Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Keçiören Kanuni Mahallesi Satılık Daire

araması için 123 ilan bulundu
search
Kanuni Mahallesicancel
Keçiörencancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kanuni Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Ankara’nın en çok tercih edilen Keçiören ilçesi sınırları içerisindeki Kanuni Mahallesi satılık daire almak isteyenler için araştırdığımız emlak ve mahalle bilgileri yanında nüfus, ulaşım ve gerekli devlet kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Kanuni Mahallesi; Ankara ilinde bulunan Keçiören ilçesine bağlı bir mahalledir. Ufuktepe semtine bağlıdır. Geniş alanda kurulu olan mahalle, kalabalık nüfusa sahiptir. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 30.454 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Bu nüfusun 5.773 kişisi erkek, 5.685 kişisi ise kadın olarak bilinmektedir. 

Mahalleye ulaşım oldukça kolaydır. Keçiören Kanuni Mahallesi; Ankara il merkezine yaklaşık 11 kilometre, Keçiören İlçesine ise 2 kilometre uzaklıktadır. Keçiören 227 numaralı EGO hattı ve şehiriçi minibüsleri ile Ankara merkezden ve birçok ilçeden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. 

Kanuni Mahallesi Satılık Dairelerin Emlak Bilgisi

Kanuni Mahallesinde evlerin satış fiyatlarını ev sahipleri ve emlakçılar birim fiyatları ile çevre evlerin fiyatlarına göre belirlemektedir. Son emlak endeksi verilerine göre;

  • Satılık dairelerin birim fiyat 2.027 Türk Lirası olarak hesaplanmıştır. 

  • Ortalama büyüklüğü 130 metrekare olan evlerin satış fiyatı 235.170 Türk Lirası olarak görülmektedir. 

  • Dairelerin geri dönüş/amortisman süresi ise 24 yıl olarak öngörülmektedir. 

Bu hesaplanan fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Kanuni Mahallesi satılık daire fiyatlarına Emlakjet.com’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz. 

Kanuni Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Keçiören Kanuni Mahallesi satılık daire arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Keçiören İbrahim Akoğlu İlkokulu: Kanuni, 942. Sk. No:10, 06280 Keçiören/Ankara.

  • Genç Osman Anadolu Lisesi: Kanuni, Ümitova Cd No:7, 06310 Keçiören/Ankara.

  • Mehmet Örücü Ortaokulu: Kanuni, 904. Sokak, 06360 Keçiören/Ankara

Kanuni Mahallesi Satılık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Kanuni Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Kanuni Mahallesi Muhtarlığı: Kanuni, 06280 Keçiören/Ankara.

  • Keçiören Şehit Yasin Süer Aile Sağlık Merkezi: Kanuni, Adalar Ar. Sk. Pk:06280, 06310 Keçiören/Ankara.

  • Keçiören İlçe Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Pınarbaşı, 06000 Keçiören/Ankara.

  • Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğü: Güçlükaya Mahallesi Cumhuriyet Cad. Savur Sok. No :1 Giriş Kat. Keçiören/Ankara.

  • Keçiören Belediyesi: Güçlükaya, Cumhuriyet Cd. No:1, 06280 Keçiören/Ankara.

  • Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü: Şenlik, Akçe Sk., 06310 Keçiören/Ankara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Keçiören Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık Daire23 Nisan Mahallesi Satılık DaireAdnan Menderes Mahallesi Satılık DaireAktepe Mahallesi Satılık DaireAktepe Satılık DaireAşağı Eğlence Mahallesi Satılık DaireAtapark Mahallesi Satılık DaireAyvalı Mahallesi Satılık DaireBademlik Mahallesi Satılık DaireBağlarbaşı Mahallesi Satılık DaireBağlum Güzelyurt Mahallesi Satılık DaireBağlum Satılık DaireBasınevleri Mahallesi Satılık DaireÇaldıran Mahallesi Satılık DaireÇalseki Mahallesi Satılık DaireÇiçekli Mahallesi Satılık DaireEmrah Mahallesi Satılık DaireEsertepe/Yayla Satılık DaireEsertepe Mahallesi Satılık DaireEtlik/İncirli Satılık DaireEtlik Mahallesi Satılık DaireGüçlükaya Mahallesi Satılık DaireGümüşdere Mahallesi Satılık DaireGüzelyurt Mahallesi Satılık DaireHacıkadın Satılık DaireHasköy Mahallesi Satılık DaireHisar Mahallesi Satılık Daireİncirli Mahallesi Satılık DaireKafkas Mahallesi Satılık DaireKalaba Mahallesi Satılık DaireKalaba Satılık DaireKamil Ocak Mahallesi Satılık DaireKanuni Mahallesi Satılık DaireKarakaya Mahallesi Satılık DaireKarargahtepe Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKavacık Subayevleri Mahallesi Satılık DaireKösrelik Mahallesi Satılık DaireKöşk Mahallesi Satılık DaireKuşcağız Mahallesi Satılık DaireMerkez Satılık DaireOsmangazi Mahallesi Satılık DaireOvacık Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Satılık DaireSanatoryum Satılık DaireSancaktepe Mahallesi Satılık DaireSarıbeyler Mahallesi Satılık DaireŞefkat Mahallesi Satılık DaireŞehit Kubilay Mahallesi Satılık DaireŞenlik/Güçlükaya Satılık DaireŞenlik Mahallesi Satılık DaireŞenyuva Mahallesi Satılık DaireTepebaşı Mahallesi Satılık DaireUfuktepe Mahallesi Satılık DaireUfuktepe Satılık DaireUyanış Mahallesi Satılık DaireYakacık Mahallesi Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık DaireYeşilöz Mahallesi Satılık DaireYeşiltepe Mahallesi Satılık DaireYükseltepe Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.