Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Esenyurt Aşık Veysel Mahallesi Satılık Daire

araması için 11 ilan bulundu
search
Aşık Veysel Mahallesicancel
Esenyurtcancel
İstanbulcancel

Aşık Veysel Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Bölge Hakkında Bilgiler

Aşık Veysel Mahallesi satılık daire arayan takipçilerimize özel olarak hazırladığımız bu yazıda mahalle hakkındaki soru işaretlerinize bir cevap bulabilirsiniz. Aşık Veysel Mahallesi, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahalle sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; kış aylarında yaz aylarından çok daha fazla yağış düşmektedir.

 

Aşık Veysel Mahallesi Satılık Daire Düşünenlere Bölgenin Kurumları

Emlakjet ailesi olarak ev arayışınızda yardımcı olması adına mahallede bulunan önemli kurumları araştırdık.

Irmaklar Market, Aşık Veysel Mahallesi, 4/48, Reşneli Niyazi Sok., Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0212 620 54 44.

Elitium Cerrahi Tıp Merkezi, Aşık Veysel Mah, Süleyman Demirel Cad. No:17, Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0212 605 06 05.

Medicos Estetik Güzellik Salonu, Aşık Veysel Mah Süleyman Demirel Caddesi No:15 D:I, Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0541 395 50 42.

Boy Davet Palace Düğün Kına Organizasyon, Aşık Veysel Mahallesi, Süleyman Demirel Caddesi Sunflower AVM No:85 Esenkent, Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0538 087 78 00.

Kostüm Atölyesi, Aşık Veysel Mahallesi, Çarşı Pazarkent AVM, Reşneli Niyazi Sok. D:69, Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0537 283 61 77.

Bilge Adam Kitap Ve Kırtasiye, Aşık Veysel Mahallesi, Talat Paşa Cad. 22/1A, Posta kodu: 34538 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0212 596 47 78.

Ziraat Bankası Atm, Aşık Veysel Mah, Süleyman Demirel Cad., Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0850 220 00 00.

Akbank Atm, Aşık Veysel Mah, Süleyman Demirel Cad. 19B, Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0212 672 74 54.

Qnb Finansbank Atm, Aşık Veysel Mah, Süleyman Demirel Cad. No: 4, Posta kodu: 34510 Esenyurt/İstanbul. Tel: 0850 222 09 00.

Ardes Bilgisayar Casper Yetkili Servis, Aşık Veysel Mahallesi, Resneli Niyazi Sokak, Pazar Kent Çarşı No: 19, Posta kodu: 34510 Esenyurt/ İstanbul. Tel: 0212 669 74 74.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Aşık Veysel Mahallesi satılık ev ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

 

Aşık Veysel Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 125 metrekare olarak karşımız çıkar. Aşık Veysel Mahallesi satılık daire fiyatları 367.250 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 2.938 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır.

Siz de eğer bütçenizi oluşturmaya başladıysanız, hayalinizdeki eve EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıktasınız. Aradığınız kriterlere uygun olan o evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık ev Aşık Veysel Mahallesi ilanlarına sitemizden hızlıca ulaşabilirsiniz.

 

Bahçeşehir Parkcity Evleri Satılık Daire & Bahçeşehir Parkcity Evleri Satılık Ev İlan Arama Rehberi

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Bölge ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Bahçeşehir Parkcity Evleri Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Bahçeşehir Parkcity Evleri Satılık Daire 3+1

Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Bahçeşehir Parkcity Evleri Satılık Daire 2+1

Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Bahçeşehir Parkcity Evleri Satılık Daire 1+1

Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Bahçeşehir Parkcity Evleri Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Bahçeşehir Parkcity Evleri satılık daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Esenyurt Satılık Daire
Akçaburgaz Mahallesi Satılık DaireAkevler Mahallesi Satılık DaireAkşemseddin Mahallesi Satılık DaireArdıçlı Mahallesi Satılık DaireAşık Veysel Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBağlarçeşme Mahallesi Satılık DaireBalıkyolu Mahallesi Satılık DaireBarbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Satılık DaireBattalgazi Mahallesi Satılık DaireBeylikdüzü Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇınar Mahallesi Satılık DaireEsenkent Mahallesi Satılık DaireEsenyurt Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireGökevler Mahallesi Satılık DaireGüzelyurt Mahallesi Satılık DaireHaramidere Satılık DaireHoşdere Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık Daireİncirtepe Mahallesi Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKıraç Satılık DaireKoza Mahallesi Satılık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık DaireMehterçeşme Mahallesi Satılık DaireMevlana Mahallesi Satılık DaireNamık Kemal Mahallesi Satılık DaireNecip Fazıl Kısakürek Mahallesi Satılık DaireOrhan Gazi Mahallesi Satılık DaireOsmangazi Mahallesi Satılık DaireÖrnek Mahallesi Satılık DairePınar Mahallesi Satılık DairePiri Reis Mahallesi Satılık DaireSaadetdere Mahallesi Satılık DaireSelahaddin Eyyubi Mahallesi Satılık DaireSultaniye Mahallesi Satılık DaireSüleymaniye Mahallesi Satılık DaireŞehitler Mahallesi Satılık DaireTalatpaşa Mahallesi Satılık DaireTurgut Özal Mahallesi Satılık DaireÜçevler Mahallesi Satılık DaireYenikent Mahallesi Satılık DaireYeşilkent Mahallesi Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık DaireZafer Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.