Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Edremit Atatürk Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Atatürk Mahallesicancel
Edremitcancel
Balıkesircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Atatürk Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Balıkesir'in Edremit ilçesi sınırları içerisinde kalan Atatürk Mahallesi kiralık daire arayanlar için mahalle hakkında topladığımız kısa bilgiler ile dolu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Atatürk Mahallesi; Balıkesir ilinde bulunan Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 2.108 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Mahalle tarihi hakkında net bir bilgi yoktur. Edremit'te yer alan merkez mahallelerden biridir. Büyükşehir’de olmasından dolayı ulaşım ve yaşam imkanları oldukça fazladır. Mahallede bir adet park, bir adet camii ve muhtarlık binası bulunur. Balıkesir il merkezi ve Edremit ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir.

Atatürk Mahallesi Kiralık Daire Emlak Bilgisi

Edremit Kiralık Daire hakkında daha fazla fikir edinebilmek adına, bağlı bulunduğu Edremit ilçesi; Balıkesir ilinin batısında, Ege Denizi kıyısındaki ilçedir. Balıkesir ilinin dördüncü en büyük ilçesi olup zeytincilik ve Kazdağları ile meşhurdur. Batıda Ege Denizi, Ayvacık ve Ezine ilçesi, kuzeyde Bayramiç ve Yenice ilçeleri, Doğuda Havran ilçesi, güneyde Burhaniye ilçesi ile komşudur. 47 mahallesi bulunmaktadır. Rakımı 25 metre iken, yüzölçümü 708 km²'dir. Akdeniz İklimine sahiptir ve bu sebeple yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlıdır. Zeytincilik, Turizm Faaliyetleri ve incir, sebze, meyve vb. tarım ile halk geçimini sağlar. 

Atatürk Mahallesi Kiralık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Atatürk kiralık daire fiyatları hakkında fikir edinebilmek adına Edremit  emlak endeksi verileri şöyledir:

  • Ortalama birim kiralama fiyatı; 20 Türk Lirası,

  • Ortalama brüt alan; 155 metrekare,

  • Ortalama kiralama fiyatı;  2.942 Türk Lirası ve

  • Amortisman süresi 22 yıldır.

Tercih edeceğiniz kiralık dairenin konumu, iç ve dış özellikleri (dış cephe, ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, güvenli vb.) ve diğer tüm etkenlere göre kiralama fiyatlarında farklılık görülebilmektedir. Ev kiralamadan önce öngördüğünüz yaşam süresini ve yaşam alanınızdaki beklentilerinizi göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Atatürk Mahallesi sahibinden kiralık daire ve emlakçıdan satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Atatürk Mahallesi Kiralık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Edremit Atatürk Mahallesi satılık konut arayışında olanlar için aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi: Cennetayağı Mahallesi, 781. Sokak No:7, 10300 Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Belediyesi: Soğanyemez, Belediye Başkanlığı, Yılmaz Akpınar Blv. 9/B, 10390 Edremit/Balıkesir.

  • Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü: Camivasat Mah İnönü Caddesi No: 41 E Hükümet Konağı Zemin Kat, 10300 Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Adalet Sarayı:  Gazicelal, 453. Sk. No:16, 10300 Edremit/Balıkesir.

  • Edremit Polis Karakolu: Camivasat, Ulugaraj Cd. No:47, 10300 Edremit/Balıkesir.

 

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Atatürk Mahallesi kiralık daire ilanlarına Emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Edremit Kiralık Daire
Akçay Kiralık DaireAkçay Mahallesi Kiralık DaireAltınkum Mahallesi Kiralık DaireAltınoluk Kiralık DaireAltınoluk Mahallesi Kiralık DaireArıtaşı Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireBeyoba Mahallesi Kiralık DaireBostancı Mahallesi Kiralık DaireCamivasat Mahallesi Kiralık DaireCennetayağı Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamcı Mahallesi Kiralık DaireÇamlıbel Mahallesi Kiralık DaireÇıkrıkçı Mahallesi Kiralık DaireDarsofa Mahallesi Kiralık DaireDereli Mahallesi Kiralık DaireDoyran Mahallesi Kiralık DaireEroğlan Mahallesi Kiralık DaireGazicelal Mahallesi Kiralık DaireGazi İlyas Mahallesi Kiralık DaireGüre Cumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireGüre Mahallesi Kiralık DaireHacıarslanlar Mahallesi Kiralık DaireHacıtuğrul Mahallesi Kiralık DaireHamidiye Mahallesi Kiralık DaireHekimzade Mahallesi Kiralık Daireİbrahimce Mahallesi Kiralık Daireİkizçay Mahallesi Kiralık Daireİskele Mahallesi Kiralık DaireKadıköy Mahallesi Kiralık DaireKapıcıbaşı Mahallesi Kiralık DaireKavlaklar Mahallesi Kiralık DaireKızılkeçili Mahallesi Kiralık DaireMehmetalan Mahallesi Kiralık DaireMerkez Kiralık DaireNarlı Mahallesi Kiralık DaireOrtaoba Mahallesi Kiralık DairePınarbaşı Mahallesi Kiralık DaireSarıkız Mahallesi Kiralık DaireSoğanyemez Mahallesi Kiralık DaireŞahindere Mahallesi Kiralık DaireTahtakuşlar Mahallesi Kiralık DaireTurhanbey Mahallesi Kiralık DaireTuzcumurat Mahallesi Kiralık DaireYaşyer Mahallesi Kiralık DaireYaylaönü Mahallesi Kiralık DaireYolören Mahallesi Kiralık DaireZeytinli Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.