Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gölbaşı Seğmenler Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Seğmenler Mahallesicancel
Gölbaşıcancel
Ankaracancel

Seğmenler Mahallesi Kiralık Daire Arayışında Olanlar İçin Mahalle Rehberi

Seğmenler Mahallesi kiralık daire arayışında olanlar için hazırladığımız bu yazımızda; bölgenin konumu, nüfusu, tarihi, sosyal yaşam alanları, konut kira piyasası güncel bilgileri ve bölgedeki önemli adresleri bulabilirsiniz.

Gölbaşı ilçesi, İç Anadolu Bölgesi’nde konumlanmış olan Ankara il merkezinin güneyinde bulunur. Ankara’nın il merkezine en uzak olan ilçesidir. Toplam güncel nüfusu 140.649 kişi ile Ankara’nın en çok nüfusa sahip onuncu ilçesidir. Bu nüfusun yüzde 50,44’ü erkek, yüzde 49,56’sı kadından oluşmaktadır. Bölgenin tarihi Hititler dönemine kadar uzanmaktadır. Sırsıyla Hitit, Frig, Pers, Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu’na ev sahipliği yapmış olan kıymetli topraklara sahiptir. Ankara’nın il merkezine 20 kilometre mesafede bulunan Gölbaşı ilçesi metropol ilçelerdendir. Batısında Yenimahalle, kuzeyinde Çankaya, doğusunda Bala ve güneyinde de Haymana ilçesiyle komşudur. Gölbaşı ismi ile anlaşılacağı üzere Göller Bölgesi’nde konumlanmaktadır. İklim şartları kışları soğuk ve sert geçmekte olan karasal iklim özelliklerini taşır. Bölge coğrafyasının yüksek dağlarla çevrili olmasından kaynaklı olarak gündüz gece ve yaz kış sıcaklık farklılıkları yüksek olur.

Gölbaşı’na bağlı Seğmenler Mahallesi 2019 yılı güncel TÜİK mahalle nüfus bilgilerine göre 19.479 kişilik nüfusa sahip bir merkez mahalledir. En fazla nüfusa sahip üçüncü mahalledir. Ulaşım, eğitim, sağlık ve sosyal yaşam alanları bakımından oldukça zengin bir mahalledir. Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi bu mahalle sınırları içerisinde konumlanmıştır. Çevresindeki diğer mahalleler; Eymir, Şafak, Gaziosmanpaşa, Bahçelievler ve Örencik. Bulunduğu coğrafyanın iklim şartlarını taşır. Karasal iklimin sert olarak hissedildiği bölgede yazlar sıcak ve kurak, kış mevsimi ise soğuk ve yağışlı geçer.

Seğmenler Mahallesi Kiralık Daire Düşünenler İçin Bölgedeki Okullar

Mahalle Muhtarlığının adresi;

-Seğmenler Mahallesi Muhtarlığı; Seğmenler, Cemal Gürsel Cad. No:88, 06830 Gölbaşı/Ankara.

Mahallede bulunan sağlık ocağı adres bilgisi;

-3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi; Seğmenler, Seğmenler Cad. 06830 Gölbaşı/Ankara.

Ev kiralamayı düşünen çocuklu aileler için bölgedeki okulların bilgileri oldukça önem taşımaktadır. Seğmenler Mahallesinin yakın çevresinde bulunan eğitim kurumları;

-İnönü Ortaokulu

-Gündüz Alp Ortaokulu,

-Şehit Meriç Alemdar Ortaokulu,

-Gölbaşı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

Gölbaşı Seğmenler kiralık ev ilanları için listeleme sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Seğmenler Mahallesi Kiralık Daire Piyasası Güncel Fiyatları

Ankara’nın kiralık daire piyasası her geçen gün daha da gelişmektedir. İl genelindeki konut tipine bakıldığında ilçe merkezleri gibi yoğun nüfuslu bölgelerde; genellikle yüksek katlı siteler, geniş metrekareli ve kış bahçeli daireler ön plandadır. Kırsal kesimlerdeki az nüfusa sahip mahallelerde ise bir ya da iki katlı müstakil yapılar bulunmaktadır. Bahçeli evler tercih edilmektedir. Seğmenler Mahallesi kiralık daire arayışında olanlar için ilçedeki kiralık daire fiyatları 2021 yılı mayıs ayı Emlakjet Bölge Raporu verilerine göre şu şekildedir;

-Ortalama daire metrekare alanı; 120 metrekare,

-Ortalama daire kira ücreti; 1.342 TL,

-Ortalama birim kira ücreti; 11 TL/metrekare,

-Ortalama daire amortisman süresi; 22 yıldır.

