Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kartepe Ataevler Mahallesi Satılık Daire

araması için 76 ilan bulundu
search
Ataevler Mahallesicancel
Kartepecancel
Kocaelicancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kartepe Ataevler Satılık Daire İlanları

Kartepe bölgesinde hayalinizdeki evi bulmak için doğru adrestesiniz. Emlakjet.com aracılığıyla Kartepe Ataevler'de satılık daire ilanları arasından seçeneklerinizi inceleyebilirsiniz.

Kartepe Ataevler Satılık Daire 2+1

Kartepe Ataevler'de satılık 2+1 daireler, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için harika seçenekler sunuyor. 2 yatak odası ve ferah bir salonuyla ideal yaşam alanları sağlayan daireler, uygun fiyatları ve avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları ile istediğiniz lokasyonda ve bütçeye uygun 2+1 daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Kartepe Ataevler Satılık Daire 3+1

Kartepe Ataerler'de satılık 3+1 daireler, ferah ve aile dostu bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 3 yatak odası ve 1 geniş salonuyla daha rahat bir yaşam alanı sağlayan daireler, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet'in satılık 3+1 daire ilanları sayesinde istediğiniz lokasyonda, tercih ettiğiniz metrekare ve diğer özelliklere sahip 3+1 daireleri kolayca bulabilirsiniz.

Kartepe Ataevler Satılık Daire 1+1

Kartepe Ataevler'de satılık 1+1 daireler, şehirde pratik ve şık bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 1 yatak odası ve ferah bir salonuyla kompakt yaşam alanları sağlayan daireler, uygun fiyatları ve cazip ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet, istediğiniz bölgelerdeki ve bütçenize uygun 1+1 daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Kartepe Ataevler'de satılık daire ararken dikkat etmeniz gerekenler konusunda bilgi sahibi olmak, doğru ve uygun bir ev bulmanızı kolaylaştırabilir. Öncelikle, belirlediğiniz bütçeye uygun olan evleri araştırmalısınız. Konum, ulaşım imkanları, alışveriş merkezlerine yakınlık gibi çevresel faktörler de önemlidir. Evlerin fiziksel durumu ve bakımı, su ve elektrik tesisatı, ısıtma sistemi gibi teknik detaylar göz önünde bulundurulmalıdır. Satış sözleşmesini detaylı bir şekilde inceleyerek haklarınızı koruyun ve ek masrafları önceden öğrenin. Ayrıca, çevredeki komşular ve güvenlik durumu hakkında araştırma yapmanız da önemlidir. Evleri gezdikten sonra karar vermeden önce birkaç alternatif araştırın ve detaylı bir değerlendirme yapın.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kartepe Satılık Daire
Acısu Mahallesi Satılık DaireAcısu Satılık DaireAkmeşe Satılık DaireArslanbey Mahallesi Satılık DaireArslanbey OSB Mahallesi Satılık DaireArslanbey Satılık DaireAtaevler Mahallesi Satılık DaireAtaşehir Mahallesi Satılık DaireAvluburun Köyü Satılık DaireBalaban Köyü Satılık DaireBalaban Mahallesi Satılık DaireBüyükderbent Satılık DaireÇepni Mahallesi Satılık DaireDerbent Mahallesi Satılık DaireDumlupınar Mahallesi Satılık DaireEmekevler Mahallesi Satılık DaireErtuğrul Gazi Mahallesi Satılık DaireEşmeahmediye Köyü Satılık DaireEşmeahmediye Mahallesi Satılık DaireEşme Mahallesi Satılık DaireEşme Satılık DaireFatih Sultan Mehmet Mahallesi Satılık DaireHavluburun Mahallesi Satılık Daireİbrikdere Mahallesi Satılık Daireİstasyon Mahallesi Satılık DaireKaratepe Köyü Satılık DaireKaratepe Mahallesi Satılık DaireKartepe Satılık DaireKetenciler Köyü Satılık DaireKetenciler Mahallesi Satılık DaireKöseköy Mahallesi Satılık DaireKöseköy Satılık DaireMaşukiye Mahallesi Satılık DaireMaşukiye Satılık DaireNusretiye Köyü Satılık DaireNusretiye Mahallesi Satılık DaireÖrnek Köyü Satılık DairePazarçayırı Köyü Satılık DairePazarçayırı Mahallesi Satılık DaireRahmiye Mahallesi Satılık DaireSarımeşe Mahallesi Satılık DaireSerinlik Mahallesi Satılık DaireSuadiye Mahallesi Satılık DaireSuadiye Satılık DaireSultaniye Köyü Satılık DaireSultaniye Mahallesi Satılık DaireŞevkatiye Mahallesi Satılık DaireŞirinsulhiye Köyü Satılık DaireŞirinsulhiye Mahallesi Satılık DaireUzunbey Mahallesi Satılık DaireUzunçiftlik Mahallesi Satılık DaireUzunçiftlik Satılık DaireUzuntarla Mahallesi Satılık DaireUzuntarla Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.