Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Altındağ Feridun Çelik Mahallesi Kiralık Daire

araması için 7 ilan bulundu
search
Feridun Çelik Mahallesicancel
Altındağcancel
Ankaracancel

Feridun Çelik Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak kiralık ev arayışında olan vatandaşlara aradıkları evi bulmaları için her türlü desteği sağlamak amacındayız. Feridun Çelik Mahallesi kiralık daire ilanlarına bakanlar için,aradıkları kritelere uygun evin sadece fiyatı konusunda değil mahalle bilgileri, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri adına hazırladığımız özel yazımıza göz atabilirsiniz. 

Feridun Çelik Mahallesi , Ankara ilinde bulunan Altındağ ilçesine bağlı mahalleden biridir. Yapılan nüfus sayımlarına göre mahallede 2007 yılında 17.720, 2013 yılında 10.466 kişi ve 2019 yılında 7.466 kişi yaşadığı kayıtlara geçmiştir. Bu kişilerin 3750’si erkek, 3716sı ise kadındır. İç Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir. Bu iklimde yaz ayları çok sıcak, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir. Mahallenin isminin siyasetçi Feridun Çelik'ten geldiği tahmin edilmektedir fakat resmi net bir bilgi yoktur.. Mahallede yaşayanların nereden geldiği ve geçmişi hakkında net bir bilgi yoktu.  Altındağ Feridun Çelik Mahallesi kiralık daireye yerleştiğiniz takdirde eviniz; Ankara merkeze çok yakın bir konumda olacaktir. 

Feridun Çelik Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri 

Mahallede yaşamak isteyen çocuklu aileleri ilgilendiren konulardan birisi elbette eğitim kurumlarıdır. Feridun Çelik Mahallesi kiralık konut arayanlar için mahalle sınırları içerisinde bulunan eğitim kurumlarından bazılarının adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Osmangazi Ortaokulu: Feridun Çelik, 1779. Sk. No:122, 06160 Altındağ/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.
  • Altındağ Anadolu Lisesi: Feridun Çelik, No:, 1652. Cd. No:153, 06360 Altındağ. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.

Feridun Çelik Mahallesi Kiralık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Oturduğu evin çevresinde sağlık kurumu olması çoğu vatandaş için önemli kriterler arasında yer alıyor. Mahalle halkının kolaylıkla hizmet alabildiği yakınlardaki sağlık kurumları ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Feridun Çelik Aile Sağlık Merkezi: Başpınar, 1093. Sk. Pk:06360, 06360 Altındağ/Ankara. Bu sağlık kurumundan randevu için 182 nolu randevu hattını arayabilir ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden başvuru yapabilirsiniz. 
  • Altındağ Devlet Hastanesi: Yıldırım Mah, Dr. Neslihan Özenli Cd. No:19, 06750 Altındağ/Ankara. Bu sağlık kurumuna randevu için 182 nolu telefon hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)ye başvurabilirsiniz. 

Feridun Çelik Mahallesi Kiralık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

2020 Ekim verilerine göre Feridun Çelik Mahallesinde kiralık konutların metrekare birim fiyatı 6 TL olarak hesaplanmıştır.Mahallenin bağlı olduğu Altındağ ilçesinde ortalama metrekare birim kiraları ise 5.75 - 12 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Konutların geri dönüş süreleri ise yaklaşık 20 yıl seviyelerindedir. Emlakçıdan ya da sahibinden Altındağ Feridun Çelik Mahallesi kiralık daire fiyatları ortalama 880 TL’dir . Daha detaylı bilgiler  için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.