Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mamak Cengizhan Mahallesi Kiralık Daire

araması için 14 ilan bulundu
search
Cengizhan Mahallesicancel
Mamakcancel
Ankaracancel

Cengizhan Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Mahalle Hakkında Kilit Bilgiler 

Cengizhan Mahallesi kiralık daire ilanları arasında aradığınız evi bulmaya çalışırken aynı zamanda mahalle hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Cengizhan Mahallesi, Ankara ilinin Mamak ilçesinde yer alan bir mahalledir. İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan Mamak ilçesinde karasal iklim hâkimdir. Yazlar sıcak olup az yağış alırken kışlar soğuk ve sert geçer. Kar yağışları Kasım ayı itibariyle başlayıp Nisan ayına kadar devam eder. Yağışlar çoğunlukla ilkbahar ve sonbaharda mevsimlerinde düşer. İç Anadolu Bölgesi'nde ülkenin en az yağış alan bölgesi olduğu için ilçede yılın üçte biri güneşli geçmektedir. İlçede ilkbahar ve yaz aylarına güneybatı, sonbahar da ise güney-doğu, kışın daha çok kuzey rüzgârları etkilidir. İlin bitki örtüsü bozkırdır. Bozkırda çoğunlukla dikenli çalılar ve otlar yer almaktadır. Ayrık otu, sorguç otu, üzerlik, katırtırnağı, yabani arpa, yavşan otu, gelincik, papatya, hatmi, kekik, sütleğen, ballıbaba, kuşburnu ve böğürtlen burada yer alan önemli otlar arasındadır.

Cengizhan Mahallesi Kiralık Daire Almak İsteyenlere Bölgenin Coğrafyası

Mamak, doğuda Elmadağ, kuzeyde Altındağ, güneyde Çankaya ve Elmadağ, batıda ise Çankaya ve Altındağ içleri ile komşudur. Mamak ilçesinin yüzölçümü 308km2, deniz yüksekliği ise 899 metredir. Mamak ilçesinde en yüksek bölge Körpınar Tepesi’dir.  Hüseyin Gazi Dağı ise ikinci sırada onu takip etmektedir. Bölgedeki en alçak yer Dikimevi’dir. Mamak doğuda Elmadağ kuzeyde Hüseyin Gazi dağı ile çevrilidir. Toprakların % 12’si düzlük geri kalan kısmı dalgalıdır. Mamak ilçesinin güneyinde; Bayındır Yaylası, Güneybatısında Çatıkbağı Yaylası, doğusunda; Kocacık Yaylası, İkipınar Yaylası, Akpınar yaylası, Günaydoğusunda; Kutludüğün yaylası Hamurcuk Yaylası yer alır. Mamak ilçesinde Hatip Çayı ve Mavi göl bulunur. Mavi Göl, şehir merkezine 12 kilometre mesafe uzaklıkta yer alır. Aynı zamanda ilçede afetlerden korunmak amacıyla inşa edilmiş İncesu Sel Kapanı, Gökçeyurt Sel Kapanı, Üreğil Sel Kapanı ve Kusunlar Sel Kapanı yer almaktadır. Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Cengizhan Mahallesi kiralık daire için listeleme sayfalarımız üzerinden kolayca aratabilir ve ilgili ilanlara istediğiniz zaman göz atabilirsiniz.

Cengizhan Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölgenin Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 125 metrekare olarak karşımız çıkar. Cengizhan Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.096 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 9 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 24 yıldır.

Siz de Cengizhan Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Emlakjet ile artık bir adım öndesiniz. Ev arayışınızda bütçenizi oluşturduysanız ilgili ilanları emlakjet.com üzerinden inceleyebilirsiniz. İstediğiniz kriterlere en çok uyan emlakçıdan ya da sahibinden kiralık evler Cengizhan Mahallesi ilanlarına ve diğer mahallelerdeki ilanlara listeleme sayfalarımızdan bakabilirsiniz.

Cengizhan Mahallesi'nde Kiralık Daire İlanları

Cengizhan Mahallesi'nde uygun bir daire kiralamak için doğru adrestesiniz. Emlakjet.com aracılığıyla Cengizhan Mahallesi'nde kiralık daire ilanları arasından seçeneklerinizi inceleyebilirsiniz.

