman, villa, rezidans ve apart tipindeki Turgut Özal Mahallesi eşyalı kiralık daire seçenekleri için Emlakjet’in ilan sayfasına göz atmayı unutmayın!

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Turgut Özal Mahallesi yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Turgut Özal Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Turgut Özal Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Turgut Özal Mahallesi'nde en uygun ve en yaşanabilir Turgut Özal Mahallesi kiralık daireler için ulaşım ilçeler arası aktarmalı veya aktarmasız olarak İETT belediye otobüsü, metrobüs, minibüs ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Esenyurt Kiralık Daire
Akçaburgaz Mahallesi Kiralık DaireAkevler Mahallesi Kiralık DaireAkşemseddin Mahallesi Kiralık DaireArdıçlı Mahallesi Kiralık DaireAşık Veysel Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBağlarçeşme Mahallesi Kiralık DaireBalıkyolu Mahallesi Kiralık DaireBarbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Kiralık DaireBattalgazi Mahallesi Kiralık DaireBeylikdüzü Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇınar Mahallesi Kiralık DaireEsenkent Mahallesi Kiralık DaireEsenyurt Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGökevler Mahallesi Kiralık DaireGüzelyurt Mahallesi Kiralık DaireHaramidere Kiralık DaireHoşdere Kiralık DaireHürriyet Mahallesi Kiralık Daireİncirtepe Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKıraç Kiralık DaireKoza Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMehterçeşme Mahallesi Kiralık DaireMevlana Mahallesi Kiralık DaireNamık Kemal Mahallesi Kiralık DaireNecip Fazıl Kısakürek Mahallesi Kiralık DaireOrhan Gazi Mahallesi Kiralık DaireOsmangazi Mahallesi Kiralık DaireÖrnek Mahallesi Kiralık DairePınar Mahallesi Kiralık DairePiri Reis Mahallesi Kiralık DaireSaadetdere Mahallesi Kiralık DaireSelahaddin Eyyubi Mahallesi Kiralık DaireSultaniye Mahallesi Kiralık DaireSüleymaniye Mahallesi Kiralık DaireŞehitler Mahallesi Kiralık DaireTalatpaşa Mahallesi Kiralık DaireTurgut Özal Mahallesi Kiralık DaireÜçevler Mahallesi Kiralık DaireYenikent Mahallesi Kiralık DaireYeşilkent Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık DaireZafer Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.