Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Arnavutköy Arnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Arnavutköy Merkez Mahallesicancel
Arnavutköycancel
İstanbulcancel

Arnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Genel Bilgiler

İstanbul Arnavutköy Merkez Mahallesi kiralık daire arayışındaki okuyucularımız için bölge hakkında genel bilgilere yer verdiğimiz bu araştırmayı hazırladık. Arnavutköy'ün 1850'li ve 1890'lı yıllarda Arnavutköy ismiyle anıldığı, haritalarda da bu isimle yer aldığı bilinmektedir. Detaylı bilgilere ise 1920'li yıllarda ulaşılabilmektedir. Arnavutköy, mübadeleden önce yaklaşık 180 haneden oluşan Rum köylülerin yaşadığı ve şimdilerde Eski Köy, Aşağı Köy gibi isimlerle anılan bir bölgede yer alıyordu. 

Arnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölgenin Önemli Noktaları

Özel Neşeli İzler Anaokulu, İstanbul ilinin Arnavutköy ilçesinde yer alır. Okul saatleri 07.00 ile 18.30 saatleri arasındadır. Okulun amacı barış, sevgi, saygı, sorumluluk olup topluma faydalı, duyarlı, kendisiyle barışık bireyler yetiştirmektir. Okulda verilen dersler drama, yüzme, satranç, drama, spor, bale, ebru, görsel sanat ve İngilizcedir. Okulda bulunan gezi kulübü dönem içerisine çocuklarla birlikte birçok etkinlik gerçekleştirmektedir. Özel Neşeli İzler Anaokulu'nda önemli olan öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak, zeka gelişimine destek olmaktır. Çocukların ezber yoluyla değil deneyerek ve araştırarak daha kalıcı bilgiler elde etmeleri sağlanmaktadır. Öğrencilere dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen okulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek servisi yapılır. Tüm alanlar temiz tutulmakta ve kontrolleri yapılmaktadır. Öğrencilerin okul içinde güvende ve huzurlu olmaları için gereken güvenlik önlemleri alınmıştır. Çıkışlarda öğrenciler velileri dışında kimseye teslim edilmemektedir.  İletişim bilgileri;  Mustafa Kemal Paşa Mah Fatih Cad No 115 A Arnavutköy Yeni Postanenin Karşisi İstanbul Telefon; 0212 963 20 87. 

  • Arnavutköy Devlet Hastanesi;  Arnavutköy Merkez, Eski Edirne Cad. No:3, 34275 Arnavutköy/İstanbul telefon; 0212 453 12 12.
  • Taner Eczanesi;  Arnavutköy Merkez, Fatih Caddesi Üstüner Sokak 6/b, 34275 Arnavutköy/İstanbul Telefon, 0212 597 51 00. 
  • Ing Bankası, Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi Fatih Caddesi No:27, 34275 İstanbul.
  • Teb atm, Arnavutköy Merkez Mah. Eski Edirne Asfaltı Cad. No: 1332, 34275 Arnavutköy/İstanbul. 
  • Türkiye İş bankası, Arnavutköy Merkez Mah. Arnavutköy Merkez Mahallesi E.Edirne Asfaltı Caddesi NO:1245A, 34275 Arnavutköy/İstanbul. 
  • Yükseliş Market, Arnavutköy Merkez, Genç Osman Cad. 34275 Arnavutköy/İstanbul. Siz de bölgeyi  kısa süreliğine ziyaret edecekseniz Arnavutköy Merkez Mahallesinde uygun kiralık daire ilanlarına da sitemizden ulaşabilirsiniz.

Arnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. Arnavutköy Merkez Mahallesi kiralık daire fiyatları 864 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 9 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi ise 25 yıldır.

Yukarıdaki fiyatlar ışığında siz de bütçenizi hazırladıysanız aradığınız evlere EmlakJet üzerinden ulaşmanız oldukça kolay. İsteklerinize uyan Arnavutköy Merkez  Mahallesi sahibinden kiralık ev ya da emlakçıdan kiralık daire ilanlarına sitemizden hızlıca göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Arnavutköy Kiralık Daire
Adnan Menderes Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireArnavutköy Kiralık DaireArnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBaklalı Köyü Kiralık DaireBaklalı Mahallesi Kiralık DaireBalaban Köyü Kiralık DaireBalaban Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy İstiklal Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy Kiralık DaireBolluca Kiralık DaireBolluca Mahallesi Kiralık DaireBoyalık Mahallesi Kiralık DaireÇilingir Mahallesi Kiralık DaireDeliklikaya Mahallesi Kiralık DaireDursunköy Mahallesi Kiralık DaireDurusu Kiralık DaireDurusu Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireHacımaşlı Köyü Kiralık DaireHacımaşlı Mahallesi Kiralık DaireHadımköy Kiralık DaireHadımköy Mahallesi Kiralık DaireHaraççı Kiralık DaireHaraççı Mahallesi Kiralık DaireHastane Mahallesi Kiralık DaireHicret Mahallesi Kiralık Daireİmrahor Mahallesi Kiralık Daireİslambey Mahallesi Kiralık DaireKaraburun Köyü Kiralık DaireKaraburun Mahallesi Kiralık DaireKarlıbayır Mahallesi Kiralık DaireKayabaşı Kiralık DaireMareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireMavigöl Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Paşa Mahallesi Kiralık DaireNenehatun Mahallesi Kiralık DaireÖmerli Mahallesi Kiralık DaireSazlıbosna Mahallesi Kiralık DaireTaşoluk Kiralık DaireTaşoluk Mahallesi Kiralık DaireTayakadın Köyü Kiralık DaireTayakadın Mahallesi Kiralık DaireTerkos Kiralık DaireTerkos Mahallesi Kiralık DaireYassıören Köyü Kiralık DaireYassıören Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşilbayır Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.