Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Pendik Kaynarca Mahallesi Kiralık Daire

araması için 7 ilan bulundu
search
Kaynarca Mahallesicancel
Pendikcancel
İstanbulcancel

Kaynarca Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölge Hakkında Kilit Bilgiler 

Ev ilanları EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Ayrıca Kaynarca Mahallesi kiralık daire arayışınızda mahalle hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Kaynarca Mahallesi, Pendik ilçesinde, ilçenin 1,5 km kuzey doğusunda yer alan İstanbul iline bağlı bir mahalledir. Bugün 2.5 km² alana sahip Kaynarca Mahallesi'nde; 12 Cadde, 204 Sokak vardır. Kaynarca Mahallesi, adını o yıllarda mahallenin su ihtiyacını karşılayacak potansiyele sahip kaynaktan almıştır. Bugünkü modern Kaynarca Mahallesi ise Pendik ilçesine bağlı olarak, 1965 yılında kurulmuştur. Pendik Karadeniz'in yağışlı iklimi ile Akdeniz'in ılıman iklimi arasında geçit teşkil eder yani klasik Marmara iklimine sahiptir. Kışın Balkan yarımadasından gelen soğuk rüzgârlar ve Karadeniz'in yağışlı havası ilçede etkisini gösterir, yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yarı nemli bir iklime sahiptir. Yıllık ortalama sıcaklık 14,1 derece, kışın ortalama sıcaklık 5,6 derece, yazın ortalama sıcaklık 28,6 derecedir. Hâkim rüzgârlar poyraz ve lodostur.

Kaynarca Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Mahallenin Önemli Kurumları

Ev arayışlarınızda kolaylık sağlaması adına sizler için bölgede yer alan kurumları derledik.

  • Muhammet Tayyip Okiç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kaynarca, Marmara Cad. No: 16, Posta kodu: 34890 Pendik/İstanbul.
  • Aras Kargo Kaynarca Şubesi, Kaynarca Mah. E - 5 Yanyolu Cad. No: 2, Posta kodu: 34890 Pendik. Tel: 0549 781 86 52.
  • Yıldırım Beyazıt Ortaokulu, Kaynarca Mah, Posta kodu: 34890 Pendik/İstanbul. Tel: (0216) 354 17 84.
  • Kaynarca Mahallesi Muhtarlığı, Kaynarca Mah, Işık Sok. No: 7, Posta kodu: 34890 Pendik/İstanbul. Tel: (0216) 491 87 27.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu, Kaynarca Mah, Hastane Cad. No: 5, Posta kodu: 34890 Pendik/İstanbul. Tel: (0216) 491 90 47.
  • Altkaynarca Çağrı Market, Kaynarca Mah, Deniz Cad, No: 33, Posta kodu: 34890 Pendik/İstanbul. Tel: (0216) 354 03 13.
  • Eczane Sezer, Kaynarca Mah, Yörük Sokağı No: 5 D:5, Posta kodu: 34890 Pendik/İstanbul. Tel: (0216) 375 23 24.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Kaynarca Mahallesi kiralık ev arayışlarında listeleme sayfalarımıza istediğiniz yerden dilediğiniz zaman kolayca göz atabilirsiniz. 

Kaynarca Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 115 metrekare olarak karşımız çıkar. Kaynarca Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.129 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 10 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 28 yıldır.

EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Kaynarca Mahallesi sahibinden kiralık ev ya da emlakçıdan kiralık ev ilanları için sitemize göz atmanız yeterli. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Pendik Kiralık Daire
Ahmetyesevi Kiralık DaireAhmet Yesevi Mahallesi Kiralık DaireAydos Kiralık DaireBahçelievler Kiralık DaireBahçelievler Mahallesi Kiralık DaireBallıca Köyü Kiralık DaireBallıca Mahallesi Kiralık DaireBatı Mahallesi Kiralık DaireÇamçeşme Kiralık DaireÇamçeşme Mahallesi Kiralık DaireÇamlık Mahallesi Kiralık DaireÇarşı Kiralık DaireÇınardere Kiralık DaireÇınardere Mahallesi Kiralık DaireDoğu Mahallesi Kiralık DaireDolayoba Kiralık DaireDumlupınar Mahallesi Kiralık DaireEmirli Köyü Kiralık DaireEmirli Mahallesi Kiralık DaireErtuğrulgazi Kiralık DaireErtuğrul Gazi Mahallesi Kiralık DaireEsenler Mahallesi Kiralık DaireEsenyalı Kiralık DaireEsenyalı Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireGöçbeyli Köyü Kiralık DaireGöçbeyli Mahallesi Kiralık DaireGüllübağlar Kiralık DaireGüllü Bağlar Mahallesi Kiralık DaireGüzelyalı Kiralık DaireGüzelyalı Mahallesi Kiralık DaireHarmandere Kiralık DaireHarmandere Mahallesi Kiralık DaireKartal Kiralık DaireKavakpınar Mahallesi Kiralık DaireKaynarca Kiralık DaireKaynarca Mahallesi Kiralık DaireKurna Köyü Kiralık DaireKurna Mahallesi Kiralık DaireKurtdoğmuş Köyü Kiralık DaireKurtdoğmuş Mahallesi Kiralık DaireKurtköy Kiralık DaireKurtköy Mahallesi Kiralık DaireOrhangazi Kiralık DaireOrhangazi Mahallesi Kiralık DaireOrta Mahallesi Kiralık DaireÖmerli Kiralık DaireRamazanoğlu Kiralık DaireRamazanoğlu Mahallesi Kiralık DaireSanayi Mahallesi Kiralık DaireSapan Bağları Mahallesi Kiralık DaireSülüntepe Kiralık DaireSülüntepe Mahallesi Kiralık DaireŞeyhli Kiralık DaireŞeyhli Mahallesi Kiralık DaireVelibaba Kiralık DaireVelibaba Mahallesi Kiralık DaireYayalar Kiralık DaireYayalar Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYenişehir Kiralık DaireYenişehir Mahallesi Kiralık DaireYeşilbağlar Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.