Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kuşadası Türkmen Mahallesi Kiralık Daire

araması için 43 ilan bulundu
search
Türkmen Mahallesicancel
Kuşadasıcancel
Aydıncancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Sahibinden Kiralık Daire Kuşadası Türkmen Mahallesi

Aydın Kuşadası Türkmen Mahallesi kiralık daire ilanı Emlakjet’te yer almakta olup kolay ev araması yapılabilmektedir. Aydın Kuşadası’nda kiralık daire isteyen kişiler komisyonsuz ve aracısız direkt olarak Emlakjet üzerinden ev bulabilir. Bunun için yapılması gereken tek işlem Emlakjet’e giriş yapmak ve Kuşadası Türkmen Mahallesi’ndeki kiralık daireler bakmak olmalıdır. Sahibinden kiralık daire Kuşadası Türkmen Mahallesi aramasına yönelik Emlakjet’te toplam da 87 adet kiralık daire ilanı bulunmaktadır. Kuşadası Türkmen Evleri olarak karşımıza çıkan bu ilanlar ev tipine bağlı olarak fiyatları değişmektedir. 

Kuşadası’nda turizm 1960’lardan beri varlığını sürdürmektedir.  Son iki yıldır Kuşadası bölgesinde yapılan, kuşadası Rock Müzik Festivalleri’ne, sevilen ve birbirinden ünlü sanatçılar davet edilmektedir. Zeytinli müzik festivallerinden sonra bu festivaller, ikinci en büyük festivaldir. Kuşadası’na olan ulaşım İzmir Adnan Menderes Havalimanı aracılığıyla da gerçekleştirilebilir. Bu havalimanı bölgeye, 65 km uzaklıktadır. 

Kuşadası’nın diğer önemli turistik alanları ise şu şekildedir;

  • Dilek Yarımadası Milli Parkı,
  • Kuşadası Körfezi,
  • Avrupa’nın en büyük golf sahası olan mavi bayraklı plajları,
  • Avrupa’nın en büyük kongre salonu.

Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda bulunan evcil domuzları değişik bölgelerden görmeye gelen turistler bulunmaktadır. Kuşadası Körfezi ise dalış tutkunlarının en çok uğradığı bölgelerden biridir. Bir zamanlar Venedikliler’e bir zamanlar ise Cenevizliler’e ev sahipliği etmiş bu kıyılarda yürümek, sanki tarihte bir yolculuk yapıyor olmakla eşdeğerdir.

Kuşadası Türkmen Evleri Kiralık Daire İlanları

Sahibinden kiralık evler ilanları için Emlakjet profesyonel hizmet sunmaktadır. Aydın’ın merkezine göre Kuşadası’ndaki kiralık daireler daha pahalıdır. Kuşadası’nın şehir merkezinden biraz daha uzak olan daireleri daha uygun fiyatlı olabilmektedir. Ancak Emlakjet üzerinden yapılan aramalarda şehir merkezinde de uygun fiyatlı evler olduğu görülmektedir. Kuşadası Türkmen Mahallesi kiralık villa arayanlar için de Emlakjet’te birçok sahibinden ve emlakçıdan ilan yer almaktadır. Kuşadası Türkmen Mahallesi’ndeki çoğu kiralık daire eşyalıdır ve 2+1, 3+1 ve 4+2 gibi seçenekler mevcuttur. Emlakjet’te yayınlanan sahibinden kiralık daire Kuşadası Türkmen Mahallesi seçenekleri ferah ve manzaralıdır. 

Kuşadası’nda Sahibinden Kiralık Daire Seçenekleri

Kuşadası boş kiralık evler bulunmakta olup Emlakjet’te ilanları yer almaktadır. Kuşadası’nın Türkmen Mahallesi’nde ev arıyor ancak istediğiniz gibi bir ev bulamıyor musunuz? Yapmanız gereken tek şey Emlakjet’e bakmak. Emlakjet’te Aydın Kuşadası Türkmen Mahallesi’ne yönelik toplamda 87 adet güncel ilan bulunmaktadır. İlanların sayısı sürekli olarak değişmektedir ve tek tık ile hayalinizdeki evi kolayca bulmanıza Emlakjet yardımcı olmaktadır. 

Kuşadası’nda boş ya da eşyalı, 2+1, 3+1 ve 1+1 dairelerin sayısı oldukça fazladır. Marina bölgesinde uygun fiyatlarda ev bulmak isteyenlerin mutlaka Emlakjet’e bakmaları gerekmektedir. Dairelerin konumlarını harita üzerinden arama yapılabilmektedir. Türkmen Mahallesi’nin ara sokaklarındaki evler marinaya göre daha ucuzdur ve ancak denize sıfır kiralık dairelerin fiyatı daha pahalı olmaktadır. Sahibinden kiralık daire Kuşadası Türkmen Mahallesi’nde arayanlar için Emlakjet’te birçok daire bulunmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.