Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Menteşe Orhaniye Mahallesi Kiralık Daire

araması için 4 ilan bulundu
search
Orhaniye Mahallesicancel
Menteşecancel
Muğlacancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Orhaniye Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

 

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Orhaniye Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Orhaniye Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Muğla ili Orhaniye Mahallesi’nin nüfusu toplam 14.376 kişidir. Nüfusun 7.138'i erkek, 7.238'i kadındır.

 

Orhaniye Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Menteşe, Muğla ilinin bir ilçesidir. Menteşe ilçesi 1652 kilometrekarelik bir yüzölçümüne sahiptir. Deniz seviyesinden yüksekliği ortalama 655 metredir. Bölgenin en yüksek tepesi Muğlakarlığı Tepesidir. İlçe 17.09 kilometrelik bir kıyı uzunluğuna sahiptir. Batısında Milas ilçesi, doğusunda Denizli, Güneyinde, Ula, Köyceğiz ve Ege Denizi, kuzeyinde ise Yatağan ve Kavaklıdere yer almaktadır. Ormanlık ve dağlık bir araziye sahiptir. Sapanca, Yılanlı ve Kalaylı Dağları bölgedeki başlıca dağlardır. Bölge güneyden doğuya ve kuzeye doğru yükselen çam ormanlarıyla kaplıdır. Orhaniye Mahallesi Muğla ilinin Menteşe ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Muğla Müzesi, Asar Dağı, Menteşe Belediyesi Kültür Evi, Arasta Çarşısı, Karabağlar Yaylası, Yağcılar Hanı, Yılanlı Dağ ve Zahire Pazarıdır.

 

Orhaniye Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Orhaniye Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. İlçe İstanbula 783 kilometre, Ankara'ya 620 kilometre, Antalya'ya 311 kilometre ve İzmire 225 kilometre uzaklıkta yer alır. Menteşe ilçesine karayolu, havayolu, demiryolu ve denizyolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Havayolu ile ulaşım için Milas-Bodrum Havalimanı tercih edilir. Havalimanı ilçe merkezine yaklaşık 75 kilometre uzaklıktadır. Havalimanına vardıktan sonra Muttaş ya da Havaş servisleri ile ya da araç kiralayarak ilçeye ulaşım sağlanabilir. Şehirlerarası otobüs seferleri ile ulaşım için Muğla Otogarı kullanılır. Otogar ilçe merkezine 1 kilometre uzaklıktadır. Dolmuşlar togardan ilçe merkezine her 15 dakikada bir sefer düzenlenmektedir.  Menteşe ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz başlıca otobüs hatları: 1-41 Menteşe Otogar - Yeniköy, 1-10 Menteşe Stadyum Hacıahmet, 1-39 Menteşe Stadyum Dağpınar, 1-32 Menteşe Yapı Kooperatifi Tıp Fakültesi, 1-8 Otogar-Hastane-Menteşe Koop. ve 48-11 Yatağan Menteşe Muğla. 

 

Orhaniye Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Orhaniye Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Orhaniye Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Şemsiana Anaokulu
  • Şehbal Baydur İlkokulu
  • Şehbal Baydur Ortaokulu
  • Cumhuriyet Ortaokulu
  • Mesleki Eğitim Merkezi
  • Türdü 100.Yıl İlkokulu
  • Türdü 100.Yıl Ortaokulu
  • Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe
  • Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe
  • Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe
  • Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Orhaniye Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 80 metrekare olarak karşımıza çıkar. Muğla Orhaniye Mahallesi kiralık daire fiyatları 5,677 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 71 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır. Siz de Muğla Orhaniye Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Orhaniye Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Menteşe Kiralık Daire
Akçaova Mahallesi Kiralık DaireAkkaya Mahallesi Kiralık DaireAkyer Mahallesi Kiralık DaireAkyol Kiralık DaireAlgı Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireBalıbey Mahallesi Kiralık DaireBayır Mahallesi Kiralık DaireBozyer Mahallesi Kiralık DaireCamikebir Mahallesi Kiralık DaireÇakmak Mahallesi Kiralık DaireÇamoluk Mahallesi Kiralık DaireÇatakbağyaka Mahallesi Kiralık DaireÇaybükü Mahallesi Kiralık DaireÇırpı Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireDağdibi Mahallesi Kiralık DaireDağpınar Mahallesi Kiralık DaireDenizova Mahallesi Kiralık DaireDerinkuyu Mahallesi Kiralık DaireDoğan Mahallesi Kiralık DaireDokuzçam Mahallesi Kiralık DaireDüğerek Mahallesi Kiralık DaireEmirbeyazıt Mahallesi Kiralık DaireEsençay Mahallesi Kiralık DaireFadıl Mahallesi Kiralık DaireGazeller Mahallesi Kiralık DaireGöktepe Mahallesi Kiralık DaireGülağzı Mahallesi Kiralık DaireGünlüce Mahallesi Kiralık DaireHacırüstem Mahallesi Kiralık Daireİkizce Mahallesi Kiralık DaireKafaca Mahallesi Kiralık DaireKaracaören Mahallesi Kiralık DaireKaramehmet Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKıran Mahallesi Kiralık DaireKiramettin Mahallesi Kiralık DaireKozağaç Mahallesi Kiralık DaireKötekli Mahallesi Kiralık DaireKuyucak Mahallesi Kiralık DaireKuzluk Mahallesi Kiralık DaireMeke Mahallesi Kiralık DaireMerkez Kiralık DaireMuratlar Mahallesi Kiralık DaireMuslihittin Mahallesi Kiralık DaireMüştakbey Mahallesi Kiralık DaireOrhaniye Mahallesi Kiralık DaireOrtaköy Mahallesi Kiralık DaireOrta Mahallesi Kiralık DaireÖzlüce Mahallesi Kiralık DairePaşapınarı Mahallesi Kiralık DaireSalihpaşalar Mahallesi Kiralık DaireSarnıç Mahallesi Kiralık DaireSungur Mahallesi Kiralık DaireŞenyayla Mahallesi Kiralık DaireŞeyh Mahallesi Kiralık DaireTaşlı Mahallesi Kiralık DaireYaraş Mahallesi Kiralık DaireYemişendere Mahallesi Kiralık DaireYenibağyaka Mahallesi Kiralık DaireYenice Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Yerkesik Mahallesi Kiralık DaireYerkesik Mahallesi Kiralık DaireYeşilyurt Mahallesi Kiralık DaireYörükoğlu Mahallesi Kiralık DaireZeytin Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.