Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Edremit Tuzcumurat Mahallesi Kiralık Daire

araması için 8 ilan bulundu
search
Tuzcumurat Mahallesicancel
Edremitcancel
Balıkesircancel

Tuzcumurat Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

 

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Tuzcumurat Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Tuzcumurat Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Balıkesir ili Tuzcumurat Mahallesi nüfusu toplam 10.868’dir. Bu nüfusun 5.363’ü Erkek, 5.505’i Kadın’dır. 

 

Tuzcumurat Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

 

Tuzcumurat Mahallesi’nin bağlı olduğu Edremit ilçesi, Balıkesir'in batısında, Ege Denizi’nin kıyısında yer alır. Tarihte, Antik Çağ’daki adı ile Adramytteion, MÖ 1443 yılında Pidasus adı ile Burhaniye İskelesi civarında Karataş bölgesinde kurulmuş bir şehirdir. Truva-Bergama yolu üzerinde bulunmasından dolayı birçok baskınlara uğramış bir ara, harap bir halde Lidya Kralı Krezüs’ün eline geçmiştir. Kralın kardeşi bu şehri yeniden yaptırmış hatta süslemiş ve kendi adı olan Adramys ismini vermiştir. 1231’den sonraki yıllarda ise Türk Komutanı Yusuf Sinan, çetin savaşlar sonucunda şehrin anahtarını almıştır. 1336 yılında Karesi topraklarının Osmanlı’ya geçmesiyle, Edremit, Osman Gazi tarafından Osmanlı Devleti sınırları içerisine alınmıştır. Edremit ilçesine bağlı olan Tuzcumurat Mahallesi’nin sınırları ise; kuzeyden Edremit’in Dereli Mahallesi, batıdan Edremit’in Darsofa Mahallesi, güneyden Edremit’in Turhanbey Mahallesi ve doğudan ise Edremit’in Yaylaönü Mahallesi ile çevrilmiştir.

 

Tuzcumurat Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları

 

Tuzcumurat Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Marmara Bölgesi’nin önemli turizm faaliyetleriyle ön plana çıkan Balıkesir ili hem karayolu hem demiryolu hem denizyolu hem de havayolu ulaşım imkanına sahip Türkiye’nin gelişmiş ulaşım ağına sahip şehirlerinden biridir. Tuzcumurat Mahallesi’ne veya Edremit’e gitmek isteyen ziyaretçiler bu ulaşım olanaklarının bazılarından yararlanarak ilçeye veya mahalleye ulaşım sağlayabilirler. Tuzcumurat Mahallesi’ne veya ilçeye uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Edremit’te bulunan Koca Seyit Havalimanı’dır. Balıkesir’e iniş yapan ziyaretçiler, havalimanında bulunan servis araçlarıyla veya otobüsler ile Edremit’in ilçe merkezine ortalama 10 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirler. Balıkesir, Türkiye’nin gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, karayolu üzerinden de neredeyse tüm şehirlerden hareket eden otobüsler ile Edremit’e rahatça ulaşım sağlanabilmektedir. Diğer ulaşım ağlarından olan demiryolu aracılığı ile Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde yer alan Balıkesir Garı üzerinden Edremit’e aktarma yaparak ulaşım sağlanabilir. Denizyolu üzerinden ise Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yer alan limanlar aracılığı ile daha sonra da Edremit’e otobüsler veya taksi ile aktarma yaparak ulaşım sağlanabilir. Tuzcumurat Mahallesi’ne; ilçe merkezinden sık sık geçen Tuzcumurat Mahallesi otobüslerinden ve minibüslerinden herhangi biri ile ulaşılmakta olup gün boyu farklı diğer ilçe ve mahallelere de kolayca ulaşım imkanı sağlanabilmektedir. Edremit ilçe merkezine ulaşabilmek için aşağıdaki alternatif ulaşım araçlarından birini kullanabilirsiniz:

 

- 71 Edremit Otogar - Cumhuriyet Meydanı - Eski SSK Hastanesi - Edremit Gençlik Spor ve Kongre Merkezi BTT Otobüs Hattı

- 93 - Hat 3 - Edremit Demirkent - Hamidiye Mahallesi - Devlet Hastanesi - Bostancı - Havaalanı BTT Otobüs Hattı

- 94 - Hat 4 - Edremit Toki - Adliye - Devlet Hastanesi - Bostancı - Havalanı BTT Otobüs Hattı

 

Tuzcumurat Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi

 

Tuzcumurat Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Tuzcumurat Mahallesi’ne yakın konumda bulunan bazı okullar şu şekildedir:

 

- Alemizade İlkokulu

- İstiklal İlkokulu

- Göbelezoğlu Ortaokulu

- Fatih İmam Hatip Ortaokulu

- Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu

 

Tuzcumurat Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

 

Emlakjet.com verilerine göre Balıkesir Tuzcumurat Mahallesi kiralık daire fiyatı 2022 yılında ortalama 3.576 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. Balıkesir Tuzcumurat Mahallesi kiralık konutların ortalama büyüklüğü ise 108 metrekaredir. Balıkesir il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Tuzcumurat Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden kiralık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Edremit Kiralık Daire
Akçay Kiralık DaireAkçay Mahallesi Kiralık DaireAltınkum Mahallesi Kiralık DaireAltınoluk Kiralık DaireAltınoluk Mahallesi Kiralık DaireArıtaşı Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireBeyoba Mahallesi Kiralık DaireBostancı Mahallesi Kiralık DaireCamivasat Mahallesi Kiralık DaireCennetayağı Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamcı Mahallesi Kiralık DaireÇamlıbel Mahallesi Kiralık DaireÇıkrıkçı Mahallesi Kiralık DaireDarsofa Mahallesi Kiralık DaireDereli Mahallesi Kiralık DaireDoyran Mahallesi Kiralık DaireEroğlan Mahallesi Kiralık DaireGazicelal Mahallesi Kiralık DaireGazi İlyas Mahallesi Kiralık DaireGüre Cumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireGüre Mahallesi Kiralık DaireHacıarslanlar Mahallesi Kiralık DaireHacıtuğrul Mahallesi Kiralık DaireHamidiye Mahallesi Kiralık DaireHekimzade Mahallesi Kiralık Daireİbrahimce Mahallesi Kiralık Daireİkizçay Mahallesi Kiralık Daireİskele Mahallesi Kiralık DaireKadıköy Mahallesi Kiralık DaireKapıcıbaşı Mahallesi Kiralık DaireKavlaklar Mahallesi Kiralık DaireKızılkeçili Mahallesi Kiralık DaireMehmetalan Mahallesi Kiralık DaireMerkez Kiralık DaireNarlı Mahallesi Kiralık DaireOrtaoba Mahallesi Kiralık DairePınarbaşı Mahallesi Kiralık DaireSarıkız Mahallesi Kiralık DaireSoğanyemez Mahallesi Kiralık DaireŞahindere Mahallesi Kiralık DaireTahtakuşlar Mahallesi Kiralık DaireTurhanbey Mahallesi Kiralık DaireTuzcumurat Mahallesi Kiralık DaireYaşyer Mahallesi Kiralık DaireYaylaönü Mahallesi Kiralık DaireYolören Mahallesi Kiralık DaireZeytinli Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.