Tercih edeceğiniz dairenin bulunduğu muhite, sahip olduğu iç ve dış özelliklere, manzara, otopark, çocuk parkı, güvenlik, havuz gibi imkanları ile içinde bulunduğu sitenin avantajlarına göre kiralama fiyatlarında değişiklikler görülebilmektedir. Ev kiralamadan önce evin durumu, kiralamaya uygunluğu gibi tüm mevcut durumlarını kontrol etmeniz önerilmektedir.

Gölbaşı Seğmenler Mahallesi sahibinden uygun kiralık ev arayışında olanlar için bölgedeki en güncel ilanları sitemizden inceleyebilirsiniz.

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Gölbaşı Kiralık Daire
Ahiboz Mahallesi Kiralık DaireAkörençarşak Köyü Kiralık DaireAkörençarşak Mahallesi Kiralık DaireAltınçanak Köyü Kiralık DaireAltunçanak Mahallesi Kiralık DaireBağiçi Mahallesi Kiralık DaireBahçelievler Mahallesi Kiralık DaireBallıkpınar Mahallesi Kiralık DaireBezirhane Mahallesi Kiralık DaireBoyalık Mahallesi Kiralık DaireÇayırlı Mahallesi Kiralık DaireÇeltek Köyü Kiralık DaireÇeltek Mahallesi Kiralık DaireÇimşit Köyü Kiralık DaireÇimşit Mahallesi Kiralık DaireDikilitaş Mahallesi Kiralık DaireEmirler Köyü Kiralık DaireEmirler Mahallesi Kiralık DaireEymir Mahallesi Kiralık DaireGaziosmanpaşa Mahallesi Kiralık DaireGökçehüyük Mahallesi Kiralık DaireGölbaşı Kiralık DaireGölbaşı TOKİ Kiralık DaireGölbek Köyü Kiralık DaireGölbek Mahallesi Kiralık DaireGünalan Mahallesi Kiralık DaireHacıhasan Mahallesi Kiralık DaireHacılar Kiralık DaireHacılar Mahallesi Kiralık DaireHacımuratlı Mahallesi Kiralık DaireHalaçlı Mahallesi Kiralık Daireİkizce Mahallesi Kiralık Daireİncek Kiralık Daireİncek Mahallesi Kiralık DaireKaraali Kiralık DaireKaraali Merkez Mahallesi Kiralık DaireKaraali Yazlık Mahallesi Kiralık DaireKaracaören Köyü Kiralık DaireKaracaören Mahallesi Kiralık DaireKaragedik Aydın Mahallesi Kiralık DaireKaragedik Ercan Mahallesi Kiralık DaireKaragedik Kiralık DaireKaraoğlan Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKırıklı Mahallesi Kiralık DaireKızılcaşar Mahallesi Kiralık DaireKoparan Mahallesi Kiralık DaireMahmatlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireMahmatlı Mahallesi Kiralık DaireOğulbey Mahallesi Kiralık DaireOyaca Akarsu Mahallesi Kiralık DaireOyaca Kiralık DaireOyaca Yeşilçam Mahallesi Kiralık DaireÖrencik Kiralık DaireÖrencik Mahallesi Kiralık DaireSeğmenler Mahallesi Kiralık DaireSelametli Şehit Emrah Mahallesi Kiralık DaireSoğulcak Mahallesi Kiralık DaireSubaşı Mahallesi Kiralık DaireŞafak Mahallesi Kiralık DaireTaşpınar Mahallesi Kiralık DaireTepeyurt Mahallesi Kiralık DaireTopaklı Mahallesi Kiralık DaireTulumtaş Mahallesi Kiralık DaireVelihimmetli Mahallesi Kiralık DaireYağlıpınar Mahallesi Kiralık DaireYavrucuk Mahallesi Kiralık DaireYaylabağ Mahallesi Kiralık DaireYurtbeyi Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.