Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Satılık Daire

araması için 18 ilan bulundu
search
Osman Yılmaz Mahallesicancel
Gebzecancel
Kocaelicancel

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire & Gebze Osman Yılmaz Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Gebze Osman Yılmaz'daki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Gebze Osman Yılmaz satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire

 

Gebze Osman Yılmaz satılık daire arayanlar için Osman Yılmaz Mahallesi, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yer alır. Sınırları; kuzeyden Gebze’nin Köşklü Çeşme ve Mustafapaşa Mahalleleri, batıdan Gebze’nin Köşklü Çeşme Mahallesi, güneyden Gebze’nin İstasyon ve Tatlıkuyu Mahalleleri, doğudan ise Gebze’nin Hacıhalil Mahallesi ile çevrilmiştir. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi, TUİK son nüfus bilgilerine göre 32.582 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Gebze Osman Yılmaz'da yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Gebze Osman Yılmaz satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Gebze Osman Yılmaz'da iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Gebze Osman Yılmaz satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Gebze Osman Yılmaz satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Gebze Osman Yılmaz ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Gebze Osman Yılmaz'da dilediğiniz kriterlere en uygun Gebze Osman Yılmaz 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Gebze Osman Yılmaz 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Gebze Osman Yılmaz 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire 1+1

 

Gebze Osman Yılmaz'da bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Gebze Osman Yılmaz 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Gebze Osman Yılmaz yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Gebze Osman Yılmaz sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Gebze Osman Yılmaz Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Gebze Osman Yılmaz'da en uygun ve en yaşanabilir Gebze Osman Yılmaz satılık daireler için ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak belediye otobüsü, dolmuş, marmaray ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Gebze Satılık Daire
Adem Yavuz Mahallesi Satılık DaireAhatlı Köyü Satılık DaireAhatlı Mahallesi Satılık DaireAkfırat Satılık DaireArapçeşme Mahallesi Satılık DaireBalçık Köyü Satılık DaireBalçık Mahallesi Satılık DaireBarış Mahallesi Satılık DaireBarış SB Mahallesi Satılık DaireBeylikbağı Mahallesi Satılık DaireCumaköy Mahallesi Satılık DaireCuma Köyü Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇayırova Satılık DaireDenizli Köyü Satılık DaireDenizli Mahallesi Satılık DaireDuraklı Köyü Satılık DaireDuraklı Mahallesi Satılık DaireElbizli Köyü Satılık DaireElbizli Mahallesi Satılık DaireEskihisar Köyü Satılık DaireEskihisar Mahallesi Satılık DaireGaziler Mahallesi Satılık DaireGebze Dilovası OSB Mahallesi Satılık DaireGebze OSB Mahallesi Satılık DaireGebze Satılık DaireGüzeller Mahallesi Satılık DaireHacıhalil Mahallesi Satılık DaireHatipler Köyü Satılık DaireHatipler Mahallesi Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık Daireİnönü Gebze Güzeller OSB Mahallesi Satılık Daireİnönü Gebze Plastikçiler OSB Mahallesi Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık Daireİstasyon Mahallesi Satılık DaireKadıllı Köyü Satılık DaireKadıllı Mahallesi Satılık DaireKargalı Köyü Satılık DaireKargalı Mahallesi Satılık DaireKirazpınar Mahallesi Satılık DaireKöşklü Çeşme Mahallesi Satılık DaireMevlana Mahallesi Satılık DaireMimar Sinan Mahallesi Satılık DaireMollafenari Mahallesi Satılık DaireMollafeneri Köyü Satılık DaireMuallimköy Mahallesi Satılık DaireMuallim Köyü Satılık DaireMudarlı Köyü Satılık DaireMudarlı Mahallesi Satılık DaireMustafapaşa Mahallesi Satılık DaireMutlukent Satılık DaireOsman Yılmaz Mahallesi Satılık DaireOvacık Köyü Satılık DaireOvacık Mahallesi Satılık DairePelitli Köyü Satılık DairePelitli Mahallesi Satılık DaireSultan Orhan Mahallesi Satılık DaireŞekerpınar Satılık DaireTatlıkuyu Mahallesi Satılık DaireTavşanlı Köyü Satılık DaireTavşanlı Mahallesi Satılık DaireTepemanayır Köyü Satılık DaireTepemanayır Mahallesi Satılık DaireUlus Mahallesi Satılık DaireYağcılar Köyü Satılık DaireYağcılar Mahallesi Satılık DaireYavuz Selim Mahallesi Satılık DaireYenikent Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.