Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Etimesgut Göksu Mahallesi Satılık Daire

araması için 58 ilan bulundu
search
Göksu Mahallesicancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Göksu Satılık Daire & Göksu Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Göksu satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Göksu Satılık Daire

 

Göksu satılık daire arayanlar için Göksu, Ankara’nın Etimesgut ilçesine ait bir mahalledir. Göksu Parkı, Susuz Gölü, Etimesgut Polis Şehitleri Parkı ve Metro Park bu mahallenin sınırları içerisinde yer alır. TUİK son nüfus bilgilerine göre Göksu Mahallesi, 32.246 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Göksu Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Göksu'da yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Göksu satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Göksu satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Göksu satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Göksu Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Göksu ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için dilediğiniz kriterlere en uygun Göksu 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Göksu 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Göksu Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Göksu 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Göksu Satılık Daire 1+1

 

Göksu'da bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Göksu 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Göksu Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Göksu yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı apartman veya sitelerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Göksu sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Göksu Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

En uygun ve en yaşanabilir Etimesgut Göksu Kaşmir Göl Evleri satılık daireler için ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak İETT belediye otobüsü, metro ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Etimesgut Satılık Daire
30 Ağustos Mahallesi Satılık DaireAhi Mesut Mahallesi Satılık DaireAlsancak Mahallesi Satılık DaireAltay Mahallesi Satılık DaireAşağıyurtçu Mahallesi Satılık DaireAtakent Mahallesi Satılık DaireAtayurt Mahallesi Satılık DaireAyyıldız Mahallesi Satılık DaireBağlıca Mahallesi Satılık DaireBağlıca Satılık DaireBahçekapı Mahallesi Satılık DaireBalıkuyumcu Mahallesi Satılık DaireDevlet Mahallesi Satılık DaireDevlet Satılık DaireElvankent Satılık DaireElvan Mahallesi Satılık DaireErler Mahallesi Satılık DaireEryaman 3. Etap Satılık DaireEryaman 6. Etap Satılık DaireEryaman 7. Etap Satılık DaireEryaman 8. Etap Satılık DaireEryaman Mahallesi Satılık DaireEryaman Satılık DaireEtiler Mahallesi Satılık DaireEtimesgut Satılık DaireFatih Sultan Mahallesi Satılık DaireFevziye Mahallesi Satılık DaireGöksu Mahallesi Satılık DaireGüvercinlik Satılık DaireGüzelkent Mahallesi Satılık Daireİstasyon Mahallesi Satılık DaireKazım Karabekir Mahallesi Satılık DaireOğuzlar Mahallesi Satılık DaireOrhun Mahallesi Satılık DairePiyade Mahallesi Satılık DaireSüvari Mahallesi Satılık DaireŞaşmaz Satılık DaireŞehitali Mahallesi Satılık DaireŞehit Osman Avcı Mahallesi Satılık DaireŞeker Mahallesi Satılık DaireŞeker Satılık DaireŞeyh Şamil Mahallesi Satılık DaireTopçu Mahallesi Satılık DaireTunahan Mahallesi Satılık DaireTurkuaz Mahallesi Satılık DaireTurkuaz Satılık DaireYapracık Mahallesi Satılık DaireYapracık Satılık DaireYavuz Selim Mahallesi Satılık DaireYeni Bağlıca Mahallesi Satılık DaireYeşilova Mahallesi Satılık DaireYukarıyurtçu Mahallesi Satılık DaireZırhlı Birlikler Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.