Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Didim Altınkum Mahallesi Kiralık Daire

araması için 20 ilan bulundu
search
Altınkum Mahallesicancel
Didimcancel
Aydıncancel

Altınkum Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Altınkum Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Altınkum Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Aydın ili Altınkum Mahallesi’nin nüfusu toplam 5.516  kişidir. Nüfusun 2.803'ü erkek, 2.713'ü kadındır.

 

Altınkum Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Didim, Aydın ilinin bir ilçesidir. Didim, Ege Denizi'nin kıyısında yer alır. Doğusunda Muğla il sınırı batısında ve güneyinde Ege Denizi kuzeyinde ise Menderes Nehri ve Bafa Gölü ile sınırlanmıştır. Yüzölçümü 402 kilometrekaredir. Kuşadası'na 70 kilometre Bodrum'a 110 kilometre uzaklıkta bulunur.  Yaklaşık 90 kilometrelik bir sahil şeridine sahiptir. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Yaz ayları kurak ve sıcak, kış ayları ise yağışlı ve ılık geçer. Akdeniz ikliminin hakim olması nedeniyle bölgede Maki gibi ufak çalılıklar  yaygındır.  Altınkum Mahallesi Aydın ilinin Didim ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Akbük,  cennet koyu, Bafa Gölü Tabiat Parkı, Yalıköy, 5- Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, Akköy, Didim Marina (D-Marin), Doğanbey Köyü, Didim Altınkum Plajı, Beşparmak Dağları, Didim Apollon Tapınağı, İncekum Plajı ve Priene Antik Kentidir. 

 

Altınkum Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Altınkum Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Didim'e karayolu Hava Yolu ve deniz yoluyla ulaşım oldukça kolaydır. Araç ile yolculukta İzmir'in güneyinden Söke ilçesini geçtikten sonra Didim tabelasını görebilirsiniz. İlçe İstanbul'u 614 kilometre uzaklıktadır. Özel araçla ulaşım yaklaşık 8 saat sürmektedir.  Ankara'ya 00 688 kilometre uzaklıkta olan ilçeye ise yaklaşık 9 saatte ulaşılabilir. İlçenin İzmir'e olan uzaklığı ise 160 kilometredir. Bu da özel araçla yaklaşık 2 saate tekabül eder.  Aydın ilçe merkezinden Didim arası 100 kilometredir. Havayolu ulaşımda İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Dalaman  Havalimanı ya da Bodrum Milas Havalimanı tercih edilebilir. Adnan Menderes Havaalanı Didim'e 150 kilometre, Bodrum Milas Havalimanı 90 kilometre, Dalaman Havalimanı ise ilçe 120 kilometre uzaklıktadır. İlçe ulaşımı için 405 ADÜ - DİDİM otobüs hattı tercih edilebilir. 

 

Altınkum Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Altınkum Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Altınkum Mahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız bölgede bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. İlçede bulunan bazı okullar şu şekildedir;

  • Didim Anaokulu

  • Ak-Yeniköy Şehit Soner Turan İlkokulu

  • Atatürk İlkokulu

  • Arif Nihat Asya Ortaokulu

  • Cumhuriyet Ortaokulu

  • Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi

  • Didim Yenihisar Anadolu Lisesi

  • Didim Meslek Yüksekokulu - Adnan Menderes Üniversitesi

 

Altınkum Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 95 metrekare olarak karşımıza çıkar. Aydın Altınkum Mahallesi kiralık daire fiyatları 4,434 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 47 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 34 yıldır. Siz de Aydın Altınkum Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Altınkum Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.