Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Örnek Mahallesi Kiralık Daire

araması için 8 ilan bulundu
search
Örnek Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel

Örnek Mahallesi Kiralık Daire Fırsatları

Örnek Mahallesi’nde kiralık ev tutmak son dönemde daha pahalı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun da temel nedeni Fikirtepe’de başlayan kentsel dönüşüm o bölgede yaşayan insanları, Örnek Mahallesi kiralık daire bulmaya yöneltmesidir. Bu bölgeye talebin fazla oluşu da ev fiyatlarının artmasına neden olmuştur. 

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Ataşehir’in güneyinde Maltepe, batısında Kadıköy, kuzeybatısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçeleri yer alıyor. 25,84 kilometrekarelik alanı kaplıyor. Ataşehir’in nüfusu son verilere göre 345 bin 588'dir. İçerisinde 17 mahalleyi barındıran Ataşehir 2008 yılında Kadıköy’den ayrılarak ilçe statüsüne kavuştu. Ataşehir’e bağlı olan Örnek Mahallesi rağbetin fazla olduğu Örnek Mahallesi’nde daire sayısı gün geçtikçe azaldığından dolayı ev bulabilmek kişiler için gittikçe daha zor hale gelmektedir. Fakat onlarca farklı seçenek sunan Emlakjet, Örnek Mahallesi kiralık ev bulmayı çok kolay hale getirmektedir. 

Türkiye’nin her il, ilçe ve mahallesinde olduğu gibi Örnek Mahallesi’nde de ev sahipleri, evlerini kiralayacakları kişileri Emlakjet aracılığıyla buluyor. Bundan dolayı Emlakjet’i tercih eden kişiler kendileri için en doğru evi bulabiliyor. 

Örnek Mahallesi Kiralık Daire Ücretleri

Örnek Mahallesi yoğun talep görmesinden kaynaklı o bölgedeki kira fiyatlarının artmasına sebep olsa da yine de her bütçeye uygun evler sunabilmektedir. Sitesindeki ilanları sürekli olarak güncelleyen Emlakjet, Örnek Mahallesi’nde özellikle öğrencilerin tercih edebilecekleri daha ucuza ev imkanlarının yanı sıra geniş, manzaralı ve daha yüksek bütçeli ev arayanlara da onlarca ev seçeneği sunmaktadır. 

Emlakjet’i tercih eden kişiler Örnek Mahallesi’nin farklı yerlerinden kendilerine en uygun olan evi seçebilme ayrıcalığına erişmektedir. Ataşehir Örnek Mahallesi kiralık daire arayanlar olduğu gibi Yenisahra’da da ev arayanlar Emlakjet’i tercih edebilmektedir. Bunların yanı sıra en rağbet edilen Örnek Mahallesi Dumankaya İkon kiralık daire bulunabilecek adres de yine Emlakjet’tir. 

Örnek Mahallesi Kiralık Dairelerin Fiyatlarını Belirleyen Faktörler

Her semtte olduğu gibi Örnek Mahallesi’nde de ev fiyatlarını belirleyen en önemli faktörlerden bir tanesi evin büyüklüğü ve manzarasıdır. Bunların dışında fiyatları etkileyen bölgenin bazı özellikleri de bulunmaktadır. Bu özellikler şunlardır: 

  • Hastaneye yakın olması,
  • Metro duraklarına yakın olması,
  • Evin site içerisinde bulunması,
  • E5’e yakın olması.

Emlakjet ile aradığım evi bulamıyorum gibi dertler ortadan kalmaktadır. Kişiler Örnek Mahallesi kiralık daire 2+1 için tüm bölgelerde, her bütçeye, her beğeniye uygun evleri Emlakjet aracılığıyla bulabilmektedir. Siz de ev bulmanın bir soruna dönüşmesini istemiyorsanız ve Örnek Mahallesi kiralık daire arayışındaysanız Emlakjet’i tercih edin.

