Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Kalyoncu Kulluğu Mahallesicancel
Beyoğlucancel
İstanbulcancel

Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet ekibi olarak kiralık konut arayan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Kalyoncu Kulluğu Mahallesi kiralık daire arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfusu ve konut kira piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesine bağlı Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Avrupa Yakası’nda yer almaktadır. Kalyoncu Kulluğu Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahallenin ulaşım imkanları bakımından oldukça avantajlı bir konumda yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle ulaşımında otobüs hattından faydalanılmaktadır. Kalyoncu Kulluğu kiralık ev arayan kişilerin mahalle ulaşımında kullanabileceği araçlar:

  • 69A Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 73 Numaralı Otobüs Hattı ve
  • 76E Numaralı Otobüs Hattı’dır.

Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Eğitim Bilgisi

Kalyoncu Kulluğu Mahallesi’nden konut kiralamak isteyen çocuk sahibi aileler mahallenin eğitim kurumları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle sınırları içerisinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim kurumu yer almamaktadır. Ancak çocuklu aileler çocuklarını oldukça yakın bir konumda yer alan diğer mahallelerdeki okullara gönderebilirler. Kalyoncu Kulluğu Mahallesi kiralık konut arayan kişilerin çocuklarını gönderebileceği yakın mesafedeki okullar:

  • Sururi Ortaokulu: Sururi Mehmet Efendi, Keramet Sokak, No:19, 34435 Beyoğlu/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 255 25 03 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Taksim Ortaokulu: Katip Mustafa Çelebi, Ağayı Sebil Sokak, 34433 Beyoğlu/İstanbul.
  • Hüviyet Bekir İlkokulu: Bostan, Kurtuluş Deresi Caddesi, No:50, 34435 Beyoğlu/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 255 34 34 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Ahmet Emin Yalman İlkokulu: Yahya Kahya, Bahriye Caddesi No:44, 34440 Kasımpaşa/Beyoğlu. Daha detaylı bilgiler için (0212) 238 98 62 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Bilgisi

Günümüzde konutların sağlık kurumlarına yakın olup olmaması kişilerin konut kiralama tercihlerini etkilemektedir. Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahallenin sağlık kurumları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle içerisinde birçok sağlık hizmetinin yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Bu kurumlardan başlıcaları:

  • 2 Nolu Göçmen Sağlığı Merkezi: Kalyoncu Kulluğu, Ömer Hayyam Caddesi No:15, 34435 Beyoğlu/İstanbul.
  • Dr. Necati Erigür: Kalyoncu Kulluğu, Kalyoncu Kulluk Cad. No:3, 34435 Beyoğlu. Daha detaylı bilgiler için (0212) 361 17 37 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Kadın Sağlığı Danışma Merkezi: Kalyoncu Kulluğu, Ömer Hayyam Caddesi No:26, 34435 Beyoğlu/İstanbul.
  • Nuran Eczanesi: Kalyoncu Kulluğu Caddesi, 96/A, 34435 Beyoğlu/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 235 16 22 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Hülya Eczanesi: Kalyoncu Kulluğu, No:256, Tarlabaşı Bulvarı, 34435 Beyoğlu/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 250 65 00 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de kiralık daire tercihini İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesine bağlı Kalyoncu Kulluğu Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi uygun fiyatlı kiralık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beyoğlu Kiralık Daire
Arap Cami Kiralık DaireArap Cami Mahallesi Kiralık DaireAsmalı Mescit Mahallesi Kiralık DaireBedrettin Kiralık DaireBedrettin Mahallesi Kiralık DaireBereketzade Mahallesi Kiralık DaireBostan Mahallesi Kiralık DaireBülbül Kiralık DaireBülbül Mahallesi Kiralık DaireCamiikebir Mahallesi Kiralık DaireCihangir Kiralık DaireCihangir Mahallesi Kiralık DaireÇatma Mescit Mahallesi Kiralık DaireÇıksalın Kiralık DaireÇukurcuma Kiralık DaireÇukur Mahallesi Kiralık DaireDolapdere Kiralık DaireEmekyemez Mahallesi Kiralık DaireEvliya Çelebi Mahallesi Kiralık DaireFetihtepe Mahallesi Kiralık DaireFındıklı Kiralık DaireFındıklı Kiralık DaireFiruzağa Mahallesi Kiralık DaireGalata Kiralık DaireGalatasaray Kiralık DaireGümüşsuyu Kiralık DaireGümüşsuyu Mahallesi Kiralık DaireHacı Ahmet Kiralık DaireHacıahmet Mahallesi Kiralık DaireHacıhüsrev Kiralık DaireHacımimi Mahallesi Kiralık DaireHalıcıoğlu Kiralık DaireHalıcıoğlu Mahallesi Kiralık DaireHasköy Kiralık DaireHüseyinağa Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKabataş Kiralık DaireKadımehmet Efendi Mahallesi Kiralık DaireKalyoncu Kulluğu Mahallesi Kiralık DaireKamer Hatun Mahallesi Kiralık DaireKaptanpaşa Mahallesi Kiralık DaireKaraköy Kiralık DaireKasımpaşa Kiralık DaireKatip Mustafa Çelebi Mahallesi Kiralık DaireKeçeci Piri Mahallesi Kiralık DaireKemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi Kiralık DaireKemankeş Kiralık DaireKılıçali Paşa Mahallesi Kiralık DaireKocatepe Mahallesi Kiralık DaireKulaksız Kiralık DaireKulaksız Mahallesi Kiralık DaireKuloğlu Mahallesi Kiralık DaireKurtuluş Kiralık DaireKüçük Piyale Mahallesi Kiralık DaireMüeyyetzade Mahallesi Kiralık DaireÖmer Avni Mahallesi Kiralık DaireÖrnektepe Kiralık DaireÖrnektepe Mahallesi Kiralık DairePiri Paşa Mahallesi Kiralık DairePiyalepaşa Kiralık DairePiyalepaşa Mahallesi Kiralık DairePürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Kiralık DairePürtelaş Kiralık DaireSalıpazarı Kiralık DaireSururi Mehmet Efendi Mahallesi Kiralık DaireSütlüce Kiralık DaireSütlüce Mahallesi Kiralık DaireŞahkulu Mahallesi Kiralık DaireŞehit Muhtar Mahallesi Kiralık DaireŞişhane Kiralık DaireTaksim Kiralık DaireTalimhane Kiralık DaireTarlabaşı Kiralık DaireTepebaşı Kiralık DaireTomtom Mahallesi Kiralık DaireTophane Kiralık DaireTünel Kiralık DaireYahya Kahya Mahallesi Kiralık DaireYenişehir Kiralık DaireYenişehir Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.