Cengizhan Mahallesi'nde Kiralık Daire 2+1

Cengizhan Mahallesi'nde kiralık 2+1 daireler, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için ideal seçenekler sunuyor. 2 yatak odası ve ferah bir salonuyla ideal yaşam alanları sağlayan daireler, uygun kira fiyatları ve avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları ile istediğiniz lokasyonda ve bütçeye uygun 2+1 kiralık daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Cengizhan Mahallesi'nde Kiralık Daire Ararken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cengizhan Mahallesi'nde kiralık daire ararken dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi sahibi olmak, doğru ve uygun bir daire kiralamanızı kolaylaştırabilir. Öncelikle, belirlediğiniz kira bütçesine uygun olan daireleri araştırmalısınız. Konum, ulaşım imkanları, alışveriş merkezlerine yakınlık gibi çevresel faktörler de önemlidir. Dairenin fiziksel durumu, su ve elektrik tesisatı gibi teknik detaylar göz önünde bulundurulmalıdır. Kira sözleşmesini detaylı bir şekilde inceleyerek haklarınızı koruyun ve ek masrafları önceden öğrenin. Ayrıca, çevredeki komşular ve güvenlik durumu hakkında araştırma yapmanız da önemlidir. Daireleri gezdikten sonra karar vermeden önce birkaç alternatif araştırın ve detaylı bir değerlendirme yapın.




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Mamak Kiralık Daire
60 Evler Kiralık DaireAbidinpaşa Mahallesi Kiralık DaireAkdere Kiralık DaireAkdere Mahallesi Kiralık DaireAkşemsettin Mahallesi Kiralık DaireAltıağaç Mahallesi Kiralık DaireAltınevler Mahallesi Kiralık DaireAraplar Mahallesi Kiralık DaireAşık Veysel Mahallesi Kiralık DaireBahçeleriçi Mahallesi Kiralık DaireBahçelerüstü Mahallesi Kiralık DaireBalkiraz Mahallesi Kiralık DaireBaşak Mahallesi Kiralık DaireBayındır Mahallesi Kiralık DaireBoğaziçi Mahallesi Kiralık DaireBostancık Mahallesi Kiralık DaireCengizhan Mahallesi Kiralık DaireÇağlayan Mahallesi Kiralık DaireÇiğiltepe Mahallesi Kiralık DaireDemirlibahçe Kiralık DaireDemirlibahçe Mahallesi Kiralık DaireDerbent Mahallesi Kiralık DaireDikimevi Kiralık DaireDiriliş Mahallesi Kiralık DaireDostlar Mahallesi Kiralık DaireDurali Alıç Mahallesi Kiralık DaireDutluk Mahallesi Kiralık DaireEge Mahallesi Kiralık DaireEkin Mahallesi Kiralık DaireFahri Korutürk Mahallesi Kiralık DaireGeneral Zeki Doğan Mahallesi Kiralık DaireGökçeyurt Mahallesi Kiralık DaireGülseren Kiralık DaireGülveren Mahallesi Kiralık DaireHarman Mahallesi Kiralık DaireHürel Kiralık DaireHürel Mahallesi Kiralık DaireHüseyingazi Mahallesi Kiralık DaireKaraağaç Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKartaltepe Mahallesi Kiralık DaireKayaş Mahallesi Kiralık DaireKazım Orbay Mahallesi Kiralık DaireKıbrısköy Mahallesi Kiralık DaireKızılca Mahallesi Kiralık DaireKöstence Mahallesi Kiralık DaireKusunlar Mahallesi Kiralık DaireKutludüğün Kiralık DaireKutludüğün Mahallesi Kiralık DaireKutlu Mahallesi Kiralık DaireKüçük Kayaş Mahallesi Kiralık DaireLalahan Kiralık DaireLalahan Mahallesi Kiralık DaireMamak Kiralık DaireMehtap Mahallesi Kiralık DaireMisket Kiralık DaireMisket Mahallesi Kiralık DaireMutlu Kiralık DaireMutlu Mahallesi Kiralık DaireOrtaköy Mahallesi Kiralık DairePeyami Safa Mahallesi Kiralık DaireSaimekadın Mahallesi Kiralık DaireSiteler Kiralık DaireŞafaktepe Mahallesi Kiralık DaireŞahap Gürler Mahallesi Kiralık DaireŞahintepe Mahallesi Kiralık DaireŞehit Cengiz Topel Mahallesi Kiralık DaireŞirintepe Mahallesi Kiralık DaireTepecik Mahallesi Kiralık DaireTuzluçayır Mahallesi Kiralık DaireTürközü Mahallesi Kiralık DaireÜreğil Mahallesi Kiralık DaireYeni Bayındır Mahallesi Kiralık DaireYeşilbayır Mahallesi Kiralık DaireYukarı İmrohor Mahallesi Kiralık DaireZirvekent Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.