Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Pamukkale Bağbaşı Mahallesi Satılık Daire

araması için 28 ilan bulundu
search
Bağbaşı Mahallesicancel
Pamukkalecancel
Denizlicancel

Denizli Bağbaşı Satılık Daire & Denizli Bağbaşı Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle Denizli Bağbaşı'ndaki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Denizli Bağbaşı satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Denizli Bağbaşı Satılık Daire

 

Denizli Bağbaşı satılık daire arayanlar için Bağbaşı Mahallesi, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir mahalledir. Sınırları; kuzeyden Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi, batıdan Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi, güneyden Pamukkale’nin Kervansaray ve Bağbaşı Mahalleleri, doğudan ise; Pamukkale’nin Zümrüt Mahallesi ile çevrilmiştir. Denizli Bağbaşı Mahallesi, TUİK son nüfus bilgilerine göre 15.280 nüfustan meydana gelmektedir. Ebubekir Sıddık Camii, Bağbaşı Merkez Camii ve Yavuz Sultan Selim Camii bu mahallenin sınırları içerisinde bulunur.

 

Denizli Bağbaşı Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Denizli Bağbaşı'nda yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Denizli Bağbaşı satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Denizli Bağbaşı'nda iş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Denizli Bağbaşı satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Denizli Bağbaşı satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Denizli Bağbaşı Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Denizli Bağbaşı ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Denizli Bağbaşı'nda dilediğiniz kriterlere en uygun Denizli Bağbaşı 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Denizli Bağbaşı 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Denizli Bağbaşı Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Denizli Bağbaşı 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Denizli Bağbaşı Satılık Daire 1+1

 

Denizli Bağbaşı'nda bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Denizli Bağbaşı 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Denizli Bağbaşı Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Denizli Bağbaşı yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Denizli Bağbaşı sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Denizli Bağbaşı Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Denizli Bağbaşı'nda en uygun ve en yaşanabilir Denizli Bağbaşı satılık daireler için ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak belediye otobüsü ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Pamukkale Satılık Daire
15 Mayıs Mahallesi Satılık DaireAkçapınar Mahallesi Satılık DaireAkdere Mahallesi Satılık DaireAkhan Mahallesi Satılık DaireAkköy Mahallesi Satılık DaireAktepe Mahallesi Satılık DaireAnafartalar Mahallesi Satılık DaireAsmalıevler Mahallesi Satılık DaireAtalar Mahallesi Satılık DaireBağbaşı Mahallesi Satılık DaireBelenardıç Mahallesi Satılık DaireCankurtaran Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇeşmebaşı Mahallesi Satılık DaireDeliktaş Mahallesi Satılık DaireDeveli Mahallesi Satılık DaireDokuzkavaklar Mahallesi Satılık DaireEldenizli Mahallesi Satılık DaireEymir Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFesleğen Mahallesi Satılık DaireGoncalı Mahallesi Satılık DaireGökpınar Mahallesi Satılık DaireGölemezli Mahallesi Satılık DaireGözler Mahallesi Satılık DaireGüzelköy Mahallesi Satılık DaireGüzelpınar Mahallesi Satılık DaireHacıkaplanlar Mahallesi Satılık DaireHaytabey Mahallesi Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık DaireIrlıganlı Mahallesi Satılık Daireİncilipınar Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKale Mahallesi Satılık DaireKarahayıt Mahallesi Satılık DaireKarakova Mahallesi Satılık DaireKarakurt Mahallesi Satılık DaireKarataş Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKavakbaşı Mahallesi Satılık DaireKayıhan Mahallesi Satılık DaireKervansaray Mahallesi Satılık DaireKınıklı Mahallesi Satılık DaireKocadere Mahallesi Satılık DaireKorucuk Mahallesi Satılık DaireKurtluca Mahallesi Satılık DaireKuşpınar Mahallesi Satılık DaireKüçükdere Mahallesi Satılık DaireMehmetçik Mahallesi Satılık DaireMerkez Satılık DairePamukkale Mahallesi Satılık DairePelitlibağ Mahallesi Satılık DairePınarkent Mahallesi Satılık DaireSiteler Mahallesi Satılık DaireTekke Mahallesi Satılık DaireTopraklık Mahallesi Satılık DaireUzunpınar Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYukarışamlı Mahallesi Satılık DaireYunusemre Mahallesi Satılık DaireZeytinköy Mahallesi Satılık DaireZümrüt Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.