Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Arnavutköy Ömerli Mahallesi Kiralık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Ömerli Mahallesicancel
Arnavutköycancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Arnavutköy Ömerli Mahallesi Kiralık Daire Alacaklara Bölge Hakkında Kilit Bilgiler 

İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi kiralık daire arayışınızı yaparken bölge hakkında genel bilgileri öğrenmek istiyorsanız bu yazı tam olarak sizlere göre. Ömerli, Arnavutköy ilçesinin bir mahallesidir. 6 bin 782 nüfuslu Ömerli Mahallesi, 10 milyon 892 bin 300 m² alana sahiptir.

  • Vatandaşlarımız, sağlık hizmetlerini mahallemizde yer alan Asiye Dökümcü Aile Sağlığı Merkezi'nden alabilmektedir.
  • Yine belediyemiz tarafından mahallemize kazandırılan Dr. Muhtar Ahmet Ensari Parkı ile mahallemizdeki vatandaşlarımıza sağlıklı ve sosyal yaşam imkânı sunmaktadır.
  • Çocuk ve gençlerimiz, mahallemizde yer alan Ömerli İlköğretim Okulu, İBB Evliya Çelebi İlkokulu ve İBB Evliya Çelebi Ortaokulu’ndan eğitim hizmeti alabilmektedir.
  • Hadımköy Koskop Sanayi Sitesi Camii, Ömerli Camii, Osmanlı Külliye Camii ve Hz. Hamza Camii mahallemizin başlıca ibadethaneleridir. 
  • Arnavutköy, Osmanlı döneminde Çatalca Sancağı’na ve daha sonra Çatalca Nahiyesi’ne bağlıdır.
  • Cumhuriyet döneminde önce Eyüp İlçesi’ne bağlı bir köy iken, Gaziosmanpaşa’nın 1963 yılında ilçe haline gelmesiyle buraya bağlanmış 1987 yılında ise Gaziosmanpaşa İlçesi’ne bağlı belde statüsünü kazanmıştır.
  • Günümüzde Arnavutköy İlçesi sınırları içinde kalan Hadımköy 1969, Durusu 1989, Boğazköy, Bolluca, Haraççı ve Taşoluk ise 1994 yılında belde statüsü kazanmıştır.
  • Arnavutköy İlçesi, İstanbul’un  ilçelerinden biri hâline gelirken, ilçe topraklarının tamamı Arnavutköy İlçe Belediyesi’nin hizmet alanı olmuştur. Böylece Arnavutköy yaklaşık 45 yıl bağlı kaldığı Gaziosmanpaşa’dan ayrılarak müstakil ilçe hâline gelmiştir.
  • Toplam 506,52 km² yüzölçüme sahip olan ilçe, İstanbul’un arazi büyüklüğü bakımından dördüncü büyük ilçesi olarak yer alır.

Arnavutköy Ömerli Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölge Rehberi

Bölgede ev ararken mahallenin sağlık merkezinden okullarına kadar birçok konuda ayrıntılı bilgi verdiğimiz bu yazı sizler için oldukça faydalı olacaktır.

  • Asiye Dökümcü Aile Sağlığı Merkezi Adres: Ömerli Mah. Hadımköy-Ömerli Cad. No: 62  Tel: 0212 798 21 06.
  • Ömerli Mahalle Muhtarlığı Adres: Ömerli Mah. Hadımköy-Ömerli Cad. No: 60 Tel: 0212 798 30 14. 
  • İBB Evliya Çelebi İlk/Ortaokulu, Ömerli, Terme sok No:2 Posta kodu: 34555 Arnavutköy/İstanbul. Tel: 0212 798 20 82.

Siz de bu bölgede bir eve sahip olmak istiyorsanız Ömerli Mahallesi kiralık ev ilanlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Arnavutköy Ömerli Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 95 metrekare olarak karşımız çıkar. Ömerli Mahallesi kiralık daire fiyatları 823 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 9 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır.

Siz de eğer bütçenizi hazırladıysanız ev ilanları arasından size en uygun olanı bulmak EmlakJet sayesinde oldukça kolay. Aradığınız kriterleri karşılayan evler Ömerli Mahallesi kiralık müstakil evler sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle sitemizde sizleri bekliyor.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Arnavutköy Kiralık Daire
Adnan Menderes Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireArnavutköy Kiralık DaireArnavutköy Merkez Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBaklalı Köyü Kiralık DaireBaklalı Mahallesi Kiralık DaireBalaban Köyü Kiralık DaireBalaban Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy İstiklal Mahallesi Kiralık DaireBoğazköy Kiralık DaireBolluca Kiralık DaireBolluca Mahallesi Kiralık DaireBoyalık Mahallesi Kiralık DaireÇilingir Mahallesi Kiralık DaireDeliklikaya Mahallesi Kiralık DaireDursunköy Mahallesi Kiralık DaireDurusu Kiralık DaireDurusu Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireHacımaşlı Köyü Kiralık DaireHacımaşlı Mahallesi Kiralık DaireHadımköy Kiralık DaireHadımköy Mahallesi Kiralık DaireHaraççı Kiralık DaireHaraççı Mahallesi Kiralık DaireHastane Mahallesi Kiralık DaireHicret Mahallesi Kiralık Daireİmrahor Mahallesi Kiralık Daireİslambey Mahallesi Kiralık DaireKaraburun Köyü Kiralık DaireKaraburun Mahallesi Kiralık DaireKarlıbayır Mahallesi Kiralık DaireKayabaşı Kiralık DaireMareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireMavigöl Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Paşa Mahallesi Kiralık DaireNenehatun Mahallesi Kiralık DaireÖmerli Mahallesi Kiralık DaireSazlıbosna Mahallesi Kiralık DaireTaşoluk Kiralık DaireTaşoluk Mahallesi Kiralık DaireTayakadın Köyü Kiralık DaireTayakadın Mahallesi Kiralık DaireTerkos Kiralık DaireTerkos Mahallesi Kiralık DaireYassıören Köyü Kiralık DaireYassıören Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşilbayır Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.