Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gölbaşı Seğmenler Mahallesi Satılık Daire

araması için 38 ilan bulundu
search
Seğmenler Mahallesicancel
Gölbaşıcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Seğmenler Mahallesi Satılık Daire Araştıran Okuyucularımız için Mahalle Üzerine Genel Bilgiler

Seğmenler Mahallesi satılık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, daire arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Seğmenler Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik.

İç Anadolu Bölgesinde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik karasal iklim özellikleri Seğmenler Mahallesinde de görülmektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Yıllık ortalama sıcaklık 11,9 derece civarındadır. Kış aylarında zaman zaman kar yağışı görülebilmektedir.

Seğmenler Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler için İlçenin Konumu ve Mahallede Bulunan Önemli Yerler

Seğmenler Mahallesi, İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde bulunan ve Ankara iline bağlı olan Gölbaşı ilçesinde yer almaktadır. Mahalle, Ankara il merkezinin güney yönünde kalmaktadır. Mahallede hazır yemek hizmeti veren birçok restoran ve kafe mevcuttur. Aynı zamanda küçük çaplı bakkalların yanı sıra, zincir gıda marketleri de erişilebilir durumdadır. Mahallede pek çok sayıda eğitim kurumu bulunmaktadır. Bu eğitim kurumlarının arasında Gündüz Alp Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu vardır. Seğmenler Cami, mahallede bulunan dinî mekânlar arasında yer almaktadır. Mahallede bulunan Bekir Gönenç Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır. Aski Genel Müdürlüğü Gölbaşı Bölge Müdürlüğü ve Gölbaşı Evlendirme Dairesi bu mahallede konumlanmıştır.

Seğmenler Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler için Bölgenin Toplu Taşıma İmkânları

Seğmenler Mahallesi sahibinden satılık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Seğmenler Mahallesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sebepten ötürü, Ankara’nın diğer merkezî yerlerine gidişte kullanılabilecek pek çok seçenek bulunmaktadır. Seğmenler Mahallesi, D750 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. İlçe içerisinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

·      Bahçelievler - Gölbaşı: 101 kodlu otobüs hattı,

·      Karagedik Mahallesi - Gölbaşı: 151 kodlu otobüs hattı,

·      Oyaca - Ulus: 157-3 kodlu otobüs hattı,

·      Sincan - Törekent: M3 kodlu metro hattı,

·      Gölbaşı - Ulus: 198 kodlu otobüs hattı.

Seğmenler Mahallesi Satılık Daire Bakan Kişiler için Mahallenin Demografik ve Gayrimenkul Piyasası Bilgileri

2020 yılında yapılmış son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, Seğmenler Mahallesinde toplam 20.508 kişi yaşamaktadır. Mahallede bulunan ortalama bir satılık ev 125 metrekaredir. Ortalama bir Gölbaşı Seğmenler Mahallesi sahibinden satılık ev 332.625 Türk lirasıdır. Mahalle içerisindeki evlerin ortalama birim fiyatı metrekare başı 2.661 Türk lirasıdır.

Ankara Gölbaşı Seğmenler Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki daire arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Gölbaşı Satılık Daire
Ahiboz Mahallesi Satılık DaireAkörençarşak Köyü Satılık DaireAkörençarşak Mahallesi Satılık DaireAltınçanak Köyü Satılık DaireAltunçanak Mahallesi Satılık DaireBağiçi Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBallıkpınar Mahallesi Satılık DaireBezirhane Mahallesi Satılık DaireBoyalık Mahallesi Satılık DaireÇayırlı Mahallesi Satılık DaireÇeltek Köyü Satılık DaireÇeltek Mahallesi Satılık DaireÇimşit Köyü Satılık DaireÇimşit Mahallesi Satılık DaireDikilitaş Mahallesi Satılık DaireEmirler Köyü Satılık DaireEmirler Mahallesi Satılık DaireEymir Mahallesi Satılık DaireGaziosmanpaşa Mahallesi Satılık DaireGökçehüyük Mahallesi Satılık DaireGölbaşı Satılık DaireGölbaşı TOKİ Satılık DaireGölbek Köyü Satılık DaireGölbek Mahallesi Satılık DaireGünalan Mahallesi Satılık DaireHacıhasan Mahallesi Satılık DaireHacılar Mahallesi Satılık DaireHacılar Satılık DaireHacımuratlı Mahallesi Satılık DaireHalaçlı Mahallesi Satılık Daireİkizce Mahallesi Satılık Daireİncek Mahallesi Satılık Daireİncek Satılık DaireKaraali Merkez Mahallesi Satılık DaireKaraali Satılık DaireKaraali Yazlık Mahallesi Satılık DaireKaracaören Köyü Satılık DaireKaracaören Mahallesi Satılık DaireKaragedik Aydın Mahallesi Satılık DaireKaragedik Ercan Mahallesi Satılık DaireKaragedik Satılık DaireKaraoğlan Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKırıklı Mahallesi Satılık DaireKızılcaşar Mahallesi Satılık DaireKoparan Mahallesi Satılık DaireMahmatlıbahçe Mahallesi Satılık DaireMahmatlı Mahallesi Satılık DaireOğulbey Mahallesi Satılık DaireOyaca Akarsu Mahallesi Satılık DaireOyaca Satılık DaireOyaca Yeşilçam Mahallesi Satılık DaireÖrencik Mahallesi Satılık DaireÖrencik Satılık DaireSeğmenler Mahallesi Satılık DaireSelametli Şehit Emrah Mahallesi Satılık DaireSoğulcak Mahallesi Satılık DaireSubaşı Mahallesi Satılık DaireŞafak Mahallesi Satılık DaireTaşpınar Mahallesi Satılık DaireTepeyurt Mahallesi Satılık DaireTopaklı Mahallesi Satılık DaireTulumtaş Mahallesi Satılık DaireVelihimmetli Mahallesi Satılık DaireYağlıpınar Mahallesi Satılık DaireYavrucuk Mahallesi Satılık DaireYaylabağ Mahallesi Satılık DaireYurtbeyi Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.