Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Didim Çamlık Mahallesi Satılık Daire

araması için 206 ilan bulundu
search
Çamlık Mahallesicancel
Didimcancel
Aydıncancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Çamlık Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Çamlık Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Çamlık Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Aydın  Didim Çamlık Mahallesi’nin nüfusu toplam 8.372 kişidir. Nüfusun 4.169'u erkek, 4.203'ü kadındır.

 

Çamlık Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Didim, Aydın ilinin bir ilçesidir. Didim, Ege Denizi'nin kıyısında yer alır. Doğusunda Muğla il sınırı batısında ve güneyinde Ege Denizi kuzeyinde ise Menderes Nehri ve Bafa Gölü ile sınırlanmıştır. Yüzölçümü 402 kilometrekaredir. Kuşadası'na 70 kilometre Bodrum'a 110 kilometre uzaklıkta bulunur.  Yaklaşık 90 kilometrelik bir sahil şeridine sahiptir. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Yaz ayları kurak ve sıcak, kış ayları ise yağışlı ve ılık geçer. Akdeniz ikliminin hakim olması nedeniyle bölgede Maki gibi ufak çalılıklar  yaygındır.  Çamlık Mahallesi Aydın ilinin Didim ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Akbük,  cennet koyu, Bafa Gölü Tabiat Parkı, Yalıköy, 5- Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, Akköy, Didim Marina (D-Marin), Doğanbey Köyü, Didim Altınkum Plajı, Beşparmak Dağları, Didim Apollon Tapınağı, İncekum Plajı ve Priene Antik Kentidir. 

 

Çamlık Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Çamlık Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Didim'e karayolu Hava Yolu ve deniz yoluyla ulaşım oldukça kolaydır. Araç ile yolculukta İzmir'in güneyinden Söke ilçesini geçtikten sonra Didim tabelasını görebilirsiniz. İlçe İstanbul'u 614 kilometre uzaklıktadır. Özel araçla ulaşım yaklaşık 8 saat sürmektedir.  Ankara'ya 00 688 kilometre uzaklıkta olan ilçeye ise yaklaşık 9 saatte ulaşılabilir. İlçenin İzmir'e olan uzaklığı ise 160 kilometredir. Bu da özel araçla yaklaşık 2 saate tekabül eder.  Aydın ilçe merkezinden Didim arası 100 kilometredir. Havayolu ulaşımda İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Dalaman  Havalimanı ya da Bodrum Milas Havalimanı tercih edilebilir. Adnan Menderes Havaalanı Didim'e 150 kilometre, Bodrum Milas Havalimanı 90 kilometre, Dalaman Havalimanı ise ilçe 120 kilometre uzaklıktadır. İlçe ulaşımı için 405 ADÜ - DİDİM otobüs hattı tercih edilebilir. 

 

Çamlık Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Çamlık Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Çamlık Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Didim Yenihisar Anadolu Lisesi

  • Valiler İlkokulu

 

Çamlık Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 125 metrekare olarak karşımıza çıkar. Aydın Çamlık Mahallesi satılık daire fiyatları 2,375,000 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 19,000 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 34 yıldır. Aydın Çamlık Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Çamlık Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.