Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi Satılık Daire

araması için 44 ilan bulundu
search
Karlıtepe Mahallesicancel
Gaziosmanpaşacancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Karlıtepe Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Karlıtepe Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Karlıtepe Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İstanbul Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi’nin nüfusu toplam 19.407 kişidir. Nüfusun 9.488'i erkek, 9.919'u kadındır.

 

Karlıtepe Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Gaziosmanpaşa, İstanbul ilinin bir ilçesidir. Avrupa Yakasında yer alır. İlçe 1950'li yıllarda gelişmiştir. 1963 yılında ilçe haline getirilmiştir. İlçe kuzeyinde Sultangazi, batısında Bayrampaşa, güneyinde ve doğusunda Eyüp Sultan ilçeleri ile komşudur. Gaziosmanpaşa yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biridir. İlçenin nüfusu da hızla artmaktadır. Özellikle T4 ve M7 hatlarının açılması ile ulaşım ilçeye olan talep daha da artmıştır. Karlıtepe Mahallesi İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli merkezlerden bazıları: Küçükköy, Sarıgöl Mahallesi, Tayakadın Mesire Yeri, Bağlarbaşı Caddesi, Gaziosmanpaşa Mesire Alanı, Gaziosmanpaşa Meydanı ve Sedat Balkanlı Parkıdır. 

 

Karlıtepe Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Karlıtepe Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. İlçeye ulaşımda karayolu tercih edilir. İlçeye ulaşım sağlayabileceğiniz başlıca bölgeler; Şişli, Zincirlikuyu, Eminönü, Topkapı, Kocatepe, Bayrampaşa, Esenler ve Yenikapı bölgeleridir. Tramvay ile ulaşımda T4 Topkapı- Mescid-i Selam hattında Cumhuriyet durağında inip ilçeye ulaşım sağlanabilir. Metrobüsle ulaşım sağlamak için Edirnekapı, Topkapı, Zincirlikuyu ya da Mecidiyeköy duraklarından birinde inerek aktarma ile ilçeye ulaşım sağlanabilir. İlçede ulaşım sağlayabileceğiniz başlıca otobüs hatları; 36 Karadeniz Mahallesi - Beyazıt, 38E Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi/Küçükköy - Eminönü, 38KT Karadeniz Mahallesi - Taksim, 47K Kazım Karabekir Mahallesi - Eminönü, 49M Kazım Karabekir Mahallesi - Şişli, 55B Gaziosmanpaşa - Beşiktaş, 55V Gaziosmanpaşa - Vezneciler, MK49 Sultangazi Peron - Kazım Karabekir Metro, HT5 Kocatepe Metro - Nur Sitesi, TM9 Kazım Karabekir - Alibeyköy Metro.

 

Karlıtepe Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Karlıtepe Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Karlıtepe Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Gaziosmanpaşa Ortaokulu

  • Mithatpaşa İlkokulu

 

Karlıtepe Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 105 metrekare olarak karşımıza çıkar. İstanbul Karlıtepe Mahallesi satılık daire fiyatları 2.489.340 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 23.708 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 15 yıldır. İstanbul Karlıtepe Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Karlıtepe Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.