Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gebze Yenikent Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Yenikent Mahallesicancel
Gebzecancel
Kocaelicancel

Yenikent Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki dairea ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Yenikent Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Yenikent Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Yenikent Mahallesi; Kocaeli ilinin Gebze ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre Yenikent Mahallesi’nde 17.165 kişi yaşamaktadır. Gebze ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.

Yenikent Mahallesi Ulaşım Olanakları

Yenikent Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Kocaeli ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Yenikent Mahallesi’nden 133 ve 136 numaralı otobüsler ile Gebze’ye ulaşım sağlanmaktadır. Kocaeli ilinden İstanbul’a ulaşmak içinde minibüs ve servisler bulunur kolay bir şekilde. Kocaeli’ne otobüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.  Gebze içerisinden Kocaeli’nin birçok bölgesine ulaşım sağlayabileceğiniz bazı hatlar şu şekildedir:

  • 320- İmes Osb-Çağdaşkent,

  • 406- İnönü-Sırasöğütler,

  • 418- İstasyon-Fatih Devlet Hast.-Mustafa Paşa Cami-Mutlukent,

  • 419- İstasyon-Fatih Devlet Hast.-Mustafa Paşa Cami-Mevlana Park,

  • 422- Yavuz Selim-Mustafa Paşa Cami-Fatih Devlet Hast.-İstasyon,

  • 525- Kent Önü-Marmaray İstasyon-Mustafa Paşa Camii,

  • 551 Çayırova-Fatih Devlet Hast.-Mustafa Paşa Cami Otobüsleri,

  • Marmaray (Halkalı-Gebze)

Yenikent Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Gebze Yenikent Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Yenikent Mahallesi’nde “Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu”, “Mutlukent İlkokulu”, “Kocaeli- Gebze Koç Ortaokulu”, “Sultan Ayhan İlkokulu”,” Mutlukent Montessori Anaokulu”, “Gebze Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu”,” Özel Yeni Umut Lisesi” okulları bulunmaktadır. 

Gebze Yenikent Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Kocaeli Gebze Yenikent Mahallesi kiralık daire fiyatları ortalama aylık 1.475 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 15 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kocaeli Gebze Yenikent Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü 100 metrekaredir. Kocaeli’nin il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen dairenin sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Gebze Yenikent Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Gebze Mutlukent'te Sahibinden Kiralık Daire İlanları

Gebze Mutlukent bölgesinde uygun bir daire kiralamak için doğru adrestesiniz. Emlakjet.com aracılığıyla Gebze Mutlukent'te sahibinden kiralık daire ilanları arasından seçeneklerinizi inceleyebilirsiniz.

Gebze Mutlukent'te Sahibinden Kiralık Daire 2+1

Gebze Mutlukent'te sahibinden kiralık 2+1 daireler, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için harika seçenekler sunuyor. 2 yatak odası ve ferah bir salonuyla ideal yaşam alanları sağlayan daireler, uygun kira fiyatları ve avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları ile istediğiniz lokasyonda ve bütçeye uygun 2+1 kiralık daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Gebze Mutlukent'te Sahibinden Kiralık Daire Ararken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gebze Mutlukent'te sahibinden kiralık daire ararken dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi sahibi olmak, doğru ve uygun bir daire kiralamamanızı kolaylaştırabilir. Öncelikle, belirlediğiniz kira bütçesine uygun olan daireleri araştırmalısınız. Konum, ulaşım imkanları, alışveriş merkezlerine yakınlık gibi çevresel faktörler de önemlidir. Dairenin fiziksel durumu, su ve elektrik tesisatı gibi teknik detaylar göz önünde bulundurulmalıdır. Kira sözleşmesini detaylı bir şekilde inceleyerek haklarınızı koruyun ve ek masrafları önceden öğrenin. Ayrıca, çevredeki komşular ve güvenlik durumu hakkında araştırma yapmanız da önemlidir. Daireleri gezdikten sonra karar vermeden önce birkaç alternatif araştırın ve detaylı bir değerlendirme yapın.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Gebze Kiralık Daire
Adem Yavuz Mahallesi Kiralık DaireAhatlı Köyü Kiralık DaireAhatlı Mahallesi Kiralık DaireAkfırat Kiralık DaireArapçeşme Mahallesi Kiralık DaireBalçık Köyü Kiralık DaireBalçık Mahallesi Kiralık DaireBarış Mahallesi Kiralık DaireBarış SB Mahallesi Kiralık DaireBeylikbağı Mahallesi Kiralık DaireCumaköy Mahallesi Kiralık DaireCuma Köyü Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇayırova Kiralık DaireDenizli Köyü Kiralık DaireDenizli Mahallesi Kiralık DaireDuraklı Köyü Kiralık DaireDuraklı Mahallesi Kiralık DaireElbizli Köyü Kiralık DaireElbizli Mahallesi Kiralık DaireEskihisar Köyü Kiralık DaireEskihisar Mahallesi Kiralık DaireGaziler Mahallesi Kiralık DaireGebze Dilovası OSB Mahallesi Kiralık DaireGebze Kiralık DaireGebze OSB Mahallesi Kiralık DaireGüzeller Mahallesi Kiralık DaireHacıhalil Mahallesi Kiralık DaireHatipler Köyü Kiralık DaireHatipler Mahallesi Kiralık DaireHürriyet Mahallesi Kiralık Daireİnönü Gebze Güzeller OSB Mahallesi Kiralık Daireİnönü Gebze Plastikçiler OSB Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstasyon Mahallesi Kiralık DaireKadıllı Köyü Kiralık DaireKadıllı Mahallesi Kiralık DaireKargalı Köyü Kiralık DaireKargalı Mahallesi Kiralık DaireKirazpınar Mahallesi Kiralık DaireKöşklü Çeşme Mahallesi Kiralık DaireMevlana Mahallesi Kiralık DaireMimar Sinan Mahallesi Kiralık DaireMollafenari Mahallesi Kiralık DaireMollafeneri Köyü Kiralık DaireMuallimköy Mahallesi Kiralık DaireMuallim Köyü Kiralık DaireMudarlı Köyü Kiralık DaireMudarlı Mahallesi Kiralık DaireMustafapaşa Mahallesi Kiralık DaireMutlukent Kiralık DaireOsman Yılmaz Mahallesi Kiralık DaireOvacık Köyü Kiralık DaireOvacık Mahallesi Kiralık DairePelitli Köyü Kiralık DairePelitli Mahallesi Kiralık DaireSultan Orhan Mahallesi Kiralık DaireŞekerpınar Kiralık DaireTatlıkuyu Mahallesi Kiralık DaireTavşanlı Köyü Kiralık DaireTavşanlı Mahallesi Kiralık DaireTepemanayır Köyü Kiralık DaireTepemanayır Mahallesi Kiralık DaireUlus Mahallesi Kiralık DaireYağcılar Köyü Kiralık DaireYağcılar Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYenikent Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.