Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Menteşe Kötekli Mahallesi Satılık Daire

araması için 21 ilan bulundu
search
Kötekli Mahallesicancel
Menteşecancel
Muğlacancel

Kötekli Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Kötekli Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Kötekli Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Muğla ili Kötekli Mahallesi’nin nüfusu toplam 20.357 kişidir. Nüfusun 10.106'sı erkek, 10.251'i kadındır.

 

Kötekli Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Menteşe, Muğla ilinin bir ilçesidir. Menteşe ilçesi 1652 kilometrekarelik bir yüzölçümüne sahiptir. Deniz seviyesinden yüksekliği ortalama 655 metredir. Bölgenin en yüksek tepesi Muğlakarlığı Tepesidir. İlçe 17.09 kilometrelik bir kıyı uzunluğuna sahiptir. Batısında Milas ilçesi, doğusunda Denizli, Güneyinde, Ula, Köyceğiz ve Ege Denizi, kuzeyinde ise Yatağan ve Kavaklıdere yer almaktadır. Ormanlık ve dağlık bir araziye sahiptir. Sapanca, Yılanlı ve Kalaylı Dağları bölgedeki başlıca dağlardır. Bölge güneyden doğuya ve kuzeye doğru yükselen çam ormanlarıyla kaplıdır. Kötekli Mahallesi Muğla ilinin Menteşe ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Muğla Müzesi, Asar Dağı, Menteşe Belediyesi Kültür Evi, Arasta Çarşısı, Karabağlar Yaylası, Yağcılar Hanı, Yılanlı Dağ ve Zahire Pazarıdır.

 

Kötekli Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Kötekli Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. İlçe İstanbula 783 kilometre, Ankara'ya 620 kilometre, Antalya'ya 311 kilometre ve İzmire 225 kilometre uzaklıkta yer alır. Menteşe ilçesine karayolu, havayolu, demiryolu ve denizyolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Havayolu ile ulaşım için Milas-Bodrum Havalimanı tercih edilir. Havalimanı ilçe merkezine yaklaşık 75 kilometre uzaklıktadır. Havalimanına vardıktan sonra Muttaş ya da Havaş servisleri ile ya da araç kiralayarak ilçeye ulaşım sağlanabilir. Şehirlerarası otobüs seferleri ile ulaşım için Muğla Otogarı kullanılır. Otogar ilçe merkezine 1 kilometre uzaklıktadır. Dolmuşlar togardan ilçe merkezine her 15 dakikada bir sefer düzenlenmektedir.  Menteşe ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz başlıca otobüs hatları: 1-41 Menteşe Otogar - Yeniköy, 1-10 Menteşe Stadyum Hacıahmet, 1-39 Menteşe Stadyum Dağpınar, 1-32 Menteşe Yapı Kooperatifi Tıp Fakültesi, 1-8 Otogar-Hastane-Menteşe Koop. ve 48-11 Yatağan Menteşe Muğla. 

 

Kötekli Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Kötekli Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Kötekli Mahallesi’nde bulunan okullar;

Kötekli Salih Zeki Gür İlkokulu

Kötekli Salih Zeki Gür Ortaokulu

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi

  • TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu
  • TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Ortaokulu

 

Kötekli Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 125 metrekare olarak karşımıza çıkar. Muğla Kötekli Mahallesi satılık daire fiyatları 2,475,000 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 19,800 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır. Muğla Kötekli Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Kötekli Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Menteşe Satılık Daire
Akçaova Mahallesi Satılık DaireAkkaya Mahallesi Satılık DaireAkyer Mahallesi Satılık DaireAkyol Satılık DaireAlgı Mahallesi Satılık DaireAvcılar Mahallesi Satılık DaireBalıbey Mahallesi Satılık DaireBayır Mahallesi Satılık DaireBozyer Mahallesi Satılık DaireCamikebir Mahallesi Satılık DaireÇakmak Mahallesi Satılık DaireÇamoluk Mahallesi Satılık DaireÇatakbağyaka Mahallesi Satılık DaireÇaybükü Mahallesi Satılık DaireÇırpı Mahallesi Satılık DaireÇiftlik Mahallesi Satılık DaireDağdibi Mahallesi Satılık DaireDağpınar Mahallesi Satılık DaireDenizova Mahallesi Satılık DaireDerinkuyu Mahallesi Satılık DaireDoğan Mahallesi Satılık DaireDokuzçam Mahallesi Satılık DaireDüğerek Mahallesi Satılık DaireEmirbeyazıt Mahallesi Satılık DaireEsençay Mahallesi Satılık DaireFadıl Mahallesi Satılık DaireGazeller Mahallesi Satılık DaireGöktepe Mahallesi Satılık DaireGülağzı Mahallesi Satılık DaireGünlüce Mahallesi Satılık DaireHacırüstem Mahallesi Satılık Daireİkizce Mahallesi Satılık DaireKafaca Mahallesi Satılık DaireKaracaören Mahallesi Satılık DaireKaramehmet Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKıran Mahallesi Satılık DaireKiramettin Mahallesi Satılık DaireKozağaç Mahallesi Satılık DaireKötekli Mahallesi Satılık DaireKuyucak Mahallesi Satılık DaireKuzluk Mahallesi Satılık DaireMeke Mahallesi Satılık DaireMerkez Satılık DaireMuratlar Mahallesi Satılık DaireMuslihittin Mahallesi Satılık DaireMüştakbey Mahallesi Satılık DaireOrhaniye Mahallesi Satılık DaireOrtaköy Mahallesi Satılık DaireOrta Mahallesi Satılık DaireÖzlüce Mahallesi Satılık DairePaşapınarı Mahallesi Satılık DaireSalihpaşalar Mahallesi Satılık DaireSarnıç Mahallesi Satılık DaireSungur Mahallesi Satılık DaireŞenyayla Mahallesi Satılık DaireŞeyh Mahallesi Satılık DaireTaşlı Mahallesi Satılık DaireYaraş Mahallesi Satılık DaireYemişendere Mahallesi Satılık DaireYenibağyaka Mahallesi Satılık DaireYenice Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeniköy Yerkesik Mahallesi Satılık DaireYerkesik Mahallesi Satılık DaireYeşilyurt Mahallesi Satılık DaireYörükoğlu Mahallesi Satılık DaireZeytin Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.