Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gazipaşa Kahyalar Mahallesi Satılık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Kahyalar Mahallesicancel
Gazipaşacancel
Antalyacancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Kahyalar Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Kahyalar Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Kahyalar Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Antalya iline bağlı Kahyalar mahallesinin nüfusu 2022 yıl ortası itibariyle toplam 1.494 kişi olarak hesaplanmıştır. Bu nüfusun 746 kişisi erkek, 748 kişisi kadındır.

Kahyalar Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Gazipaşa Kahyalar Mahallesi, Türkiye'nin batısında Akdeniz Bölgesi'nde Antalya iline bağlı Gazipaşa ilçesinin bir mahallesidir. İlçe merkezine 35 km uzaklıkta konumlanmış bir mahalledir. İlçe sakinleri tarafından tercih edilen bir konumdadır. Mahalle daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle statüsüne geçmiştir.

Kahyalar mahallesinin bağlı olduğu Gazipaşa ilçesi, Antalya'nın 180 km doğusunda 10 km uzunluğu, 7 km eninde Akdeniz kıyısında Gazipaşa Ovası üzerine kurulmuştur. İlçenin doğusunda Mersin ili Anamur İlçesi, kuzeydoğusunda Karaman ili Ermenek ilçesi kuzeyinde Sarıveliler ilçesi ve batısında ise Alanya ilçesiyle komşudur. 53 adet mahallesi vardır. Antalya’ya 180 km uzaklıkta olup, Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar fazla sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçer. Gazipaşa’nin ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi 20 metre ve yüzölçümü yaklaşık olarak 931 kilometrekaredir. Mahalle ekonomisi kuru tarım, küçük el sanatları, ticaret, ormancılık ve hayvancılık ve sanayiye dayanmaktadır.

Kahyalar Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Gazipaşa Kahyalar Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Gazipaşa’nın, il merkezine uzaklığı yaklaşık 177 kilometredir. Antalya’dan Gazipaşaya karayolu ile D400 yolunu kullanarak yaklaşık 2 saat 35 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir.

Gazipaşa’ya ulaşmak için havayolu ulaşımını tercih edecekler için ulaşım Gazipaşa Havalimanı ve Antalya Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Gazipaşa Havalimanı ile 5 kilometre, Antalya Havalimanı ile uzaklığı ise 170 kilometredir. Bu sebeple ilçe sınırları içerisinde yer alan Gazipaşa Havalimanı tercih edilmektedir.

Otobüs ile Gazipaşaya ulaşım için; yüzölçüm ve nüfus bakımından küçük bir ilçe olduğu için büyükşehirlerden bölgeye direkt olarak otobüs seferi bulunmamaktadır. Bununla birlikte ilçeye ulaşımlar dolaylı olarak Antalya Otogarı üzerinden sağlanabilmektedir. Antalya Otogarından her saat yarım saatte bir kalkan toplu taşıma araçlarıyla ise yaklaşık 2 saat 44 dakikada ilçeye ulaşılır.

Şehiriçi ulaşım için:

Otobüs:

  • 130,
  • 131,
  • 159,
  • 170,
  • CEMALPAŞA 1,
  • CEMALPAŞA 2,
  • ÖZEN 1

Tren:

  • B62

Metro:

  • M1

seferleri ile ilçeye ulaşım sağlanabilir.

Kahyalar Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Antalya Gazipaşa Kahyalar Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Kahyalar Mahallesinde ve Gazipaşa ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Fadime Tuncer İlkokulu
  • Macar Fahri Özçelik İlköğretim Okulu
  • Akalan İlkokulu
  • Akalan Ortaokulu
  • İstiklal İlköğretim Okulu
  • Çalıpınar İlköğretim Okulu
  • Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Macar Fahri Özçelik İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlkokulu
  • Gazipaşa Merkez Anadolu Lisesi
  • Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kahyalar Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya Kahyalar Mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 925.210 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 8.411 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Antalya Kahyalar mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 110 metrekaredir. Antalya'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Kahyalar Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Gazipaşa Satılık Daire
Akoluk Mahallesi Satılık DaireAydıncık Mahallesi Satılık DaireAydın Mahallesi Satılık DaireBakılar Mahallesi Satılık DaireBeyobası Mahallesi Satılık DaireBeyrebucak Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇakmak Mahallesi Satılık DaireÇalıpınar Mahallesi Satılık DaireÇamlıca Mahallesi Satılık DaireÇığlık Mahallesi Satılık DaireÇile Mahallesi Satılık DaireÇimenbağ Mahallesi Satılık DaireÇobanlar Mahallesi Satılık DaireÇörüş Mahallesi Satılık DaireDoğanca Mahallesi Satılık DaireEkmel Mahallesi Satılık DaireEsenpınar Mahallesi Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireGazi Mahallesi Satılık DaireGazipaşa Satılık DaireGöçük Mahallesi Satılık DaireGökçebelen Mahallesi Satılık DaireGökçesaray Mahallesi Satılık DaireGüneyköy Mahallesi Satılık DaireGürçam Mahallesi Satılık DaireHasdere Mahallesi Satılık DaireIlıca Mahallesi Satılık Daireİnal Mahallesi Satılık Daireİnceğiz Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKahyalar Mahallesi Satılık DaireKaraçukur Mahallesi Satılık DaireKaralar Mahallesi Satılık DaireKaratepe Mahallesi Satılık DaireKırahmetler Mahallesi Satılık DaireKızılgüney Mahallesi Satılık DaireKorubaşı Mahallesi Satılık DaireKoru Mahallesi Satılık DaireKüçüklü Mahallesi Satılık DaireMacar Mahallesi Satılık DaireMuzkent Mahallesi Satılık DaireÖznurtepe Mahallesi Satılık DairePazarcı Mahallesi Satılık DaireSarıağaç Mahallesi Satılık DaireSugözü Mahallesi Satılık DaireŞahinler Mahallesi Satılık DaireÜçkonak Mahallesi Satılık DaireYakacık Mahallesi Satılık DaireYenigüney Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYeşilyurt Mahallesi Satılık DaireZeytinada Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.