Örnek Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölge Hakkında Bilgiler

İstanbul Ataşehir Örnek Mahallesi kiralık daire ilanları arasında dolaşmadan önce mahalle hakkında aklınızda soru işaretleri varsa bu yazıyı okumalısınız. Örnek Mahallesi 1950 yılında kuruldu. Nüfusu 24.028 kişi olan mahallede Libade ve Örnek Spor Kulüpleri bulunur. İlçede nehir, dağ, ova, göl, orman, yer altı ve yerüstü kaynakları, önemli bitki örtüsü yoktur. 

Örnek Mahallesi Kiralık Daire arayanlara Bölge Kılavuzu

Sağlık Merkezi, Anaokulu, 3 İlköğretim, Lise, 6 ibadethane, 4 Park ve Bahçe, 15 bin metrekarelik bir kültür merkezine ev sahipliği yapmaktadır.

  • Efsun Eczanesi, Örnek Mah, Yunus Emre Cad 62/B, Posta kodu: 34704 Ataşehir/İstanbul.
  • Ahu Eczanesi, Örnek Mah, Neyzen Salim Bey Sokak No:21, Posta kodu: 34704 Ataşehir/İstanbul. 
  • Yurtiçi kargo Örnek, Örnek mahallesi, Zemzeme Sokak No:24, 34704 Ataşehir/İstanbul.

Örnek Mahallesi ev kiraları için listeleme sayfalarımıza göz atmanız yeterli.

Örnek Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Hastane Ve Okulları

  • Özel Minik Abaküs Anaokulu, Tecrübeli eğitmen kadrosu ve kaliteli eğitimi ile çocuklara iyi bir ortamda okul öncesi eğitim vermektedir. Okulda sorumluluk sahibi, analitik düşünebilen ve yeteneklerinin farkında olan bireyler yetiştirmek oldukça önem arz etmektedir.
    Okul binası güncel deprem yönetmeliğine ve okul öncesi eğitim standartlarına uygun inşa edilmiştir. Örnek Mah, Mihrace Sok, No:16-28A/1 Ataşehir/İstanbul. Tel: 0216 706 6879. 
  • Özel Ataşehir Pek Okulları Anaokulu, 3 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim veren bir kurumdur. Okul 07:00 ile 18:30 saatleri arasında eğitim vermektedir. Okulda psikolojik danışman bulunmaktadır. Anaokulunda uyku odası, oyun alanı, yemekhane ve bahçe gibi imkanlar bulunmaktadır. Yaz okulunda eğitim verilerek öğrencilerin gelişimine destek verilmektedir. Anaokulunun servis imkânı vardır. Servislerde emniyet kurallarına uyulmakta, hız denetimleri yapılmaktadır. Servislerde öğrencilerin başında servis görevlisi yer alır. İngilizce eğitimi verilen kurumda yabancı dil gelişimine önem verilmektedir. Anaokulunda drama, dans, tiyatro gibi sanatsal etkinlikler yapılmaktadır. Örnek Mah. Libadiye Cad. Bakü Sok. No:3 Ataşehir/İstanbul. Tel: 0216 706 69 02.
  • Özel Mavi Penguen Anaokulu, Örnek Mahallesi Şehnaz Sokak No:4, Ataşehir/İstanbul
  • Özel Ataşehir Lale Bahçesi Anaokulu, Örnek Mah. Semerkant Cad. No:40, Ataşehir/İstanbul.
  • Ali Fuat Cebesoy İlkokulu, Örnek Mah. Sehit Cahar Dudayev Cad. Ercüment Batanay Sok. No: 24 Ataşehir/İstanbul.
  • Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu, Örnek Mah. Sehit Cahar Dudayev Cad. Ercüment Batanay Sok. No24 Ataşehir/İstanbul.
  • İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu, Örnek Mah. 38. Cad. No52/3 Ataşehir/İstanbul.
  • Örnek Tıp Merkezi, Örnek Mah, Şht Cahar Dudayev Cad. No: 140 D: 2, Posta kodu: 34704 Ataşehir/İstanbul. Tel: 0216 472 87 77. 

EmlakJet ile ev arayışları çok kolay. Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız Örnek Mahallesi sahibinden kiralık evler ya da emlakçıdan kiralık daire ilanlarına sitemizden göz atmalısınız.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.