Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Kiralık Daire

araması için 6 ilan bulundu
search
Esatpaşa Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel

Esatpaşa Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İlçe Rehberi

Emlkajet ailesi olarak kiralık daire arayışınızda sizlere yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Esatpaşa Mahallesi kiralık daire arayanlar için ilçe ve mahalle hakkında genel bilgileri derledik. Esatpaşa, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Ataşehir ilçesinin bir mahallesidir. Ataşehir ilçesinin nüfusu son sayıma göre 425 bin 94 kişidir. İlçede 17 adet mahalle bulunur. Bu mahalleler arasında en yüksek nüfusa sahip olan İçerenköy Mahallesi iken en az nüfuslu mahalle ise Mimar Sinan Mahallesi’dir. İlçe modern binaları, alışveriş ve iş merkezleriyle bilinir. Ekonomik ve sosyal açıdan gelişmiş bir ilçedir. İlçedeki ulaşım ağı gelişmiştir. Ataşehir’e gidebilmek için 13, 13AB, 14ŞB, 16M, 19E, 19M, 21B, 256, 8M, 10A, 10E ve 20E İETT hatları kullanılır. İlçenin çevresine baktığımızda; batısında Üsküdar, doğusunda Sancaktepe, güneybatısında Kadıköy ve güneydoğusunda ise Maltepe bulunur. İlçede bulunan Yeditepe ve Acıbadem Üniversitesi’nin etkisiyle nüfus artışı ve buna bağlı olarak da kiralık daire taleplerinde artış yaşanmaktadır. İlçede eşyalı/eşyasız, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve daha fazla oda sayısına daire bulmak mümkündür.

Esatpaşa Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

Esatpaşa Mahallesi’nin nüfusu son sayıma göre 29 bin 845 kişidir. Ataşehir’in en kalabalık beşinci mahallesidir. Mahalleden 11E ve 11Ü İETT otobüs hatları geçmektedir. Mahalledeki kiralık dairelerin piyasa fiyatlarından bahsedecek olursak;

  • Ortalama alan 88 m2
  • Ortalama birim fiyatı 14₺
  • Ortalama kira fiyatı bin 188₺
  • Geri dönüş süresi 25 yıldır.

Mahalledeki kiralık dairelerin fiyatları eşyalı/eşyasız durumu, site içerisinde olma/olmama, oda sayısı, bina yaşı gibi birçok farklı değişkenden etkilenir. Mahallede kiralık stüdyo,1+1, 2+1, 3+1 ve daha fazla oda sayısına sahip daire bulmak mümkündür. İlçedeki ortalama fiyatlara baktığımızda ise; kiralık dairelerin ortalama alanının 95m2, ortalama birim fiyatının 17₺ ve ortalama fiyatının ise bin 573₺ olduğunu görürüz. İlçeden daire kiralamak isteyenler Esatpaşa Mahallesi kiralık konut ilanlarına emlak sitemizden göz atabilir.

Esatpaşa Mahallesi Kiralık Daire Arayanların Dikkat Etmesi Gerekenler

Daire arayışına girenlerin bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunur. Öncelikle kiralık daire ilanlarını güvenilir ve doğru ilanların yayınladığı bir emlak sitesi üzerinden incelemek oldukça önemlidir. Emlakjet yayınlamış olduğu güncel ve güvenilir ilanlarıyla kiralık daire arayışınız sırasında size yardımcı olmaya devam ediyor. Bu süreçte kişilerin dikkat etmesi gerekenleri;

  • Net bir bütçe hesaplaması yapmak
  • Piyasa araştırması yapmak ve konut fiyatlarını karşılaştırmak
  • Belirlenen özelliklere uygun tüm kiralık daireleri ön elemeden geçirmek
  • Dairenin bulunduğu yerin sosyal alanlara yakınlığını gözden geçirmek
  • Oluşabilecek problemleri önlemek adına seçilen evi mutlaka yerinde görmek
  • Kiralanacak evin sahibiyle mümkünse doğrudan iletişim kurmak  
  • Binanın güvenilirliği ve depreme dayanıklılığı hakkında yetkililerden bilgi almak
  • Kira sözleşmesini detaylı bir şekilde incelemek şeklinde sıralayabiliriz.

Gelişmiş filtreleme seçenekleriyle aradığınız eve ulaşmanıza yardımcı olan Emlakjet bu süreci kısaltmanıza yardımcı olur. Size en uygun daireye ulaşabilmek için sahibinden Esatpaşa Mahallesi kiralık daire ilanlarına göz atabilir, bütçenize ve belirlediğiniz özelliklere uygun daireye kolayca ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.